2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@paradoks89 valla hocam geçen sene 1 bucuk yıl ara vermiştim 76 aldm 8 binlerdeyim ama iktisata kasti olarak cok çalışmamıştım yalan olmasın iktisatıma güvenerek sagolsun oda bni patlattı bu sene de aynı sistemden devam ediyorum genelde kurum sınavlarında da böyle yaparım daha önce girdiğim iki guy sınavında birinde 87 birinde 77 almıştım bu sistemle ama bnm yaptığım hukuğu maliyeyi muhasebeyi tamamen halledenler için geçerli bn iktisat hariç sıfır eksikle giriyorum bunlarda temelim sağlam ama geçen yıl özellikle sadece konu tekrarı ve alicam hocanın 10 denemesini çalışarak girdim muhasebeden 20 yaptm oda zaman yetmediğinden magdur oldum acıkcası hukukda 20 yaptım sadece konu tekrarı ve themis çözerek brz stratejil davranıyorum sadece kendime yeticek puanı almaya çalışıyorm hepsi bu gözüm cok yükseklerde değil
-
@oligopol hocam facede etkin arkadaşlar duyurursa baya toplanır inşallah
-
Maliyede ne gibi değişiklikler oldu rica etsem paylaşır mısınız?Allah razı olsun şimdiden Herkes nasibini yer unutmayalım iyilik eden iyilik bulur
-
@ucanbalon teşekkür ederiz Allah razı olsun 2015 Kasım soruları var mi
-
Kurum sınavları kaçla kapatır bir tahmininz varmı önceki sonuçları bulamadım gibin sitesinden bulursun dediler ama
-
-
@ucanbalon malesef siteye ulasilamio
-
@vanilya bu sekilde icin rahat ediomu kardesim
-
@olursaolur bende indirdim cok tesekkur ederim iyi oldu bu
-
@duyguuu37 evet hocam baktım şimdi girmiyo gündüz attığımda giriliyodu aslında sıkıntı yoktu ama anlamadım nie böle oldu
-
@ucanbalon olsun hocam emeginize zamaninjza saglik ulastik nasilsa sagolun
-
@mucize2301 hocam internetten imecenin pdfsini indirebilirsiniz orda 2017 öncesi tüm sorular var
-
@ucanbalon kasım 2015 var mı?
-
@zenginmemur baktımda şimdi mayıs 2015 varmış hocam en son sonrası yok
-
@manu1905 https://www.tercihiniyap.net/haber/gelir-uzman-yardimciligi-taban-puanlari hocam sayfayı baya bir kaydırın aşağı 2012 den beri olanlar var kaçla kapadığı bir tek 2017 yok
-
vuk'ta kapıya yapıştırma usulü geldi değil mi ? değişiklikle yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
-
@busus evet hocam geldi.
-
@guyan-gelmiş teşekkür ederim
-
7200 sıralamaya Adana,Aydın,Manisa,Denizli hangisinin gelme ihtimali yüksek sizce arkadaşlar ?
-
@kebelek bence gelme ihtimaline göre yuksekten düşüğe: Denizli, Manisa, Adana, Aydın