2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@fablo hocam siz yapmayın bari.
Noolmuş ilan mi gelmiş
-
@fablo 100 soruluk test hocam.
-
@shady1 Yeni meslek mi bu? Hangi kurumda ihdas edilmiş
Şaka bir yana dostlar şu konuda hem kendi adıma hem de bir şekilde yazdığımız şeyleri, ilanları, bilgilendirmeleri okuyan dostlarımız adına ufak bir sitemde bulunacağım; bu kadar kolaycı olmayın lütfen nihayetinde bu sınav ya da başka sınav için okumak sizin temel işiniz. Bir ilanı, bazen bi meslek tanıtımını, bir duyurduğumuz bilgiyi okumadan bu şekilde sorular sorulduğunda gerçekten üzülüyorum ve kırılıyorum ben kendi adıma. Onca uğraş boşa gibi hissediyorum. İki satır yazıyı okumak size bir şey kaybettirmez inanın bana. Siz bunları okumadığınız zaman Forum ve bunca şeyin bir araya getirilip düzenli bir şekilde sunulması hiçbir amaca hizmet etmiyor. Sizden ricam biraz karıştırdıktan sonra forumu, sayfaları öyle sorun bunca basit şeyleri.
(Hiçbir dostumuzu hedef alarak söylemiyorum bu sözlerimi, forumun bir kısmında bu alışkanlık var kimlerse bu dostlar hepsine sitemim ve ricalarımdır.)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@shady1 Yeni meslek mi bu? Hangi kurumda ihdas edilmiş
Şaka bir yana dostlar şu konuda hem kendi adıma hem de bir şekilde yazdığımız şeyleri, ilanları, bilgilendirmeleri okuyan dostlarımız adına ufak bir sitemde bulunacağım; bu kadar kolaycı olmayın lütfen nihayetinde bu sınav ya da başka sınav için okumak sizin temel işiniz. Bir ilanı, bazen bi meslek tanıtımını, bir duyurduğumuz bilgiyi okumadan bu şekilde sorular sorulduğunda gerçekten üzülüyorum ve kırılıyorum ben kendi adıma. Onca uğraş boşa gibi hissediyorum. İki satır yazıyı okumak size bir şey kaybettirmez inanın bana. Siz bunları okumadığınız zaman Forum ve bunca şeyin bir araya getirilip düzenli bir şekilde sunulması hiçbir amaca hizmet etmiyor. Sizden ricam biraz karıştırdıktan sonra forumu, sayfaları öyle sorun bunca basit şeyleri.
(Hiçbir dostumuzu hedef alarak söylemiyorum bu sözlerimi, forumun bir kısmında bu alışkanlık var kimlerse bu dostlar hepsine sitemim ve ricalarımdır.)
Katılıyorum !
-
Anayasa hukuku sorularında anayasa tarihinden soru gelir mi? 24-61 anayasalarının değişen hükümleri ilkleri vs?
-
@mia_1071 daha once gelmiş gelir tahmini
-
Tarih için konuşacak olursak ben youtube üzerinden Bekir Hocayı izledim. Akılda kalacak tarzda anlatıyor tavsiye ederim. Kitaptan çalışmayı düşünmüyorum. Sorularla destekleyip tarihi bitirmek en iyisi. Eğer vakit kalırsa kitaba tekrar dönülebilir ama vaktin sınırlı olduğunu düşünürsek soru sayısı az olan kısımlarda oyalandığınız taktirde (çalışmalarını ucu ucuna yetiştirecekler için konuşuyorum) son günlerde diğer konuları tekrar etmeye bile vakit bulamayabilirsiniz acizane tavsiyem.
-
Arkadaşlar sınav ne zaman(!) Bide güncel notlarınız varsa bana atın çabuk(!?..!,!)
-
Arkadaşlar Türkiye'nin Sosyo-Ekonomik Yapısı ile ilgili gelen soruların içeriği oluyor, hangi konuları kapsıyor yani ? Nereden çalışabilirim bu konulara ?
-
@nizâmülmülk hocam politicus insan hakları soru cevap kitabı var güzel değil harika kutluay hocanın var reşit gürbüzün var konu anlatımı. ama aöf yetersiz gerçekten de.
-
@bf24 para bankadan gelirse para tanımından gelir:)
-
@yigidooo 85 net ve üzeri kapatır
-
@nizâmülmülk sınava dört kere kazanan arkadaşımın bana dünkü tavsiyesi politicus insan hakları soru-cevap.
-
@aydinozdemir2 hocam o kitap pahalı
-
@aydinozdemir2 hocam Kadir Murat Kuru’nun mavi kapaklı kitabından bahsediyorsunuz değil mi?
-
@aydinozdemir2 idare ve anayasa bu kadar değişmişken bazı insanlar Türkçe bazıları iktisat yapamazken insan hakları süpriz yumurta gibi soru gelirken Türkiye ekonomisinden 10 soru ağırlığı artmışken ve tabiki güncel bilgiler oranlar gelecekken 85 üstü falan kapatması imkansız.
-
Arkadaşlar biraz geçmiş yıllarda çıkan insan hakları sorularına bakın Sorular açık uçlu sınavdaki gibi küt bilgi tek kelime YADA tarih şeklinde gelmiyor. Politicus denen kitap tek kelimelik cevapları olan kitap o kadar paraları vermeden önceki sorulara bir bakın.
-
@isko61 insan haklarından geçmiş yıllarda sorulan tekrar sorulmamış şimdiye değin. soru tarzını anlamak açısından faydalı olabilir ancak sınavın belirleyeni bence . insan hakları sürpriz yumurta hocam
-
Sadece kaymakamlık için geçmiş yıllardaki çıkmış soruların toplandığı kitap var mı? (özellikle test sorularının)
-
@corleone ösym yayınlıyor yanılmıyorsam.