2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
-
@greyfalcon bu liste tanıdık geldi
-
@kamikaze valla olabilir. kaymakamlıkla alakalı böle gördüğüm şeyleri not alıyorum sürekli.
-
Arkadaşlar 2014'te Bucaklar kaldırılmamış mıydı. Neden İl İdaresi Kanununda Bucaklarla alakalı hükümler var
-
@onder Ona bakarsan cumhurbaşkanığı hükümeti sisteminde yasama yürütme ve yargıda ayrılcaktı ama adalet bakanı hala HSK da.Burası Türkiye bazı şeyleri ezberle geç çokta mantık arama.
-
Müsteşarlıklar kaldırıldı mı? Kaldırıldıysa hsk de adalet bakanlığı müsteşarı görev alıyor mu? Kafalar karışık...
-
Bakanın belirleyeceği Bakan Yardımcısı doğal üyedir tarzında bir düzenleme olabilir.
-
@rootofallevil Anayasa değişikliği gerekiyor onun için. Değişiklik yapılmadığı sürece müsteşar doğal üye hala.
-
@genclerbirlikli Öyle oldu en mantıklısı bu boşuna o kadar para veriliyor.Alan var alamayan var ..Ki en güzel,en sağlıklı kaynak elimizde...Anayasayı indirin 3-4 kere dönün soru kitabına para verin acıklamaları da güzelce okuyup özümsedik mi daha neee???Şimdi de idare için kanunları indireceğim..isteyen olursa idare için gerekli olan indirilecek kanun sayılarını atabilirim...
-
@kendinehakime bence de hocam her kelimesine katılıyorum
-
Aslan Reyiz sağ olsun, telefondan 950 sayfalık PDF'yi indirdim. Eskimiş kaynaklardan tuttuğum defterleri de açtım, eşanlı ilerliyorum.
-
2018 değiş. ilgili 50 tane güncel anayasa sorusu duayı unutmayalım dostlar;)
-
@kendinehakime kanun numaralarini buraya yazar misiniz herkes faydalansin
-
@beylerbeyi 5216 2942 2972 5302 442 5393 4734 5442 5355 5018 657 6701ve Cb kararnameleri..eklemek ısteyen olursa onları da indiririz.
-
Bu sınava giremeyeceğim ama nasıl bir kaymakamlık sevgisiyse başlığı takip edip tavsiyeleri okuyorum başvuru yapmadığımı unutup sınav için heyecanlanıyorum : )
-
Arkadaşlar herkese kolaylıklar dilerim. Kararnameleri göz gezdirdim ama gözden kaçırmış olabilirim. Bakanliklarin bağlı ilgili ve ilişkili kuruluşları eskiden bir başka bakanlığa bağlanırken başbakanın teklifi cumhurbaşkanı onayı gerekiyordu. Yeni sistemde bu nasıl oldu bir bilgisi olan arkadaşimiz varmı? Görmedim bir yerde ancak ben Cumhurbaşkanı kararı ile olmuştur diye düşünüyorum emin olamiyorum.
-
@ayran CBK ile duzenlenebiliyorlar.Hatta 4 numarali kararname ile duzenlendiler.
-
@avexer teşekkür ederim hocam
-
@hukuksever 9 Eylül'deki sınavın mülakat sonuçlarını beklerken sen beni gorecektin ben mülakat sonucu beklemiyor olmama rağmen buradaki arkadaşlarla beraber @KaymakamAdaylıgı abimiz yatabilirsiniz demeden yatmıyordum. Hatta sonucun ilk açıklandığını ben yazdım arkadaşlara falan. İnşallah bu sefer sürecin içinde kazanmış biri olarak bulunmak nasip olur. Kaymakamlık ile yatıp kaymakamlık ile kalkıyorum karasevda haline geldi. Dua edin dostlar, buradan çok sağlam kaymakamlar çıkacak inşallah.
-
Türkiye Ekonomisi de başa bela. Hele son senelerin verilerine girilirse çok can yakar.