2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Geçmiş yıllarla kıyas ederek Kaymakamlık sınav başvuru sayılarına dair haberimiz dostlar. Bu durumu değerlendiren bir yazı da yazacağız.
https://www.tercihiniyap.net/haber/2018-kaymakamlik-sinavina-rekor-basvuru
-
@hegia-sophia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Valla bakmaya vaktim kalmadığından soruyorum 5 gün kala sorulur mu demeyin lütfen , şimdi tarihten sadece Atatürk ilke ve inkılapları mı çıkacak cidden ? :):)
Evet
-
@mir_diar abdürrahim karakoç lisesi için yeşiltepe minibüsleri de yakından geçer, 415 nolu halkotobusu de
-
Ben 30bini geçer gözüyle bakıyordum. Arkadaslarımın yarısı nerdeyse öylesine girmek için başvurdu test olmasının etkisi fazla tabi
-
Şunu eklemek zorunda hissediyorum kendimi. Kaç yıldır sınava girip çıkıyoruz. Denemeler alıyoruz. Ben hayatımda şu 7li satılan varya şimdi isim vermeyeyim...o deneme seti kadar beş para etmez bi set görmedim. Almayı düşünen varmıdır bu saatten sonra bilmem ama bir daha düşünün...
Soruların yanlış yazılımını geçtim( ki alenen cevaplarda başbakan-bakanlar kurulu yazıyor) sorularda kalitesiz
-
70 neti yapan işi götürür diye burada sohbet etmiştik. Galiba 80 i yapan işi bitirir gibi.
-
@corleone daha sınava girmeden elendik ozaman:)
-
@needforyou yaz usta yaz ismini kötüle. adam yeni kitap çıkartırken bile sokaktaki adamın bildiği değişikliği işlemiyorsa kitaba ifşa etmek lazım. Facebook’ta Twitter’da orda burda esip görülüyorlar en iyi hoca onlar en güzel bilgiler onlarda ama kitaplara bakıyorsun bildiğin tırt.
-
Yine kaymakamlık kampı sf 259
"2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre geçici teminat bedeli tahmin edilen bedelin %30'üdür. "
Yahu sırf bu ifade yüzünden 2 sınav öncesinde sen bir sürü kişinin 1 sorusuna neden olmadın mı beyefendi , sanal alem yerinden oynadı senin bu yazdığın yanlış sebebiyle hiç mi kulağına gelmedi !! Aradan geçmiş 2 sene haala aynı yerde aynı hata , ama bu artık hata sayılmaz bilesin , artık kul hakkı derler buna !
Her yerde demeyi biliyorsunuz fotokopi kul hakkı emek hırsızlığı diye , peki bu nedir ?
**EMEĞİMİZE SAYGI GÖSTERMEYEN EMEĞİNE SAYGI BEKLEMESİN !!! ** -
Kitabını eleştirenleri face grubundan silecegine , sen önce bu çöp kitapları piyasadan sil ..
-
@genclerbirlikli kızılaydan geçiyor di mi hocam bu dedikleriniz?
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kitabını eleştirenleri face grubundan silecegine , sen önce bu çöp kitapları piyasadan sil ..
:))) sınavdan sonra kampa gidip bunun guncel kamplarını yakacam mangalda -
@idealistbiri güncel demeyelim daha iyi olur kardeşim , sadece bakanlar kurulu yerine cumhurbaşkanı yazmış al sana güncelleme
-
@can-mavi KAS hataları diye facebook grubu kurmuştuk bu zorla üye olmaya çalışıyordu geçen sene biz reddettikçe istek yolluyordu fake hesaplar üye olmaya çalışıyordu sonra bunun yalama ekibi girdi gruba işi bozdular. Ordaki düzeltmeleri görmüş olmasına rağmen kitabı aynen basmak da resmen ŞEREFSİZLİK
-
Arkadaşlar keçiören'de önerebilceginiz kalacak yer var mı? Netten araştırdım ama genelde arası yarım saat uzaklıkta yerler var
-
@human okul şehit özgür kara anadolu lisesi
-
@rorschach159 aslında iyi fikir bir daha yapılabilir , ty ' de de yapılabilir böyle bir şey , sadece kas için değil emeğimızı saygı göstermeyen herkes için ... yahu ayıptır ya tek dert para mı , 2 seneden beri aynı hata duzeltilmiyorsa bu artık hata değildir ki , yazarin kendi emeğine saygısı yok bir de bizden saygı bekler
-
@north-remembers hangileri hocam telden bulmak çok zor olacak
-
Temmuzda yayınlanan khk da
yeni maddede psikoloji, sosyoloji ve halkla ilişkiler isim olarak tanımlanmış ve fakat sosyal hizmet tanımlanmanmamıştır. Sosyal hizmet müfredatı
yüzde seksenlik dilimi içermekte midir? sosyal hizmet mezunu olarak kaymakamlık sınavına girebilir miyim ?
teşekkürler, iyi çalışmalar. -
@relax hocam metronun maltepe durağına yakın geçen ordan gitmiştim