24 Haziran 2018 Genel Seçimler / Cumhurbaşkanlığı
-
Sonuç ne olursa olsun ülkemiz adına hayırlısını, iyisini ve adil olanı dilemekten başka bir şey kalmadı. Sanırım bu seçimlerden sonra Türkiye bir daha eskisi gibi olmayacak şekilde değişime uğrayacak. Bu değişim inşallah ülkemize adalet, liyakat, birlik, dirlik ve güç kazandırır. Sonuçları merakla bekliyoruz, tercihiniyap! ın kuruluşundan bu yana 2. seçimleri de yaşamış olacağız.
-
Evet bu seçimden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ama ülkemiz için hayırlısı ben en çok bu seçimin alımları nasıl etkileyeceğini merak ediyorum sonuçta bakanlıklar birleştirilecek yeni mevzuatlar oluşturulacak falan
-
@tolgahan-ayyıldız hocam alımları olumlu etkilemesi yöneten kadroyla ilgili. Ekonomiyi aynı ekip yönetecekse en iyi ihtimal aynı şekilde devam eder.
-
@aliveli mesele o zaten şahsen ben ikinci tura kalınırsa şu an yapılmakta olan alımların ileri bir tarihe erteleneceğini düşünüyorum
-
Seçim olaysız bitmeyecek gibi.Batıda çok sıkıntı yaşanmazken ama doğu çok problemli.Her seçimde aynı problemlerle karşılaşılması çok kötü.
Seçimlerin en heyecanlı kısmı 5.00 de başlayacak yavaş yavaş Keşke forumda da bir grafik olsa canlı canlı izlesek yorum yapsak :)) -
@tolgahan-ayyıldız ikinci tura kalınır gibi görünüyor. Ancak iki tur arasında adaylar vaatlerini yükseltir bence düşürmez.
-
liyakat..liyakat..liyakat..
kişisel beklentim budur. -
Dini kullanarak hak yedi bazı üst düzey bürokratlar . Bunu mülakatlarda elenen biri olarak söylüyorum . Tiksinilesi bir durum . Ya onlardansın ya degilsin. Onlardan değilsen ATANAMAZSIN . Başkası gelse yine aynı şey olacak büyük ihtimal . Bize ise sadece oturup ders çalışmak ve seneleri tüketmek kalıyor . İnşallah bir yenilik gelir ve değişmeyen tek şey değişimin kendisidir sözünü yaşamış oluruz .
-
@Antimülakat üstad ben bu başlığı açıp açmama konusunda dün çok kararsız kalmıştım ve vazgeçmiştim sen bugün açmışsın umarım her yerde olma potansiyeli olduğu gibi forumda da bir tartışma çıkmaz bu başlıkta Evet siyaset kendi özü gereği çıkarlarla ilişkili bir olgu bu yüzden taraf olmayan bir çok insan gibi benim de temennim en çok insana kim faydalı olacaksa onun seçilmesi yönünde fakat bu seçim gerçekten son 11 12 yılın en farklı ve heyecanlı seçimi gibi görünüyor. Sürprizlere gebe.
Dünya kupası ile aynı döneme denk gelen bu seçim tıpkı o maçlardaki sürprizler gibi sürprizler doğuracak. İYİ Parti kaç oy alacak, Saadet Partisi'nin oyu ne olacak, MHP ne kadar oyunu koruyacak, HDP barajı geçecek mi, AK Parti yıllardır aldığı oyu mu alacak oylarında düşüş olacak mı? Bütün bu sorular bile seçimi oldukça heyecanlı kılıyor, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ise sürpriz barındırsa da parti oylarına göre daha net. Ya Erdoğan birinci turda alır (düşük ihtimal de olsa var bu ihtimal) ya da İnce ile Erdoğan ikinci tura kalır. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun, kim seçilirse seçilsin keşke herkes seçilmişlerin bizi temsil etmek, bizim yerimize o görevleri yerine getirmek ve hizmet edebilmek için orada olduklarını unutmasa da sağlıklı bir toplumda yaşayabilsek -
@bybredd Ali Koç'dan sonra bir umut doğdu içime.Hayırlısı olsun.
-
biraz ders bakayım dedim ama seçim gündeminden kopamadım, yine bazı salak insanların oy pusularının üzerine futbol takımlarının isimlerini yazmaları, hatta bir kişi adayların fotoğraflarının üzerine mermi koyup 'reise oy size mermi' yazması gibi saçmalıkların yaşandığını görmek üzücü.
-
Ortadoğudan hallice haldeyiz geçen haftalarda ırakta seçimden sonra seçim kurulunun deposunda yangın çıkmış oylar yanmıştı inşallah bizde de aynısı yaşanmaz ama istenen sonuçlar gelmezse trafoya kedi girecekmiş gibi geliyor
-
Çoğumuz için durum aynıdır belki ama şahsım adına söylemek gerekse çok karmaşık durumlar içerisindeyim askere gideceğim bir yandan çarşamba günü mülakatım var sınavlar bir yandan şebnem ferah ın da dediği şu an çok karışığım
-
@agor Bence çok isabetli bir başlık olmuş hocam ülke tarihinin belki en önemli seçimlerinden birini yaşıyoruz ve biz gençler olarak böylesine önemli bir seçimde yorum yapabilmeli düşüncelerimizi saygı çerçevesinde ifade edebilmeliyiz umarım gerçekten ülkemiz ve milletimiz için hayırlı sonuçların çıkacağı YSKnın sadece görevini yapacagı ve kedilerinde rahat duracağı bi seçim olur
-
@Antimülakat @Agor agor ustatlar şuraya bi anket eklesek de herkes oy kullansa nasi olur ? Forumdaki eğilimi merak ediyorum açıkçası
-
@shady1 Hocam aslında sitenin anketleri vardı, oradaki kullanıcı da forum kullanıcısı, isterseniz bakın buradan
https://www.tercihiniyap.net/anketler/24-haziran-genel-secim-anketi
https://www.tercihiniyap.net/anketler/24-haziran-cumhurbaskanligi-secim-anketi
-
@agor başlık olarak da acsak mi naapsak
-
@genclerbirlikli valla sen seviyorsun aç hemen bir tane
-
@Agor @Antimülakat @genclerbirlikli Biz siyasetten anlamazzuk.
-
@agor @paretowilfredo dan mesaj geldi, biz anlamıyormuşuz