2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
arkadaşlara
Hocam merhabalar. Mülakat tarihleri hakkında bir öngörünüz var mı acaba? Süreç geçen yılki gibi mi işler sizce, ekstra bir gecikme durumu olur mu?
-
Arkadaşlar 66 netin sıralaması kaç geldi
-
24 yaşındayım, yeni mezun oldum. Tek hedefim de kaymakamlıktı ama nasip olmadı. 64 puanla 972 sıralama yaptım. Şimdi tecrübelilerden ricam bize bir yol göstermeleri. Kpss ye hazırlanıp tekrar sınav mı bekleyelim ya da özel sektör falan mı kovalayalım tamamen boşluğa düşmüş durumdayım. Şimdiden Allah razı olsun
-
@ozge17 özge hanım yine tekrar ediyorum haydi başka kapıya denildiğinde twitterda 1 etkinlik dahi yapamayan işsizlerden, iibf ve mühendislerden böyle bir etkinliğe katılım beklemek fazla iyimser değil mi sizce? Bu kitleye her şey müstahak 1 yerde.
-
@siyaset-bilimci hocam bence israrla uzerine gidersen basarabilirsin diye dusunuyorum. Ama sirf kaymakamlik dusunmek yerine alternatifli calismanda fayda var. Onceliklerini bilemem ama bence iyi bir puan. Ben gecen sene mulakata kalmistim bu sene kotu puanim sizin yaptiginizin yaninda. Ama bu surecin zor olabilecegini gozardi etmeyin derim. Belki kisa zamanda sonuca ulasacaksiniz belki de biraz daha uzun olacak yolunuz ama inaniyorum elbet emekler o veya bu sekilde karsiligini bulur. Belki bu sinavlarda degil baska turlu; hayat ne getirir bilemeyiz:)
-
@popescu hocam ulaşabilirsen bende isterim soruları bana da gönderebilir misin?
-
@uygurmustafa, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@popescu hocam ulaşabilirsen bende isterim soruları bana da gönderebilir misin?
Bana da gönderebilir misiniz?
-
Mülakata hak kazanan her kardeşimi Tebrik ediyorum bu arada nacizane. İnşaallah en kısa zamanda sonuçlanır. Ayrıca soruları gönderebilrseniz sevinirim.
-
@giallorosso hayali ve ideali bu makam olanlar 35 e kadar denemeli bence. Ben öyle yapıyorum. Sende de daha yolun başı. Her sınav başka bir deneyim katıyor kişiye. Ve bu sınavda yine gösterdi ki kemik kitle en fazla 1500 hadi 2000 kişi olsun. Geçen sınav benim de 59 puandı ve büyük motive etti beni. Şimdi de direkten döndük 2 soruyla. İller bankası ve öze dokunmayı bana on kere sorsalar dokuzunda doğru cevaplarım. Ama sınavda olmayınca olmuyor işte. Bir anlık gaflet dalgınlık yada dikkat eksikliği adı neyse ne artık. Kendime de kızamıyorum. Sadece üzülüyor insan. Kim bilir belki de böylesi daha hayırlısı. Mülakattan elenmek daha da koyar ama bunu bugün anladım. Bir sonraki sınav üstüne koyarak potada olursun kardeşim. Hepimizin hakkında en hayırlıları olsun inşallah.
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sınav soruları elinde pdf olarak olan varsa bana gönderebilir mi özelden? bunu yapan bir kral çıkarsa çok memnun olurum.
Hocam ulaşabilirsen bana da gönderebilir misin ?
-
@kamucu-1 hocam benim de netlerim düşük geldi. Nasıl itiraz ediyoruz? Yönlendirebilirseniz sevinirim itiraz edeceğim.
-
S.a herkese hayırlı akşamlar, mülakata kalan ark tebrik ederim inş. gönlünüzce olur.
benim ilk girişimdi 600 lardayım sağlık olsun hemen çalışmaya devam
-
Idare mahkemesine soru iptali için şartlar nedir ?ayrıca ösym ye iptal dilekçesi yazan cevap alamayan var mı en az iki soru cevaplar şıklar açık ve net değil bilirkişinin raporuyla iptal olabileceği kanaatini taşıyorum tecrübeli arkadaşlar yorumlarınız nedir
-
Geçmiş dönemlerde mahkeme kanalıyla iptal olan sorular var demekki ösym hakkı vermiyor uğraşmak lazım
-
@kaymakamadaylıgı siz duymuşsanız kesindir
-
Arkadaşlar Benin de 77 netim var hatırlamadığım sorular doğruymuş mülakatta görüşmek üzere kalın sağlıcakla
-
Bu kadar yanlış beklemiyordum alan bilgisinde 27 yanlışımın olması imkansız soruları inceledim. GK GY'de 34'te 30 doğrum vardı soruları ve şıkları 2 gün inceledim şimdi ise sonuçta 23 doğru 11 yanlış yazılmış ki bu imkansız. Sonuçlar doğru verilen şıklar yanlış sayılarak mı açıklanıyor? Bu ne tuhaf ve saydamlıktan uzak bir sonuç açıklama sistemidir!ilk 1000'de olurum derken 3000 küsür sıralardayız.
-
@barocan hocam aynı durum bende de var itiraz edeceğim. Kaç gün içinde itiraz ediliyor klavuzu incelediniz mi?
-
Umarız bu sınavda optik formumuzla cevap anahtarını verdikleri detaylı sonuçları yakında açıklarlar. Hakkımızı aramamız lazım
-
@bendeniz Bildiğim kadarıyla 2 gün içinde dilekçeyle yapılıyor itiraz hocam. Ben yarın ÖSYM yi telefonla arayıp durumumu aktaracağım. Ne yapılabileceğini soracağım