2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@uruk-hai onlardan biri de benim doğrudur hocam
-
@fablo bes hariç 3740 dostum
-
Kurumda sınavı da yine çok uçar mı acaba?
-
Geçen sene ki sınav değil önceki sınav İstanbul yüksek alım olmasına rağmen Bursa Antalya Kocaeli hep düşük kapattı
Geçen sene Bursa Antalya var mıydı hatırlayamadım ama o iki sınavda bazı illerin karşılaştırmasında baya fark vardı
Manipülasyon çok olmuştu ben gibi insanlar İstanbul’a girememiştik bizden 3 puan düşükler Bursa Antalya ya girip kazanıp atandılar şans kısmet
Şahsım adına 72 ile ya İstanbul ya doğudaki bir ili yazacağım -
@uruk-hai kimseye şurayı yaz şurayı yazma diyemem sadece düşüncemi belirtttim genel olarak tercih kişiye kalmış içinden geldiği gibi yapsın herkes zamanında bende başvurupta giremimiştim sınava çünkü puanım düşüktü 75 le bitlisi yazmıştım sanırım sonra yine açtı urfayı yazmıştım gelmemişti nevşehir niğde falan daha düşüktü oraları yazsam gelicekti dediğim gibi herkes içinden geleni yazmalı
-
sıralamalar açıklandığında ah vah etmemek için başkalarının söylediğini değil kendi içinizden geleni seçeni
-
@birgarip, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
sıralamalar açıklandığında ah vah etmemek için başkalarının söylediğini değil kendi içinizden geleni seçeni
*seçin
-
@Oligopol @duryy @pareto_wilfredo @erhankestevur hocalarım şu 4 gün etkinlik yapsak yetkililere ulaşsak en azından 3 il hakkı elde edemez miyiz??? Sayı zaten az madem 10 katı da değişmicek o halde 3 il hakkı için bişiler yapsak önümüz seçim bence bu kadar sesimizi duyurmuşken bize kayıtsız kalmaz magduriyetimizi çözebilirler rica ediyorum öncülük yapar mısınız?? Bu sene olmazsa seneye gene aynı mağduriyetler olucak
-
herzamn en düşük kapatan istanbul en yüksekte kapatabilir sahsen istanbulda yasıoyorum halkbank sınavında istanbulu sectim ve 60,75 ile kazanamadım 60,82 ile kapatmıstı sans mı desek kader mi desek bilemedim nereyi secersem orası yüksek kapatıo
-
@herhangibiri hocam iktisat mantıktı tamamen atıyorum ikame etkisi nedir?bi tanım vermişti nedir diye soruyordu şıklarda ikame etkisi toplam etki vs diye gidiyordu onun harici çok zor değildi ama işin mantığını kavradınmı kavramadınmı şeklinde sorular vardı sırf ezbere dayalı sorular yoktu üçlü açmaz vardı hatırladığım :)genel olarak basit değildi ama mantığını çalıştırmanı isteyen sorular vardı
-
Izmir düşünen var mi arkadaşlar? Geçen izmir mulakatindan elendim kpss 82.5 idi fakat 2017 kpss 79.1 geriledi sıralama 5000 küsur.Kimler izmir düşünüyor, akıbeti ne olur sizce?
-
@de_lorean, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Geçen sene ki sınav değil önceki sınav İstanbul yüksek alım olmasına rağmen Bursa Antalya Kocaeli hep düşük kapattı
Geçen sene Bursa Antalya var mıydı hatırlayamadım ama o iki sınavda bazı illerin karşılaştırmasında baya fark vardı
Manipülasyon çok olmuştu ben gibi insanlar İstanbul’a girememiştik bizden 3 puan düşükler Bursa Antalya ya girip kazanıp atandılar şans kısmet
Şahsım adına 72 ile ya İstanbul ya doğudaki bir ili yazacağımVardı ve yüksek kapattı ikiside.
-
@swl35 Hocam şu an yuzde 95 lik bir kesim ben şurayı dusunuyorum diyemez. 83.5 puanla bana gelmeyebilir 72 puanla bir başkasına gelebilir. Stratejik dusunup gonlumuzden geceni yazmamız lazim birkaç saat sonra ben ve 299 arkadaşım 85 ustu puanla istanbul u yazdıkçılar gelir Aldiris etmeden ya nasip deyip yazmak gerek vakit ders calisma vakti.
-
@i̇ibf yapsakta bu saatten sonra değiştirmezler ilanı hocam 10 katı olsun isteğine bile bakan imkansız demiş ki bu tek il olayını şu saatten sonra değiştrmezler..yıne magdur olan biz olduk
-
@shanks emin olamadım diye yazdım o şekilde gerçi kazandımda ne oldu:)
Bu sefer gelmez gibi ama sote olabilecek il arayacağız -
istanbul hersene iyi düşük kapatmıs genelde 78 ve 76 bandında. Bu sene ya patlama olup yuksek kapatirsa diye insan geçirmiyor değil. Ah bu icteki kurt
-
@alfredmarshall iki alım önce düşük değildi gayet yüksekti
-
@de_lorean kaçtı hocam
-
@mervenil hocam belki ilanda gelmeyecekti etkinlikler ile geldi bence ümitsiz olup razı gelmektense her sene bu duruma çabalayıp denemedik demeyiz ben sesimizi duyurabilirsek bu duruma değineceklerni düşünüyorum.
-
İnsanlar burada ilan gelmeden önce kendilerini paraladı tek il tercihi kaldırılması için etkinlik yapalım diye ama bir kaç kişi dışında kimse oralı olmadı. Şimdi gelin etkinlik yapıp tek il tercihini kaldıttıralım deniliyor maalsef geç kalındı. Bu sistem yine bazılarının canını yakacak.