11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
-
@gmsmustafa hocam burada hep aynı şey oluyor.. Tahmini puanlar hep daha düsük söylenir. Sonra bir gelir kac puan farkla kapatmış... benim bu sene 88-87 ile giremedigim cok sınav oldu ve her seferinde 85-84 gibi kapatır denildi. Mesela stenograflık mülakatına kaldm, basvururken bari issiz kalmayayım mantıgı ile basvurdum, herkes 78 lerk görür diyordu, 85 ile kapattı ve ben 87 ile girdim. Sgk 80-81 e düşer dediler 84 ile kapattı ben 88 ile girdim.. Umudunuzu kırmayayım siz tabii ki basvurun ve hazırlanın ama hayal kırıklıgına da hazır olun. Hele ki 5000.kisiye kdr sans var diyenlere sadece gülüyorum. Yaklasık 10 puan türünden alıyor, hatırlatırım. Toplamda 2500 çağrılıyor ve sadece puan türlerinden biri olan p48 de 2500.kisi 82-83 dolaylarında olmasına ragmen burada puanın 80 leri görecegi gibi bir izlenim veriliyor. Yine de basvurun bence, vebal almak istemem...
-
P48 82 sıralama 2739 gelir diye umut ediyorum icimde vesvese var ama arkadaşlar sizce dguy gelir mi
-
@fatoss21 dguy kesin gelir vmy zor ama yine de basvur
-
@rterdogan sgk'da en yüsek puanlı 250 kişi arasına girmek gerekiyordu 85 falan olamaz.
- ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS); KPSSP22 veya KPSSP48 puan türlerinin birisinden 80 ve üzerinde puan almak ve sınava müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puanlı 250 kişi içerisinde bulunmak (2017 KPSS sınavı bahsedilen puan türleri birlikte değerlendirilecek olup, son sıradaki adaya eşit puan alan adayların tümü sınava çağırılacaktır.)
-
@fatoss21 Hocam 300*10 zaten 3000 ediyor ?
-
@robert-lucas hocam denetmenlikten bahsediyorum mufettislikten degil
-
@rterdogan o da 4 katı çağırmış. ilk 1600 eder. arada baya fark var. atananları ve önünde kimse olmadığını düşünürsen 85 imkansız.
-
@robert-lucas hocam kendim sgk denetmen yrd atandm bu alimlarda yalan mi soyleyecegim 9.pronun forumuna gir yaz, söyler oradakiler...
-
@rterdogan yalan mı söylüyorsun dedim? bu alım için 85 zor dedim. mesai sonrası okuyun isterseniz mesajları, iyi günler.
-
@robert-lucas pardon hocam yanls anlamsm.. celallenmeyin
-
@fernando-reges hocam bunların 50 si istatistik ama
-
@paretowilfredo yukarda sorulduysa kusura bakmayın. Sayıştay sınavıyla çakışma durumu var gibi duruyo, ne dersiniz ?
-
@fatoss21 400 kişilik ilanda 300 iibf 50 mühendislik 50 istatistik gönül rahatlığıyla başvurun ve çalışmaya başlayın
-
@rootofallevil saolun hocam
-
@fatoss21 rica ederim konu başlığı müfettişlikmiş yeni fark ettim
-
Arkadaşlar p22 puanım 80.5 sıralamam 4609 gelir mi bilmiyorum karamsar olmak istemiyorum ama ciddi bir karambole düştüm fikir verebilecek olan varsa çok sevinirim
-
@xxxkara hocam bu başlık altında paylaşımınızi, evveli elendiginizi görmek beni üzdü insallah sizler gibi uzun süredir emek veren herkes hakkettigi mevkileri görür.
Ilanimiz hayırlı olsun arkadaşlar , bu sefer emek harcayanlarin kazanacagi bir alım olsun
-
Merhaba arkadaşlar.. kpss27 puanım 85.1 ilk 568. kişi, kpss28 ise 84.0 puan ve ilk 1100. kişi. sizce sınav için çalışmaya başlamalı mıyım?
-
@bahar27 bu soruyu sorarken eğer ciddiyseniz, bence hiç başlamayın
-
@son-kurşun :S 8 puan türü var bunu hesaba katarak soruyorum. bazen sıralamalar ve puanlar farklı olabiliyor mesela 83 küsür ile sgk ya girememiştim kaldı ki orada 2 puan türü vardı. şimdi 8 puan türü var.:(