2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@zenginmemur Ankara başvurumu yaptım hocam
-
@sirius ankarada olup da guy olan adamla mülakatta karşılaşmak isterdim. Hem direkt elenecek bir rakip hem de eşi benzeri olmayan zekada bir fırsatçı. Atanınca kimsenin hakkını yememek için başvurularını çekmeye uğraşan insanlar da var bunlar da var.
-
@eneskcr sizin yazdıklarınızı okurken kendimin gecen yıl yasadıklarımın aynısını gördüm acıkcası ve çok şaşırdım. Ben de gecen yıl ankarayı çok istediğim halde sizin puanınıza yakın bi puanla sırf garanti olsun istemeyerek de olsa istanbulu yazmıştım. (Hatta bu puanla ankara gelmez diye nasıl düşündüğümü bile anlayamıyorum şu anda.) Nasılsa 850 kişi alıyor kesin girerim diye. Çevremdekiler de beni böyle etkilemişşlerdi ta ki mülakattan elenene kadar. Acıkcası gecen yıldan ankara içimde ukte kalmıştı ve bu sefer kimseyi dinlemeden ankaraya basvurumu yaptım. Olmazsa bile en azından daha az üzülürüm bunu da göze aldım. Sadece şunu söyleyebilirim içinizden gecen ili tercih edin ve kimseden etkilenmeden kendi kararınızı kendiniz verin.
-
@denigris hocam sizin sıralamanız nedir ?
-
Arkadaşlar malatya hakkında ne düşünüyorsunuz doğunun güzel illerinden birisi olduğu için bir sürpriz yapabilir mi malatya yazdım ama değiştirmeyi düşünüyorum. Dün burada biri yazmıştı facede bir anket var malatya 3. sırada diye
-
guy da hic ikametgah artisi duymadim,bir banka ile guy u kiyaslamak ne kadar dogru bilemiyorum,guy olan tanidiklarimin hepsi (cogu bile degil)farkli illerde hayatlarini surduruyorlar,bankacilik sistemj biraz daha farkli isliyor,hatta ozel bankalar sadece ikametgah ile basvuru yaptiriyor,yasadigi il de hayatini idame ettirmek istemeyen bir dunya insan olabilir bu devlet memurlugu bence buna kadar takilmayin,icinizden geleni yazin herkesin bir istatistigi var bahtiniz acik olsun
-
@sinan inanin nereyi yazarsanız yazın bu süpriz korkusu hep olacak çok fazla kasmadan nasibe teslim olup tercih yapmak en iyisi
-
@merve06 evet telaşa kapılmak mantıklı düşünmenin önüne geçiyor o yüzden sınavda çıkan sorular belli sınavın zorluk kolaylik derecesi belli illerin ortalama kaçla kapatacağıda belli gerisi çalışmak tevekkül.Bir de şu var bu sureçte kimse kimsenin iyiliğini çok da istemiyor bu kötü olduğumuzdan değil 90 puan alan insanın 1 yılı geçkin zamandır bir sınava bile girmemiş olması böyle düşünmeye itiyor.İnşallah bu sene olur hocam
-
@guycukız Gelir Idaresi hizli planlar içinde dostum. KPSS sonrasında olacak gibi bir şeyler. Daha erken ama vakti gelince söyleriz
-
@paretowilfredo hocam bu göç idaresinden iyi bi alım bekliyor musunuz yoksa yine yamuk yapar mı:)
-
Dönüyor dolaşıyor gene konu İstanbul gene İstanbul. Şimdi bakmadım benim için önemi yok kaç ilin açtığının da 22 il varsa 4 il 50 ve üzeri adam alacak 18 il 15 20 25 kişi. Hadi hepsini 25 kişiden bol keseden hesaplayalım birlikte. 18255=2250 eder yani İstanbul Ankara İzmir Bursa harici 2250 kişi bu sınava katılmaya hak kazanacak diğer iller için. Tek İstanbula ise 1500 kişi girecek.
Siz daha İstanbul yüksek kapatır deyin...
Nerde ne zaman görülmüş İstanbulun en yüksek kapattığı saçma sapan konuşuyorlar gülünç duruma düşüyorlar belki geçmiş yıllara nazaran kontenjanı az olduğu için 1 2 puan oynar oda zaten geçen yılda puanlar enflasyonistti denk gelir aşağı yukarı gene 75-78 arası kapatır işte ne olacak başka. -
@didi61 Dostum siradaki alimin son alim gibi olmayacagina dair duyumlarim var. Ama netligi yok lakin 20 gibi sacma bir rakamin bir daha alinacagi kanaatinde degilim.
-
@casanova 18255 yazacaktım işaretlemeleri koymamış
-
@casanova Allah Allah çarpı işareti gene çıkmıyor ilginç
-
@paretowilfredo hicam en son yüklü bi sözlesmeli personel aldı sanki uzman kadrolara cok az kontenjan verecek izlenimi var ben de
-
Herkes içinden gelen ili yazsın kimsenin lafına itibar etmeyin. Geçen yıl 82 Antalya yazıp ta gelmeyen insanlar çok kötü bir şekilde tattı. Herşey kader nasipte varsa olur tabi aklın çerçevesinde hareket ettiğin sürece. Geçen yıl hatay yazmıştım sıralamaya da girdim yazılı sınavı da geçtim ama sonuç hüsran oldu eğer olmayacaksa kendi adıma en başta olmasın sıralamaya dahi giremeyim. Çok kötü oluyor o mülakattan elenmek 5 dk ile kaderin belirleniyor. Sen çevrendeki insanlar hep bir hevesle bekliyor kazanmayınca yıkım büyük oluyor. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@didi61 Yapılan is mahiyeti itibariyle farkli dostum. Sözleşmeli personel ile uzman personel alimlari birbirine set degil. Halen genc bir kurum olmasi ve multeci durumunun her gecen gun derinlesmesi nedeniyle uzman ihtiyacinin azalmasi degil artmasi soz konusu olacaktir. benim sahsi kanaatim ise boyle.
-
@paretowilfredo hocam ben de bu kadar göç sorunundan sonra iyi bi alım bekliyordum en azından 200-300 civarı 20 hayal kırıklıgı oldu benim için
-
@didi61 20'lik alim kadro yakmamak gibi garip bir saikle gerceklesti dostum. Adam gibi bir ihdas ile alim yapilacagini umuyorum bu yil.
-
@paretowilfredo o zaman yine yılbasına kadar bir alım yapabilir diyebilir miyiz hocam