Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Sözlü sınavı sonuçları
-
kazananları tebrik ederim, herkes için hayırlı olsun.
-
@escobar_p tebrikler kardeşim çok sevindim
-
@escobar_p buradan gidersen yakarım, hep buralarda görmek istiyoruz seni, hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim kardeşim.
-
@Antimülakat Sizi yalnız bırakmam,merak etmeyin
-
@odtüsbky Teşekkürler,darısı başına
-
@escobar_p O kadar İstanbul dedin dedin, şimdi Ankara Cebecide görüşürüz artık
-
yıllarca kızılaya gidip gelirken önünden geçmişliğim vardır çok değişik bir kurum kolejde hani bir devlet kurumunun en son olacağı yerlerden biri
-
Tebrikler
-
@escobar_p hayırlı olsun bro ilk entry de yazmayı unuttum
-
işe gidip gelirken bol biber gazı yersin
-
@escobar_p tebrikler.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
@kullaniciadi teşekkür ederim,darısı başına.
-
@aliveli teşekkür ederim.Kurum merkezi bir yerde en azından,İstanbul'u aratmaz belki zaman zaman
-
@İNSAN teşekkürler...
-
aratmaz dostum kolejden ev tutsan hem iş yeri yakın hem kızılay böyle deyince cazip geldi
-
Sınavı kazanan arkadaşları tebrik ederim. Ulaştırma Bakanlığı mülakatına katılan 24 arkadaştan 4ü Özelleştirme İdaresine girmiş gözüküyor. Eğer Ulaştırma'ya girmeyecekler ise lütfen feragat ettiklerini bakanlığa bildirsinler.
-
Bu ileti silindi! -
Kazananlara tebrikler, hayırlı olsun.
-
- mülakatımda yine olmadı sayın seyirciler. ilk girdiğim taşra denetmenliği mülakatını kazanmıştım, ancak ondan sonraki 7 uzmanlık mülakatı olmadı. 5'inde kadro dahi dolmadı. yani seni alacağımıza boş kalsın dediler resmen. 3 tanesi de olmadı. bu 8 den 6 tanesine bilgi edinmeden aldığım notu sordum. hepsinde cevap 62-68 bandında. o son vuruşu yapamadım. bilmiyorum 8-10 mülakat sonrasında başaran adam var mı ancak benim için biraz ümitler tükeniyor. en azından kazananları görünce içim rahat etti, hakedenlere hakettiği verilmiş gibi. hayırlı olsun tekrardan, kazananlara tebrikler.