2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@aslan-reyiz Bu kanunları cıktı alıp çalışsak yeterli olur sanırım değil mi ?
-
Kaymakamlık için okunması gereken kanunlar hangileriydi?
-
@okahraman07 aslan reyiz birçoğunu paylaştı ordan bakabilirsin kardeşim.
-
Yeni mevzuatların tamamını PDF şekline getirip yükleyecek bir babayiğit aranıyor
-
@krdnl38 o babayiğit neden sen olmayasin hocam
-
@genclerbirlikli Ben yaparsam satarım ama nede olsa gayseriliyik kardeşim
-
@krdnl38 alırız hocam sorun değil
-
@economist-04692 saolun hocam.
-
Hukuk kısmı için Kanunname mi almali Kaymakamlik kampımı ? .şimdiden kararini verelimde kitaplar çıkınca vakit kaybetmeden alalım :))
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@atlas07, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@atlas07, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Merhabalar,
Ömer Keskinsoy isimli hocanın, temmuz 2018 basımlı Anayasa hukuku kitabı çıkmış. Yazar hakkında bilgisi olan, bir yorum yapabilir mi ? Tercih edilebilir bir kaynak olarak kabul edebilir miyiz ?Gazi üninin ve monopol dersanesinin kamu hukuku hocasıdır borçlar genel konu kitabı kitabı ve monopolden çıkan referans soru bankası iyidir.
Yanıtınız için teşekkür ederim
Borçlar Genel alanında, Ali Sakinci'nin temmuz 2018 tarihinde çıkarttığı kitabı ile Zapata'nın mart 2018 tarihli kitabı arasında kararsız kaldım. Bu konu hakkında bir şey söyleyebilir misiniz ?Ali hocanın kitabı özet biraz zapata iyi ama hikaye gibi anlatırMehmet Remziyi öneririm ikinci sayfa yayınları.
Peki hocam, teşekkürler tekrardan.
-
Kutluay kararlı yeni mevzuat güncelleme notu çıkardı soru bankası galiba öyle görünüyor az önce paylaştı
-
Kapatılan bakanlık birimleri dolayısıyla özellikle başbakanlıktaki kalifiye uzman personelin bir kısmı kaymakam olarak istihdam edilebilir. Bana göre son düzenlemelerdeki amaç bu olabilir. 6 yıl kaymakamlıkta bulunmuş olmak, şeklinde vali yrd olma şartının kaldırılması, kaymakam yapılan ve meslek mensubu olmayan kişilerin bir kısmının buralara kaydırılabileceğine işaret.
-
Themis Anayasa ve İdare Hukuku ne zamana çıkar acaba?
-
@corleone muhtemelen değişikliklerin bitmesi beklenir.
-
Ekonomi kısmı mikro makro ağırlıklı mı olur ? İktisatta zayıfım sadece mikro, makro çalışsam yeterli olur mu? Diğerlerine bakmak için pek vakit yok. Fikir verirseniz sevinirim
-
@onder 6 mikro 6 makro çıkar. diğerleri çıkmıyor. çok nadir olmakla beraber arada 1 tane para banka sordukları olmuştur.
-
arkadaşlar iktisadı zayıf hatta cok zayıf birisi için ne önerirsiniz bu evrede sizce konu anlatımı mı çalışmalıyım yoksa çıkmış sorulardan çözsemde 4 5 tane soru yaptırır mı
-
@enea çok zayıfsa çıkmış sorulardan nasıl çözcen kardeşim sözel değilki bu zaten çözümüne bakıp konuyu kavrayasın bilgi edinesin.
-
@enea yok hocam hiç olur mu öyle. Hukuk değil ki bu. Video izleyin öncelikle
-
@enea Benim de çok kötüydü Zeynel Dinler’in üçlü seti var soru cevap hem test hem konu anlatımı gibi bana baya faydası olsu tavsiye ederim.