11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@ata-bizi olmusdur..1890 kisi girecek sinava..kontejyan 2500dü
-
Bu kurumdaki müfettiş yardımcıları kurumdan kaçmak için fırsat kolluyor.Aslında çok güzel bir meslek ancak yardımcılık döneminin çok ağır olması ve yeterlilik için yazılıyı geçseniz dahi mülakatlarda elenme yüzdesinin fazla oluşu insanları kurumdan ve meslekten soğutuyor.
-
@luthor bnde 9.promosyondan sonra girenler içn biraz düzeltmelerin olduğunu duydum
-
@fernando-reges teşekkür ederim.Tabi yine vdk alıma cikacaktir ancak 80e dusecegini sanmiyorum böyle.Dguy test olcak.Guyda listelr belli olmadi daha klasik sinavda zorlanacağımı düsunuyorum
-
@zenginmemur İnşallah öyledir hocam.Gerçekten çok güzel ve nitelikli bir meslek bence.
-
@zenginmemur ne duydunuz hocam
-
@hickskaldor hocam yani öyle eskisi gibi kati degil kurul bnde bilmiyorum öyle duydum
-
@davetsiz, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
Düşük kapatacak adım gibi eminim. Hazır olmayan kimse bu sınava başvurmaz.
Bekleyip görelim. Hayırlı olsun bu arada. (82 83 bandı korkmadan başvuru yapın)Tam tahmin ettigim gibi..Hayırlı olsun tekrardan.
-
14:30 da başlayacak olan oturum saat kaçta bitecek arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Kaç saat sürüyor
-
Her zaman böyle yapıyorlar yine yaptılar guyun yada başka bi sınavın açıldığı zamana denk getiriyorlar klasik sınava yönelik çalışmam olmadığından ve diğer sınavlarla çakışma olduğundan(ders çalışabilecek zaman açısından)başvuramadım sınavların olmadığı bi zamanda alım olsada klasik usulde çalışıp girebilsek sınava sanırım hayal bu dediklerim girecek olanlara başarılar dilerim 80.5 puanım olduğu halde bu sebeplerden dolayı başvuramadım muhasebede monografide zorluyorlar diye biliyorum
-
liste açıklandı dolmamış 1890 kişi başvurmuş buralar neden böyle sessiz
-
@russellwestbrook çünkü aynı gün 3 tane sınav var kardeş
-
Arkadaşlar sınav klasik ama tükenmez kalemle mi yapılıyor bununla ilgili bi bilgi göremedim
-
@allizwell az biraz mantık yürütsen aslında tükenmez olmayacağının farkına varırsın.
-
@minsipo, içinde söyledi: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@allizwell az biraz mantık yürütsen aslında tükenmez olmayacağının farkına varırsın.
Klasik sinavlari tükenmez ile yapan kurumlarin oldugunu bilmiyosun sen de sanirim hocam. Biraz arasrir derim. Arkadaşin sormasi normal cunku bilgi yok bu konuda ilanda.
@allizwell kursunla girebilirsin vmy ye hocam basarilar. -
@minsipo açıp bddk sınavına bakarsan ki girmiş biri olarak biliyorum sınav tükenmez kalemle yapılıyor bileğin yoksa sus bari.
-
@shady1 Hem bana hem de arkadaşa verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.
-
Arkadaslar bir sorun var puanim 81.7 sınava girmeye hak kazaniyorum normalde şimdi ben başvuru forumumu döldürdüm kayıt oldum yalnız sisteme girdiğim e posta adresimin bir harfi yanlış olduğu için e postoma başvuru numaram yansımadı dolayisi ile sınava nerde gireceğim vs hiç bir şey bilmiyorum vdk iletisime geçtim bana e posta atmami istediler yalnız e postolarima da cevap gelmedi sorunun çözümü için ne yapabilirim ? Sorun olur mu? Değerli fikirlerinize ihtiyacım var
-
@2761
Sınav başvuru formun olmadan giremezsin sanırım. -
@2761 vdk yi arayip rahatsiz etmekten, durumu ısrarla anlatmaktan baska yol yok sanirim ankara da degilseniz hocam.