2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Yahu su kanunname de neden idari yargiyi da almak zorunda birakiliyoruz yok mu alternatif cikacak kitap kanunlardan calismak tek tek indirmek buyuyor gozumde
-
satılan adet miktarı 2479 demek ki çok ciddi gözünü karartanlar var bu sınavda Haydi hayırlısı
-
@kemoenes hocam gelmiş mi kitapçılara
-
Bazi egitimcilerin(!) artik tacirlige soyunduklari gercegi hepimizin malumu lakin sinav oncesi sirf insanlar mecbur kalip alirlar diyerek kitaplara fahis fiyatlar belirlemeleri sark kurnazligidir.Hukuk terminolojisinde de gabin diye gecer.Sahsen daha once bircok kitabini aldigim bu yazara bundan sonra bir kurus kazandirmayi dusunmuyorum.Eger herhangi bir yayin cikmazsa da mevzuata herkes erisebiliyor , oradan calismama devam ederim.
-
85 le kapatır demişler:) şakasına söylemişlerdir umarım. 1. si 4 yanlış 1 doğruyu götürecek 2. si yanlışın doğruyu götürmediği 90 soruluk sayıştay sınavı 63 soruyla kapattı. Bu sınav da 75 net üstünü görmez.
-
@new_user, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kemoenes hocam gelmiş mi kitapçılara
gözüküyor yayınevinin sitesinde
-
@möözun metin kaya samsunda hocamdı ben genel olarak memnun değildim ama arkadaşlar bayılıyordu denemesini alıp baktım orjinal soruları vardı. Ben ayrım yapmadan hoca sevmiyorum ondan kaynaklı olabilir. Bana sorarsanız almayın
-
@y-oguz90, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Yahu su kanunname de neden idari yargiyi da almak zorunda birakiliyoruz yok mu alternatif cikacak kitap kanunlardan calismak tek tek indirmek buyuyor gozumde
Kitabi konusunu bilmiyorum ama basvuru Kılavuzunda belirtmeseler de onceki yillarda idari yargidan soru geldigi yillar olmus. -
@avexer Bende aynen sizin gibi düşünüyorum. Bu defa themis'i deneyeceğim yetişirse ki yetişmeyecek gibi.. Dolayısıyla mevzuattan çalışmaya karar verdim. Yazık günah ya !
-
Evet hocam ben dedim ve şahsi kanatim umarım sizin dediğiniz gibi olur
-
@enea arkadaşlar inşallah dediğiniz gibi olur
-
4t Türkiye ekonomisi kitabı olan ya da inceleyen arkadaşlar acaba testler konu konu mu?
-
@circassian Evren dönem dönem ilerliyor
-
Bence 400.aday 99 netle kapatır.Beyler yapmayın ne 85 i 80 i ya.Kpss den 80 küsür alan adam 80 soruda 63 le 240.olmuş 100 soruda 400.aday 70 le kapar ve 80 soruluk sınavda 4 yanlış bir doğruyu götürmüyordu.
-
@hkubradgn teşekkürler.
-
@tiebout klasik sinavlarda iyuk cikmadi, sinav konularina dahil degil cikarsa genel olarak bilinen kismindan 1 tane cikar ya da soru şıklarinda bilinmesi gereken bir sey olur bunun icin koca iyuk u calismak hele bu kadar az bir sure varken calismak cok gereksiz
-
@öğrenci, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@avexer Bende aynen sizin gibi düşünüyorum. Bu defa themis'i deneyeceğim yetişirse ki yetişmeyecek gibi.. Dolayısıyla mevzuattan çalışmaya karar verdim. Yazık günah ya !
+1
Ben de kanunnameyi almama karari verdim hem fiyat hem de iyuk dayatmasi sebepli. Themis cikarsa alirim olmazsa mevzuat.gov.tr -
@y-oguz90 Bugün anayasayı mevzuaatan indirdim çıktısını aldım ,kenarlarını guzelce baştan aşağı zımbaladım kendime tertemiz ,gerksiz sözcükler olmayan ve acaba bazı konulara yeterince değinilmedi mi??? karmaşası olmayan yeterince az ve öz anayasa kitabı yaptım..!!!! tavsiye ederim....
-
@kendinehakime ben de öyle yaptım...
-
@kendinehakime ben de yapacagim hocam