2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@daywalkers, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@makif34
Kardesim tesekkür ederim iyi dilekerin için, bil mukabeke. Umarim sen de dahil bahsettigin arkadaslarla bu sene mulakati halledebiliriz.Benimde dusuncem sudur.
1net = 1puan
70 net ustu herkesin mulakata kalacagini dusunuyorum.
400 kisinin degil 320-350 arasi kisininde mulakata kalacagini dusunuyorum.
Forumda 114 kisi 70 net ustu. Trol ve netini yanlis yapan 14 arkadas olsa, Toplam 100 kisi var burda. Disardada 220-250 kisi civari olacagini dusunuyorum.
Ayriyetten, bunun bilincli yapildigini tahmin ediyorum.Kimse inanmamisti....
-
@daywalkers helal
-
@refik-soydam abi 91 net yapan arkadaşınız birinci mi oldu?
-
@popescu evet mehmet arkadaş aldı liderliği...:) bir daha tebrik ederim arkadaşı buradan da...başka lider varsa da bekleriz:) onu da içtenlikle tebrik etmekten asla geri kalmayız.. hak hak edilene verilmeli..
-
İlk 1000-1500 arasında geçiyormuş bu sınav. Kaç kişi girerse girsin.
-
@refik-soydam tebrikler abi, hakkını almasına sevindim.
-
Kazananları tebrik ediyorum herkese başarılar
Allah yolunuzu açık etsin
Benden bu kadar aeo -
Optik yayınlanacak mı arkadaşlar
-
forumun haber konusunda ne seviyede olduğu ortaya çıktı galiba.. 400 ün dolmadığını da paylaşabilecek ortam olsaydı da bilen paylaşabilseydi :(.... her şeyi bu yıl geriden takip ettik.. bir defa daha haberi eden arkadaşa tebriklerimi iletirim... daha net yazılar da ortam gereği umarım ilerde daha iyi olur...
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
öncelikle herkese ve milletimiz için hayırlı olsun.. mülakata katılacak arkadaşlara tekrardan başarılar dilerim hayırlı olsun... bu süreç aslında bir çok kişiye ciddi tecrubeler kattı... 70 barajından kurumların yazılarına kadar... alllahım bu yolda yürüyen herkese yar ve yardımcısı olsun... kazandı ibaresi ya da kaybetti ibaresinden bağımsız yazıyorum...ülkemiz her ferdine sonuna kadar muhtaçtır.. olmadı ise yeniden başlayabilme gücünü toplayabilmeyiz, oldu ise sonrası için ne yapılması gerekiyorsa yapmalıyız...eğer gerçekten bizden milletin hizmet beklediğine inanıyorsak bu gücü oradan alabilmeyiz... allah'ın selamı üzerinize olsun..
eyvalallah hocam olmadı ama nasip her şey...
-
sınava giren kişi sayısı neden sonuçlarda yok? hep böyle miydi?
-
71 net bekliyordum bir yanlış daha çıkmış 69,75 ile 373. Oldum. İlk 400 de oluyorsun ama mülakata kalamiyorsun. Bu ÖSYM belli ki emeğin ne olduğunu bilmiyor. Yazık gunah ya. Şok içindeyim.
İtiraz edilen soru var mi ? Mahkemeye verilen olursa birşeyler değişebilir. Bilgisi olan burdan paylaşırsa güzel olur.
-
@gencburokrat inşaAllah Rabbim gönlüne göre versin
-
@uygurmustafa Hocam bende 76 bekliyordum 72 geldi
-
@tyr61 benim itiraz ettiğim soruya cevap gelmedi.. soru da iptal edilmedi:(
-
5 yil kamuda calisma sarti artik uygulanmaya baslayacak mi yeni sinava girecekler icin ?
-
@tyr61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
71 net bekliyordum bir yanlış daha çıkmış 69,75 ile 373. Oldum. İlk 400 de oluyorsun ama mülakata kalamiyorsun. Bu ÖSYM belli ki emeğin ne olduğunu bilmiyor. Yazık gunah ya. Şok içindeyim.
İtiraz edilen soru var mi ? Mahkemeye verilen olursa birşeyler değişebilir. Bilgisi olan burdan paylaşırsa güzel olur.
hiçbirşey değişmez hocam, bkz; sayıştay sınavı
-
@KaymakamAdaylıgı birşey söylüyosa inanmak gerekir artık bunu net olarak anlamışızdır... Insallah mülakat sürecinde burada olur
-
@olursaekime az önce baktım yoktu. İnşallah yayınlanır. Her iki sınavda da boş bırakmadım. İkisi de 99 sorudan hesaplanmış benim. Birer sorum nerede bilemedim. İptal edilen soru da yok diye biliyorum. Anlamadım gitti.
-
@emr Çok güzel bir analiz yapmışsınız hocam. İnşallah ilerleyen sınavlarda girmek nasip olur. Tecrübe hayattan yediğimiz kazıklardan çıkardığımız dersti. ben ilk kez 24 yaşımda girdiğim bu sınavda 55 puanlık tecrübe edindim inşallah o tecrübe beni bu yolda galip getirir.