2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@fc-real-gdp nasip değilmiş mi denir ne denir şimdi bilemedim ki
-
Arkadaşlar benim şahsi fikrim, sınavda kaç kişinin katılacağı çokta önemli değil. Önemli olan şahsi başarımızdır. Ciddi anlamda hazırlanan ipi gögüsler diye düşünüyorum. O yüzden başkalarını düşünmekten ziyade kendimize bakmamız daha faydalı olur.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
iktisada para banka dahil mi ki
Çıkıyor üstad
-
@fc-real-gdp hocam is iktisati halletmekte bitiyor:) o yuzden cok sans vermiyorum. Ama bu sene sayistay sinavi icin bi hukuk mezunu tanidigim adli hakimligi kazanmasina ragmen ciddi sekilde muhasebe iktisat ve maliye calisarak hazirlandi sinava.
Yani baya da iyi seviyeye gelmis sinavda iyi netler yapmis. Olur mu olur yani. Calismayanin yapamayacagi sey yok:/ -
@aslan-reyiz bu saydığınız bölümlerin girebileceği nerede yazıyor?
-
@123456789 4 nolu cbk madde 799/g ve 1700 sayılı kanun
-
@aslan-reyiz 2012de 2 soru gördüm en sonda
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz 2012de 2 soru gördüm en sonda
Aynen üstad 2008 den sonraki sınavlarda makronun içinde para ve okullardan sorular var
-
@aslan-reyiz eyvallah sağolasın bilgiler ve kaynaklar/sorular için
-
sevgili @Aslan-Reyiz kardeşim emeğine yüreğine sağlık paylaşımlarınız için. sağolasın varolasın. sağlıcakla.
-
Türkiye Ekonomisi içinde Osmanlı dönemi de var mı yoksa direkt Cumhuriyet ile mi başlanıyor?
-
@corleone osmanlı dönemi çok zamanınızı almaz zaten yine de bakın bir kez de olsa.
-
@economist-04692 Öyle yapıyorum artık. Bir de 'Osmanlı'dan İkibinli yıllara Türkiye'nin Ekonomik Tarihi' kitabını daha önce kullanan oldu mu?
-
Hocam Türkçe de çatı bilgisi,eylemsiler gibi konular çıkmış sorular da yok.Acaba bu konulardan soru gelir mi? Yoksa ses bilgisi anlatım bozukluğu cümlede anlam konularından mı gelir?
-
@k-k, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
sevgili @Aslan-Reyiz kardeşim emeğine yüreğine sağlık paylaşımlarınız için. sağolasın varolasın. sağlıcakla.
Eyvallah kardeşim
-
Şahsi kanaatim 82 anayasası ve cbk kararnamelerini iyi irdelemek lazım ayrıca idare hukuku mahali idareler ile ilgili 25 kanun var idare hukuku ve 82 anayasasını çıkarıp okumak lazım anayasa hukuku ve idare hukuku kitapları piyasadakiler çöp suan
-
@mülkiamir007 oyle de hocam hangi birini okuyabiliriz ki bu kadar zaman kalmışken
-
@tiebout çok teşekkür ederim
-
Kaymakam adaylarının,
1700 sayılı Dahiliye Memurları Kanununda belirtilen şartlar yanında, yurt içindeki üniversitelerin veya diploma denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış olmak kaydıyla yabancı üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerinin...ULUSLARARASI İLİŞKİLER,
SİYASET BİLİMİ ,
KAMU YÖNETİMİ ,
İKTİSAT ,
İŞLETME ,
MALİYE ve FİNANS ,
SOSYOLOJİ ,
HALKLA İLİŞKİLER ve TANITIM ,
PSİKOLOJİbölümlerinden veya bu bölümlerden herhangi birinin müfredatında yer alan derslerin en az yüzde seksenine sahip olan diğer bölümlerden ya da
HUKUK FAKÜLTELERİNDEN
mezun olmalarıveya
üniversitelerin SOSYAL BİLİMLER ,
MÜHENDİSLİK FAKÜLTELERİ ile
TARİHbölümlerinde en az dört yıllık lisans eğitimi yapmış
ve
uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi, kamu yönetimi, hukuk ve iktisat alanlarında LİSANSÜSTÜ EĞİTİM YAPIMI ş OLMALARI GEREKECEK.TEMİZ EĞİTİM KURUMLARI
-
@aslan-reyiz hakimlik için de böyle birsey mi olacak acaba?