11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@plansız Ben bir arkadaşla kıyas yaptım 2 puan türünde o önde diğerlerinde ben öndeyim.
-
Hocam p48 siralama iyi p 22 puanim daha yuksek. Simdi neye gore hangi puan turuyle basvuru yapacam ben?
-
@zenginmemur bence 80 e düşer hocam puan çalışmalara başla derim
-
Öncelikle herkese her iki ilanda hayırlı olsun. Puan kaça düşer kaçla kapatır kaç olursa girerim gibi düşüncelerin hepimizin kafasında soru işareti olacağı malum. Ancak süreç çok kısa yol meşakkatli. Tavsiyem kolları sıvayıp ya nasip diyerek çalışmaya başlanmalı. Puan yetmeyip giremeseniz dahi önümüzdeki kpss sürecine daha sağlam girmiş olursunuz. Kaybedilecek bir şey yok dostlar. Sızlandığımız ilansız günlerin acısını çalışarak çıkartma vakti. 80 üstünde puanı olan herkes bu dediğimi uygulamalı. Şimdiden herkese başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.
-
SGK Den. Yardımcılığı sene başı alımda mülakata girecek 1200 İibf sayısına rağmen 84lerde kaldı. Diğer alımları da dahil edecek olursak bu 2500 kişilik taban 81-82 bandına anca inebilir. Merkez kadroda olupta başvuracakları tenzih ederim.
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Merak ettiğim husus askerlikle ilgili. Bu sınava başvuracak 2016 mezunları var mıdır. Askerlik tecili haziranda bitiyor. Sınav başvuru zamanı ilişiği olmamak gerekir yazıyor. Nasıl bir yol izleyeceksiniz.
-
@sinek puan tabii ki
-
@fernando-reges valla hocam elimizden geleni yapıcaz ya nasip artık
-
@sinek
puana göre.. -
@paretowilfredo hocam bu alım olağan vmy alımı mı yoksa risk analiz birimi için Ankaraya alınacak olan kadro ihdası mı bilginiz var mı? Çalışma yeri nere olur bu yüzden merak ettim.
-
Herkes için hayırlı olsun arkadaşlar b grubu memurlukta görev yapıyorum şu anda ve 12 12 çalışmaktayım sınavdan da iki gün önce düğünüm var ve 7 8 aydır kitap açmıyorum sıralamaya girme konusunda puan sıkıntım yok sizce hazırlanmalı mıyım ??
-
Vergi mufettisliğinde büyük mükellefler cumhurbaşkanlığına bağlanıcakmış, küçükler gelir idaresine:)
Bu ilanı kazanıp büyük mükellef olmaya bakın️ -
Arkadaslar vmy gecen yil 2500 ksiden kac ksii oynadi
-
Arkadaslar bu sinav bu kadar kısa sürede kazanılır mi tecrübeli arkadaslar aramızdadır muhakkak biseyler yazın
-
@hickskaldor nerede gorev alirlar emin degilim dostum ancak bu Sn. Ağbal'ın duyurduğu ve yapmak istediği alım. O nedenle 1000'lik alımın rutin ilk dalgası demek daha doğru.
-
Arkadaslar puani krtik olanlar nasıl bir stratejiz izleyeceksiniz?
-
Arkadaşlar bakmayın siz İngilizceye , daha kaç soru geleceği belli değil , başvurun
-
@can-mavi
başlıklar karıştı hocam:) -
puan türlerine bakıldığı zaman işletme-iktisat-maliye-muhasebe-hukuk konularından yüzde ağırlıkları birbirinden farklı puan türleri cıkmış. normalde çok rahat 80 gelebilecek puan türünü belki 81.5 üstüne çıkarmış olabilir. sgk ve il göç le bence karşılaştırmamak gerek. onlarda ki puan türleri burdakine göre çok daha keskin ve bağımsızdı. vmy deki farkın o kadar yüksek olacağını sanmıyorum.
-
@vural Kardeşim ben de yukarda sordum. Sonra bir kurumun insan kaynaklarına sordurdum bir arkadaş vasıtasıyla. Bizim Haziranda tecilimiz bitiyor Ağustosa kadar askerlikle ilişiğimiz yokmuş. Yani Ağustosa kadar olan tüm sınavlara başvurabilirmişiz. Ordaki görevli böyle demiş.