2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@kendinehakime valla en iyisi ya
-
@kendinehakime hocam bende mevzuattan word şeklinde indirdim, ama açtım tek tek sayfa boşluklarını vs hepsini ayarlayıp sayfa sayılarını düşürdüm. sonrada çıkarmaya üşendim, sarı ve yeşil renklerle benim için önemli yerleri işaretledim. daha ne olsun artık gerisi nasip..
-
Arkadaşlar cümleten iyi akşamlar.Forumda belki bir yıla yakın evvel bir arkadaşımiz sınava girerken okunması gereken kanunları listelemisti.Aradim lakin bulamadim.Yardimci olabilecek bir var mı bu konu hakkında ?
-
Ben de PDF'yi açtım, önemli yerleri ufak bir deftere yazdım. Toplam 6 sayfa tuttu. Belli bir altyapısı olan herkes yapabilir bunu. Son derece basit ve makul @kendinehakime
-
@kendinehakime hocam anayasa indirip çalışma akımı başlattık, bu tüccarlar böyle boyle azalarak bitecek
-
Hazır indirilmiş anayasa önemli yerleri sarı ile boyanmış kenar boşlukları azaltılmış bedava kargo 25 tl. Hadi bakalım siz ne veriyorsanız bir fazlasını veriyorum kolay gelsin
-
@cengizkan2 • 1982 anayasası
• aym içtüzüğü
• tbmm içtüzüğü
• siyasi partiler k.
• milletvekili kanunu
idare
• kanunname(nohutçu )
-belediye kanunu
-b.belediye kanun
-il özel idare k.
-il idaresi kanunu
-köy kanunu
-mahalli idare birlikleri k.
-kamulaştırma k.
-imar kanunu
-devlet ihale k.
-kamu ihale k.
-kamu ihale söz.k.
-memurların yargılanması hk.k.
-mal beyanı k.
-mgk kanunu
-kalkınma ajansları k.
-başbakanlık k.
-bakanlıkların kurulması hk.k.
-bilgi edinme hk.k.
-kamudentçiliği k.
-kvk. kanunu
-dilekçe kanunu
-insan hakları kom.kur.hk.k.
-i.hak. ve eşitlik kurumu kanunu
-ddk kanunu
-danıştay ve sayıştay kanunları
-içişleri bakanlığı kanunu
-1700 dahiliye memurları
-kamu görevlileri sendika-toplu söz.k.
-kit kanunu
-ohal kom.kanunu
-mahalle -muhtar kanunu
-vatandaşlık kanunu
-hsk kanunu
-657 dmk
-kolluk gözetimi kanunu
-kamu görevlileri etik kurulu
-tr varlık fonu yönetimi a.ş.
-ahim tazminat kom.
-sıkıyönetim kanunu
-sosyal yardımlaşma tesvik kanunu
-ekonomik ve sosyal konsey
tr ekonomisi
• yasin çoban
i.hakları
• iç hukuk mevzuat ( i.h.kurumu k., kdk kanunu, dilekçe , i.h. inceleme kom. aym başvurular vs )
• uluslararası mevzuat ( i.h.e.beyannamesi, aihs , mahkemeler , kuruluşlar vs ) -
bu emek var emek diye dolaşan nohutçu fan club niyeyse bunları görmez
-
Kas test soru bankası da 1 haftaya çıkıyormuş
-
@aslan-reyiz 105 lira mi o da
-
@beylerbeyi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz 105 lira mi o da
İnş o kadar olmaz :))
-
Test sorusu hazirlayalim buradan birkaç arkadaş toplanip imece usulu yani , sonra herkese gönderelim
-
hocam sonuç olarak kanunnameye ne diyorsunuz.O kadar çok karmaşa var ki insan ikilemde kalıyor ve sınavı bırakma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.Kanunların hepsini okuyup toplamak çok zor geliyor ve yetiştiremem bir ton eksiğim varken.
-
@ercu nohutcu fan club kaldığı yerden devam hocam...
-
@genclerbirlikli hocam başka idare kitabı yok değil mi ? Anayasa bir nebze mevzuattan halledilir ama idare de kararsızım.
-
@economist-04692 hocam valla bende o krarsızlığa düştüm ve yılana sarılır misali seriyi satın aldım.
-
@greyfalcon allahım kolaylık versin hocam.
-
@economist-04692 Allah razı olsun hocam. bende iktisat çok zayıf en azından diğerleri sağlam olsun düşüncesindeyim de ne kadar tutarsa artık
-
@economist-04692 idareye şöyle bi şey olabilir; belediye ve mahalli idareler kanunlardan, kalan idare konuları ( kamu mallari, hizmetleri vs gibi degisikliklerle alakası olmayanlar) eski kitaplardan çalışılabilinir.
-
Arkadaşlar bu TBMM iç tüzüğü güncel hali olan. varsa atabilir mi? Bulamadım ben