2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İHTİMALLER
1-70 barajı kaldırılabilir
2-önceden 1 net 1 puan planlanmış olsa da bu sistem değiştirilebilirNot: bu konuda daha bir şey yazmak istemiyorum sonra trollükle filan suçlarlar
yani 70 net altı yapan da sıralamaya girebilecek şekilde bir düzenleme olabilir
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İşinize karışmak gibi olmasın ama 70 puan barajı kanunla koyulmuş bir kural, şu aşamada değişme ihtimali %1 bile değil. Bakanlığın illa 400 kişi olsun diye bir düşüncesi olmayabilir. 350 kişi geçerse o kadar kişi mülakata alınır.
Dediğiniz doğru ama sınav puani hesabi konusunda esneklik olabilir mi?klavuzda sapma yazılmamasi baraj sikintisi durumunda uygulanmayacagi anlamina gelir mi?Yanlış anlamayın sizi istemedenb zan altında birakmak istemem ama dün ve bugün yazdığınız iletilerde hep bir 350 vurgusu varben mi paranoyaya bağladım da şeytanın gör dediğini görüyorum yoksa.
-
@hacıyatmaz sizi aşkınızdan ötürü tebrik ediyorum inşaAllah bu azminizi daha hayırlı işlet için kullanırsınız
-
@fenecus azminizden ötürü
-
artı ösym bu resmi cevapları ve kılavuzu bu dili ile kaleme alması sınavın mahkemelik olmasına neden olabilecek bir uygulama olabilir mi?
-
Dün akşam izlediğim gerilim filminden daha gergin bu form hergün yeni bir aksiyon ve gerilim kalp dayanmıyor artık
-
@ronin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@larendeli onu net bılgım olmadan demıstım sımdı daha dogru bılgıye ulastım ınsana ulastım 70 altı netle kapatacak ama puan 70 üstü olacak
bir daha kontrol etseydiniz hocam, sonra çekilmez oluyor buralar:) eminsiniz NET değil mi?
-
İşinize karışmak gibi olmasın ama 70 puan barajı kanunla koyulmuş bir kural, şu aşamada değişme ihtimali %1 bile değil. Bakanlığın illa 400 kişi olsun diye bir düşüncesi olmayabilir. 350 kişi geçerse o kadar kişi mülakata alınır.
arkadaşlar kızmayın ama artık ''yetkili abinin'' dediğinin üstüne tahmin yürütmesek mi ?
-
@hacıyatmaz
Ben sana bok demem,
Boklar duyar ar eder.
Bir zerren düşse boka,
Onu da mundar eder.Tanrı senin hamurunu
Necasetle yoğurmuş,
Anan seni s.ç.r iken
Yanlışlıkla doğurmuş.Neyzen Tevfik
-
kişisel verileri koruma kurumu alım yapacakmış, hem kaymakamlığa hem de kpss ye giren arkadaşlarımız için iyi bir fırsat, kurumu da ilgili kanunu da iyi bir şekilde çalışanlar o sınavı da rahat kazanır tahminimce.
-
@new_user Hali hazırda bir alım var.Bundan başka bir alım mı olacak?
-
@onuktekin yok kardeşim o alımdan bahsediyorum zaten, gergin hava dağılsın diye yazdım.
-
@new_user Tamam hocam :))
-
Gk ve alan puanlamasinda bir farklılık olacak mı peki dostlar. Yoksa aynı mı
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
arkadaşlar kızmayın ama artık ''yetkili abinin'' dediğinin üstüne tahmin yürütmesek mi ?
Taban Puanin değisemez olduğunu belirtmiş. Hesaplama konusunda esnek davranılir mi ?aklımızdaki soru o.yoksa hesaplama işi de mi taban puan gibi katidir onu net bilmiyoruz.
-
bence de 70 i geçen 400 kişi yoktur
-
@dlkaptan bence de 70 i geçen 400 kişi yoktur
-
@metinoktay, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Dediğiniz doğru ama sınav puani hesabi konusunda esneklik olabilir mi?klavuzda sapma yazılmamasi baraj sikintisi durumunda uygulanmayacagi anlamina gelir mi?Yanlış anlamayın sizi istemedenb zan altında birakmak istemem ama dün ve bugün yazdığınız iletilerde hep bir 350 vurgusu varben mi paranoyaya bağladım da şeytanın gör dediğini görüyorum yoksa.
70 netin altına düşerse ne olacak diye çok yazıldığı için bu örneği veriyorum. Yoksa şahsen 70 netin altına düşmeyeceğini düşünenlerdenim.
-
@daywalkers, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@makif34
Kardesim tesekkür ederim iyi dilekerin için, bil mukabeke. Umarim sen de dahil bahsettigin arkadaslarla bu sene mulakati halledebiliriz.Benimde dusuncem sudur.
1net = 1puan
70 net ustu herkesin mulakata kalacagini dusunuyorum.
400 kisinin degil 320-350 arasi kisininde mulakata kalacagini dusunuyorum.
Forumda 114 kisi 70 net ustu. Trol ve netini yanlis yapan 14 arkadas olsa, Toplam 100 kisi var burda. Disardada 220-250 kisi civari olacagini dusunuyorum.
Ayriyetten, bunun bilincli yapildigini tahmin ediyorum.TEKRAR GUNCELLIYORUM. ALTINI CIZEREK
-
@kaymakamadaylıgı peki 73 net olabilecegını dusunenlerden mısınız