2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@gmsmustafa peki hocam alan dersleri arasında soru dağılımı nasıl ?
-
@thorstein-veblen son sinavda hukuk agirlikli ciktiydi 26-27 hukuk 22-23 iktisat 21-22 muhasebe 19-20 de maliye vardi
-
Arkadaşlar son yıllarda hangi illerin kaçla kapattığını nerden bulabilirim ?
-
@senyoraj02 İzmir Konya Bursa yüksek mi kapatacak diyorsun yani hocam,yorumunun mantığını merak ettim
-
@zenginmemur hocam 74.8 puan sıralama 10913
-
@yorgunsavaşçı Puanı 79-80 olup 15-20 kişilik illeri yazmaya çekinenler var mı?
-
Kiminin elinde vicdan dedektörü,kiminin elinde niyet dedektörü... İman dedektörü olanlar da gelmişlerdir ya da teşrif ederler ilerleyen zamanda.Tabi farklı hesaplarla trolluk yapan ergenler de gelecek.Onlarsız hiç olmaz bu guy başlığı.Klavye başına geçince ruh hali değişiyor insanların.Dücane Cündioğlu'nun çok sevdiğim bir sözü var: "Kimse kendisini sevmeyeni sevmek, saymayanı saymak zorunda değil, lakin insan olana nezaket ve zarafet gerek." Yazdıklarınıza biraz daha dikkat edin lütfen.Fikir tartışmak yerine saldırıya ya da savunmaya geçip konuları kişiselleştirmeyin. İnsanların kalbindekini en iyi Allah bilir.Bu yüzden sadece kendinizle ilgilenin.
Bu 10 katı çağrılma konusundan daha öncelikli konu il seçimi konusu.3 il seçimi ya da yazılı sınavdan sonra il seçimi yapılsa daha doğru olur. İnsanlar yaşamak, çalışmak isteyecekleri illeri daha rahat seçmeliler.Bu konuda bir çalışma yapmalı hep birlikte destek olmalıyız.İlan gelince bir anda birlik dağıldı.Tekrar toplanmalıyız.En azından twitter ekinliğiyle şansımızı denemeliyiz.
Yazılı sınava 10 katı çağrılması haksızlık yaratmayacaktır.Uzun uzun yazdığım şeyi tekrar yazmak istemiyorum.Yanlış anlaşıldığını düşündüğüm şeyi açıklamalıyım.Mülakata aynı sayıda insan kalacak.Yani en nihayetinde mülakata katılmayı yazılı sınav belirleyecek.Kimse mülakata daha fazla çağırın demiyor. KPSS üzerinden ne kadar vakit geçti.İlan için o kadar emek verildi. Yazılı sınava daha fazla insanın girmek istemesi kadar normal bir şey yok.Üzülme konusunda da bunu üzülecek insanlar kendileri seçebilir.Kimse adına bir kanaat getirmek doğru değil.Sınava katılamamak aslında daha üzücü bu konuda. Koca bir yıldır harıl harıl ders çalışıyor insanlar. İl tercihi konusundaysa 10 katı çağrılması insanların daha rahat seçim yapmasını da sağlayacaktır. Karşı çıkanlar yazılı sınavda daha fazla adayla yarışmayı riskli buldukları için karşı çıkıyorsa onlara da saygı duyarım. Olabilir yani herkes aynı şeyi düşünecek diye bir şey yok. -
Arkadaşlar 12 bine gelme durumu var midir?
-
@oligopol hocam şimdiden para toplamaya etkinlikleri duyurmaya başlasak olmaz mı mesela sizin hesabınızda toplasak 26 haziran salı gunu etkinlik yapsak şimdiden para toplarsak o güne kadar en az üç günlük paramız birikir herkes eminim yardım eder önümüzdeki hafta 3 gün etkinlik yaparz aynı zamanda o aralar yetkililere ulasmaya çalışır bimer cimer olsun bakana olsun yine birilerine ulasmaya çalısırz olmaz mı??
-
torpiliniz yoksa boşuna uğraşmayın.
-
Bence de artk etkinlik icin bir seyler yapilmali en azindan 10 kat meselesi cozulneli bu saatten sonra alım sayisinin arttirilacagi dusuncesi hayal olsa dahi 10 kat meselesi ve en az 3 sehir tercihi dikkate alinabilir evet ilan gelmis olabilir ama bu 80 ustu alan adamida endise icine sokar 80 nin alti puan alanida endise icine sokar burda herkes su puana şu gelir mi diye sorup spekulasyon yapacagina ilanin revize edilmesi icin ugrassa inanin yuksek alan da dusuk alan da bu sınavda yer almaya bir nebze daha yaklasacak arkadaslar şu mubarek gun hatrina lutfen ilanin revize edilmesi icin elimizden geleni yapalim
-
@fernando-reges buyrun benim
-
10 kat meselesinde tedirginlik yine olur dostlar.Örnegin istanbul 300×10=3000 eder sıralaması 7000 10000 olan adam yine istanbulu yazmaya korkar.Bu nedenle 10 kattan ziyade 3 il terci hakki en mantiklisi.Adam 74 almıstır babasi dayısi artik ne derseniz deyin Maliyede memurdur veyahutta baska bir kurumda yaziliui gectimi hop 90 lik adamin onune gecer.10 kati NE OLUR İSTEMEYIN.TORPİLE DUR DEYİN!!!!!!!!!!!!!
-
-
@fernando-reges olmaz mi aydin ve kayseri arasında kaldim
-
@hayan her şey torpil değil.
Herkes dersine çalışsın.
-
@sad38guy İkisine de puanın uygun bence
-
@fernando-reges aydin denizli manisa mugla izmir birine patlayacak ama hangisi yüksek kapatır onu düşünüyorum
-
@sad38guy belki de herkes boyle dusundugu icin bunlar dusuk kapatacak digerleri yuksek :)))
-
@busus belkide herkes bunu herkesin düşündüğünü düşünerek yazcak ve yüksek kapatcak....