2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arkadaşlar bir sorum olacak? Sizler bu sorum için bana tepki göstereceksiniz.Sorum şu Kaymakamlık Sınavı ileri bir tarihe ertelenir mi? Anayasa Hukuku.İdare hukuku ve İnsan Hakları derslerinin bütün kitaplardaki konu anlatımlarında sıkıntı var.Çoğu kişi hala konu çalışıyor ve soru bile çözemedi.Bu 3 ders sınavın %60ı ve çoğu kişi bu derslere hangi kitaptan çalışacağına karar vermiş değil.Sizce sınavın Ekim veya Kasım gibi yapılması daha yararlı olmaz mı? Teşekkürler...
-
@onuraltan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar bir sorum olacak? Sizler bu sorum için bana tepki göstereceksiniz.Sorum şu Kaymakamlık Sınavı ileri bir tarihe ertelenir mi? Anayasa Hukuku.İdare hukuku ve İnsan Hakları derslerinin bütün kitaplardaki konu anlatımlarında sıkıntı var.Çoğu kişi hala konu çalışıyor ve soru bile çözemedi.Bu 3 ders sınavın %60ı ve çoğu kişi bu derslere hangi kitaptan çalışacağına karar vermiş değil.Sizce sınavın Ekim veya Kasım gibi yapılması daha yararlı olmaz mı? Teşekkürler...
Sen çalışamadın diye, ben çalışamadım diye niye sınav ertelensin? Bu karambolde sınavı kazanan hak etmiştir zaten.
-
@onuraltan ösym'nin yanıtı = o benim problemim değil sınavı yapar çekilirim
-
KAS İnsan hakları 260. soru C şıkkı 30 - 15 olarak düzeltin.
-
@bertuğ, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
KAS İnsan hakları 260. soru C şıkkı 30 - 15 olarak düzeltin.
Düzeltmeyin, ben yanlış anlamışım soruyu.
Forumda yazdıklarımızı silemiyor muyuz ? -
Silemiyoruz dostum böyle saçma sapan bir şey görmedim.
-
~~2009 yılı kaymakamlık sorusu. ~~
Hangisi Türkiyede 2008 krizi öncesi koşullarını 2001 öncesi koşullardan farklılaştirmaktadir?
A Yüksek özel kesim diş borç yükü
B uluslararası küresel likidite bolluğu2008 krizini 2001 krizinden ayıran en önemli nokta küresel likidite bolluğu ve bu sayede krizden 2001 krizine nazaran daha az etkilenmemiz değil mi arkadaşlar? Cevap A diyor ben ısrarla B de kaldım. Bunun bir açıklamasını yapabiliçek kardeşimiz var mı ?
-
@ayran bu sorunun açıklaması zeynel dinler kitabında var açıklamayı görsel olarak gönderebilirsem deneyeyim
-
İnsan hakları bizi bitirecek sınavda
Birleşmiş Milletler sisteminde kabul edilen sözleşmeler
ve bu sözleşmelere ek protokoller göz önüne
alındığında, aşağıdakilerin hangisinde bireysel başvuru
yoluna yer verilmemiştir?A) Kişisel ve Siyasal Haklara İlişkin Uluslararası
SözleşmeB) Ekonomik, Sosyal ve Kültürel Haklara İlişkin
Uluslararası SözleşmeC) Kadınlara Karşı Her Türlü Ayrımcılığın Önlenmesine
Dair SözleşmeD) İşkenceye ve Diğer Zalimane, Gayri İnsani veya
Küçültücü Muamele veya Cezaya Karşı SözleşmeE)Her Türlü Irk Ayrımcılığının Tasfiye Edilmesine Dair
Uluslararası Sözleşme -
@aslan-reyiz çocuk hakları olsaydı direk atlardım çocuk haklarında yalnızca devlet başvurabiliyor
-
@aslan-reyiz b ekonomik sosyal ve kültürel haklara ilişkin sözleşme
-
@orion çok sevinirim hocam. Teşekkür ederim.
-
@aslan-reyiz Ben B' derdim, cevap ne ?
-
CEVAP B dostlar
Anayasa mah 2011 raportörlük sınav sorusu
-
Kutluay'ın İnsan hakları kitabını inceleyen oldu mu? Son 3 gün okumak için almayı düşünüyorum. Tekrarı ondan yapacağım.
-
@bertuğ hocam ben kırmızı soru bankasını aldım beğenmedim konu anlatımını bilmiyorum
-
@circassian hocam o çözümlü/konu anlatımlı mı?
-
Bayramın ilk günü hatta bu saatte bile ders çalışan idealistler unutmayın ki "elbet birgün Hakk, hakedene hakkını verecektir. "
-
@aday-adayı yok sadece cevap anahtarı var çözümü yazmıyor hocam
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bayramın ilk günü hatta bu saatte bile ders çalışan idealistler unutmayın ki "elbet birgün Hakk, hakedene hakkını verecektir. "
eyvallah üstad....