2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@conmaynard maasallah cok hizlisin dogru cevap
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Başvuru 28 bin doğruymuş
O zaman ysk da bir 20 bin vardır hocam
-
28 bin kaymakamlık sınavı için rekor bir rakam bu ilk ama şöyle diyeyim çoğu KPSS sonrası çalışmaya başlayan yahut YSK ile beraber hazırlananlar ve büyük bir eleme olacağına inanıyorum. sırf bu sınava gönül vermiş sıkı sıkıya çalışan o kadar da fazla kişi değiliz
-
Sınava 3. girişim olacak ,20000 ile 15000 kişi gireceğini düşünerek ilk 250-600 arası sıralama yapacağımı tahmin ediyordum,28000 sayısı özgüvenimi çok düşürdü, ilk 400 e girmek ne bileyim benim için çelikten surları aşmak gibi bir şey herhalde, hayırlısı...
-
@street-spirit ilk iki girişinizde kaç kişi girdi ve siz kaçıncı oldunuz ?
-
@genclerbirlikli Aşagi öveçler mahallesinden Adnan Menderes mahallesine hocam
-
@genclerbirlikli Okul ismi daha mi aydinlatici olurdu diyecegim de bin tane anadolu lisesi vardır diye pek o topa girmedim hocam affet
-
@kaimoğlan okul ismi olsa daha iyi tarif ederdim 481 ile tek vasıta gidersin ama biraz yürürsün, metro ile kuyubaşında inersen daha az yürürsün ama uğraşırsın.
-
@genclerbirlikli Eyvallah hocam sayende Gençlerbirliği ne sempati duyuyoruz haberin olsun
-
Ben bıraktım dersi, açtım Vali filmini izliyorum :))
-
Niye beni her defasında kız meslekte sınava sokuyorsun sayın ÖSYM.
-
@kaimoğlan ne mutlu bana hocam :))
-
@richie-rich ben de o lisede gireceğim.Zaten tam merkezdeymiş lise , istasyonda iniyosun 5 dk yürüyünce liseye varırsın.
-
-
Kızılaydan ; mamak anadolu imam hatip lisesi ordan da abdürrahim karakoç anadolu lisesi ( keçiören ) nasıl gidebilirim.
-
@mir_diar, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kızılaydan ; mamak anadolu imam hatip lisesi ordan da abdürrahim karakoç anadolu lisesi ( keçiören ) nasıl gidebilirim.
Ben de aynı okulda gireceğim kızılaydan 492 hatlı otobüse binip fruko durağında iniş gösterdi google haritalar indiğimiz duraktan 6 dakika mesafedeymiş okul.
-
eeeeh eytere beaaa demeye başlayan var mı ben gibi? Çalışırken 10 saatten sonra midem bulanmaya başlıyor.
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@möözun aynı yerde giriyorum sizinle vakit olursa bi çay ısmarlarım.
Sağolun hocam, o günkü duruma göre inşallah diyelim
-
Valla bakmaya vaktim kalmadığından soruyorum 5 gün kala sorulur mu demeyin lütfen , şimdi tarihten sadece Atatürk ilke ve inkılapları mı çıkacak cidden ? :):)
-
@pirinçkimirinçki, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
eeeeh eytere beaaa demeye başlayan var mı ben gibi? Çalışırken 10 saatten sonra midem bulanmaya başlıyor.
Ben.
Salın gidelim modundayım :)) Sınavdan sonra 2 gün uyuyacağım. Sonra denize gideceğim. Arkadaşlarımı göreceğim.