2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@orion, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Nohutçunun kaymakamlık kampı kitaplarını aldım şimdi tekrar ediyorum dediğiniz yanlışlar olabilir ama bunlar büyütülücek düzeyde sorularda hata yapmanı sağlıyacak yanlışlar yok ve bu hataları zaten herkes fark edebiliyor.bu kitaplardan çalışarak bir şey kaybettiğimi sanmıyorum.birkaç kelime fazla yazılmış yanlışı var diye tüm kitabın anlaşılırlığı ve ögreticiliği hakkında genel yorum yapmamak lazım.şahsen ben memnun kaldım.zaten kpss çalışan kanundaki değişiklikleri okuyan çevresinden duyan herkes için tüm kitaplardaki ufak tefek hatalar donanımlı insanı yanlış yönlendirecek düzeyde değil.şahsi düşüncem bu yönde
ufak tefek olduğunu bende düşünmüyorum örnek olarak '' Kamu Tüzel kişiliği nasıl kazanılır'' birçok sınavda çıkan soru türlerinden birisidir. Kitapta defalarca gördüm kanunla veya kanunun açıkça verdiği bir yetkiye dayanarak ifadesini...
-
Ösym nin soruları hazırlayan kanun okuyucuları hala görevinde ise sıkıntı yaşanmaz sebebi ise adli ve idari hakimlikte kinsorularında bariz hataları ve geçmiş soruları hala şöyle bir karıştırıp tekrar tekrar sorduklarına göre okadarda zor olamaz tahminimce hakimlikte ki soruları görünce yok artık dediğim çok oldu . Kaymakalık ve adli hakimlik soruları aynı tensip kitabını alıp açalışan bilir yılları farklı sadece atıyorum 2016 da sorulan adli hakimliktekinsoru 2017 de kaymakamlığa soruluyor biz en zorlarına çalışıyoruz fazla kasıyoruz testte kafa karışıklığı kelime oyunları yaparlarsa o ayrı tabi
-
@bf24 liyakat bu diyarlardan gideli uzun zaman oldu .
-
@tysbyno-hi evet
-
A.g.e. der ki yüksek mahkeme üyeleri yüce Divana yargılanır (anayasada bu yazmaz çünkü uyuşmazlık mahkemesi yüksek mahkemeler arasında sayılmıştır ve yüce Divana yargılanmaz)
-
Saygı ve Sevgilerimle Hayırlı Bayramlar Diliyorum...
-
Ahmet Nohutcu Altın Seri İdare Hukuku Son Baskı: DMK Memurların özlük hakları kanun yada KHK ile düzenlenir demiş. KHK yerine Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi olması gerekiyor zannimca ancak kanunda bir türlü göremedim durum nedir arkadaşlar?
-
KAS İnsan hakları 26. sorunun şıkkı D olacak galiba, açıklama da yapmamış.
-
@kemoenes nohutcuda cumhurbaşkanı kararnamesiyle de kazanılır diye yazıyor.
-
@kemoenes nohutcuda cumhurbaşkanı kararnamesiyle de kazanılır diye yazıyor.
o kadar yazması normal yeni kitap ve bariz bir değişiklik. Ancak daha ilk sayfalarda bile eski halinin defalarca yazması düşündürücü... Bazı hatalar mazur görülebilir ancak bu sınavlar kritik sınavlar. Bu kadar kolay olmamalı.
-
@kemoenes her kitapta hatalar var çalışan insanlar bunu fark edebiliyor ama yeni yeni bu tarz sınavlara kpssye giren adaylar için kafa karıştırıcı bir durum
-
@ggamze, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@Aslan-Reyiz hocam elimizde tr ekonomisi ve insan hakları için soru var mıdır acaba?
Hocam soru var insan hakları ama güncel değil tc eko atayım iyi bayramlar
-
@aslan-reyiz çok teşekkür ettim hocam Allah razı olsun iyi bayramlar
-
Bundan sonra yok öyle EMEĞİMİZE SAYGI GÖSTERMEYENİN EMEĞİNE SAYGI GÖSTERMEK !!!
-
@hoffafd bence kazananlari bu şekilde karalamak doğru degil.herkes aynı sınava girdi ve ilk 400e girenler mülakata alindi. 15bin kişinin girdiği sınavda ilk 400e girmek dayiyla tanıdıkları falan olmaz.
-
@kemoenes her kitapta hatalar var çalışan insanlar bunu fark edebiliyor ama yeni yeni bu tarz sınavlara kpssye giren adaylar için kafa karıştırıcı bir durum
yani onu demek istiyorum bende. Ancak bunları bu kişilere söylesen ya gruptan atılırsın ya da süslü kelimelerle üste çıkmaya çalışırlar...
-
Bu sınavlara ve kpss ye yeni yeni calismaya başlamıyorum , senelerdir çalışıyorum , her 10 sayfada bir kanun açıp kanun okuyacaksam ben neden para verip kitap aldım , insan hakları kitabında ohal için mgk görüşü alınır diyor haala , bunun kafa karistirmamasi için kpss ye veya bu tarz sınavlara yeni girmeye ne gerek var , mevzuat yeni değişti ve kitap aşırı derece de birbirine girmiş , kopyala yapıştır yapıldığı dipnotlardan bile belli , 1 ayda 3 kitap guncelleyecegine 1 kitap guncellenseydi de Başucu kitabı olarak yani başımızda dursaydi
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bu sınavlara ve kpss ye yeni yeni calismaya başlamıyorum , senelerdir çalışıyorum , her 10 sayfada bir kanun açıp kanun okuyacaksam ben neden para verip kitap aldım , insan hakları kitabında ohal için mgk görüşü alınır diyor haala , bunun kafa karistirmamasi için kpss ye veya bu tarz sınavlara yeni girmeye ne gerek var , mevzuat yeni değişti ve kitap aşırı derece de birbirine girmiş , kopyala yapıştır yapıldığı dipnotlardan bile belli , 1 ayda 3 kitap guncelleyecegine 1 kitap guncellenseydi de Başucu kitabı olarak yani başımızda dursaydi
haklısın kardeşim. yıllardır bu sınavlarla uğraşıp bu tarz saçmalıklarla karşılaşmak insanı delirtiyiro bir yerden sonra. ben 2 senedir kaymakamlık sınavına hazırlanıyorum neredeyse her yayını aldım başucu kitabı olabilecek sanmıyorum yok.
-
AİHM'nin Zorunlu yargı yetkisini 1989'da mı 1990' da mı kabul ettik? Bu konuda her yerde farklı şeyler yazıyor.
-
@hadleybull kazanan derken niye ilk 400 anladın ? mülakat sonrası kazanan 100 kişilik listeden bahsetmiştim.