2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Hem insanlar durdukça il degistiriyor
-
@bybredd özür dilerim hocam bana da vermiş yeni sıra yanlış bilgi verdim küsura bakma
-
Arkadaslar deneme önerisi olan var mı ? Pegem denemesi sordum daha önce bazıları çok ovdu bazıları hiç memnun değil çözen var mı daha önce ya da başka bir deneme mi siparis edeyim?
-
@ayse_furkan hocam guy denemesi mi bu dediğiniz
-
silinmiştir
-
@jacki guymusun hocam
-
@jacki hocam her şeye eyvallah da şu bursaya atanan arkadaşınızı engelleyin yazmasın. yemin ediyorum bizim de hayallerimiz var evleneceğiz bi türlü evlenemedik arkadaş aileler baskı yapıp duruyor ikidir eleniyorum bu sefer atanalım olsun artık ya vallaha billaha bıktım soru çözmekten ders çalışmaktan
-
@maliyaz69 Yok hocam ben de balikesir yazdim @2iki valla ne deyim bilmiyorum kardeşim herkesin kendine göre sebepleri var. hakkımızda hayirlisi.
-
Ben de Balıkesir’i çok seviyorum ama çok yüksek kapatıcanı düşünüyorum 45 kişilik alımda bile 80 le kapattıysa 20 de nolur allah bilir :((
-
@jacki o arkadaşınızda hiç vicdan yok mu lütfen konuşun değiştirsin kararını. sebebi ne olursa olsun zaten komisyonda iyi karşılanmıyorlar sadece 1 kişinin hakkını yediği ile kalıcak. şu atanıpta sırf il değiştirmek için tercih yapanlara inşallah yeterlilik zamanlarında bu durum karşılarına engel olarak çıkar
-
@gmzankr066 Katılıyorum acilmasini 3 yildir bekliyoduk ve mecbur hepimiz bursa yaziyorduk. simdi bursanin etrafi acilmis ben bu sefer gecen seneki yuksekligi beklemiyorum bursadan.
-
Arkadaşlar şimdi başvuru gönderildi yazıyor basvuruya girip cıkınca sıkıntı olur mu iptal edilme gibi
-
Hali hazırda guy olup da ne sebebi olursa olsun başvuru yapacak insanlara komisyon keşke +kardeşim sen guy degil misin?
-evet efendim.
+artık degilsin! Dese!!! -
@jacki, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@2iki Bende acikca belirteyim sana madem benimde dersaneden arkadaslarim yazacak balikesiri puanlari hatirlamiyorum ama kötü degil iyi puanlar. 3 senedir acilmasini bekliyoduk sonunda geldi. ve son olarak gecen sene bursaya atanan bir arkadasim tekrar burayi yazacak cünkü uzun zamandir beklenen ve gelmeyen bi sehirdi burasi ayrica sehirde deniz yok evet ama seviyoruz merkez
biz nereyi yazalım.
-
Arkadaslar guy olup sirf il icin girenler bosa uğraşmasın komisyon direkt eliyor becayis hakkınızı kullanın basta 5 yıl calisma koşulunu kabul edip girdiniz diyolar boş yere 1 kişinin umudunu yarim birakiyosunuz günah
-
@james-buchanan nereyi isterseniz yaziniz hocam arkadas bana kiz arkadasimda yazacak puani seninkinden yüksek diye söyleyince ben de ona benim de yazacak olan arkadaslarimin oldugundan bahsettim.
-
yeni başvuran arkadas varsa basvuru sayisini paylasabilir mi
-
6777 az önce
-
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Hali hazırda guy olup da ne sebebi olursa olsun başvuru yapacak insanlara komisyon keşke +kardeşim sen guy degil misin?
-evet efendim.
+artık degilsin! Dese!!!O kişinin zaten komisyonla işi yok ki,tekrardan atanabileceğini düşünüyorsa başka şeye güveniyordur.Yoksa kim alır atanmış kişiyi aynı kuruma.
-
@ucanbalon evet hocam guy denemesi ben de forumdan duymustum.