2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@madxd anayasa hukukundadeğişiklikler varnereden çalışıyorsunuz
-
Benimde 80.5 puanim ama hicbir seyden emin olamayiz eskisi gibi yogun ilanlarin oldugu yillar gecirmedik malesef 2016 2017 2018 yillarinda dunya issiz olustu yogun alimlar yapilmadi ozellikle kariyer meslekleri icin o sebeble bence herkes iyi analiz yapsin tabiki hepimiz iyi oneriler olsun fikir verilsin istiyoruz ama reel seyler de var arkadaslar sonra ortada kalip cok uzulen oluruz
-
@fagam91 yok artık naptin hocam 5 puan oynamadi ya abartmayin
-
@hakimim_25 hocam yaklasik 4 aydir ders calismiyordum daha yeni basladim ama hukuga baslamadim,bilmiyorum hukuga gelince bakacagim
-
@madxd 5 olmasa da 3.5-4 puan kesin ekleyebiliriz. Kesin bilgi yayalım arkadaşlar
-
Arkadaslar degisikliklerde idare cook az yer almis baska seylerde degismis yazmiyor var mi idare butun degisiklikleri iceren not
-
Para banka cikiyor mu iktisatta??
-
Arkadaslar bakanlar kurulu ne yapiosa yerine cumhurbaskani yapacak sistem daha 5 temmuzdan sonra olusturulacak cogu burokratik kurum bile ne nasil olacak bilmiyor bence benim hocam esra hocadan anayasa degisikligini izleyin 58 dk mi ne bayag anlasilir
-
Bu yil 76.5 alan kişi gecen yıl 80.2 alan ile aynı sıralamada fikir olcaksa eger
-
@hipokrat Aynen dostum sanırım biraz detaya girmişler.Anayasa,İdare,Vergi hepsini almışlar:)
-
@fagam91 80 ile 85 arasinda 3 puan oynadi,assagilara indikce biraz daha artmis olabilir ama 80 85 arasi ne 4 nede 5 puan oynadi
-
@zenginmemur Bizim bölümün şartları ortada dostum sıkma canını şu günleri değerlendirmeye bak kıymeti ilerleyen aylarda anlaşılır
-
@madxd Ceza hukuku yok
-
imece guy yeni baskısı çıktı mı?
-
@fernando-reges digerleri?
-
@madxd 3-3.5 puan oynadı
-
Arkadaşlar guy için bahsedilen anket kpss a sayfasindami? Bulamadim ben. Link atabilirmisiniz
-
@jkeynes 4400 lerde net hatırlamıyrmda
-
@bg2603 hocam sadece iktisadimi seçiyoruz p48 puan türünde mesela uluslar arası ticaret kamu yonetimi maliye mezunlarının p48 bu sıralamaya değilmi yoksa onlarında bölümlerini seçmek gerekiyormu?
-
@fagam91 işte deneyimsiz olduğumdan bu karamsar hava herşey risk denmesi gözümüzü iyice korkuttu