2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@economist-04692 Nohutçu'yu daha çok beğendim şahsen ben. ama Halil hocanın kitabının üzerin okumuştum
-
merhabalar,idare ye nasıl çalışıyorsunuz?
-
@toranj İdareye çoğunlukla kitap bekleniyor.Ama kanun çalışmak istersen @Aslan-Reyiz in paylaştığı kanunlara bakabilirsin sıralı şekilde yazmıştı.
-
Merhaba tünaydın , Bir şey sorabilir miyim , Bir sitede gördüm şimdi Ahmet nohutçu nun 24 Haziran değişiklileri ile anayasa hukuku ve vatandaşlık mavi kapaklı bir kitap , tavsiye eder misiniz , alınabilir mi ?
Tşkkrlr -
@minadyg yazarını sevmesem de değişiklikleri öğrenmek için güzel bir kitap. Ben oradan okuyup, soruları çözerek pekiştirdim.
-
Arkadaşlar insan hakları konusunda hangi kitaptan çalışıyorsunuz.Kutluay Kararlının kitabı alan oldu mu?
-
Dostlar ahmet nohutçunun yeni çıkan anayasa kitabı hakkında yorumlarınızı alablir miyim.Sizce de fazla detaya girmiş gibi gelmedi mi? Ayrıca anayasa ve idarede nasıll çalışmalıyım tavsiyelerinizi alsam iyi olur
-
@derzulya anayasa kitabı bitirebilirseniz tabi güzel ama bana da çok fazla detay gibi geldi.Akfon yayınları anayasa mahalli idareler kitaplarını çıkarmış bakan oldu mu ?
-
@economist-04692 yenı cıkan kıtap mavı olan degıl mı arkadaslar??202 sayfa yazıyor sadece bu kıtabı bıtırsek yeterlı olur mu konu anlatım olarak yoksa sadece değişiklikler mi mevcut ıcınde ???
-
@kendinehakime insan hakları evet mavi kitap soysal aygün yazarı.Bende araştırma içersindeyim insan hakları konusunda ama kimse daha kitabı incelememiş galiba.
-
@economist-04692, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kendinehakime insan hakları evet mavi kitap soysal aygün yazarı.Bende araştırma içersindeyim insan hakları konusunda ama kimse daha kitabı incelememiş galiba.
ben anayasa ahmet nohutcu kıtabından bahseıyorum.Bu anayasa kıtabı sadece degısıklıklerımı ıncelıyor yoksa tumunu mu yanı bunu alsak anayasa ıcın yeterlı mı?
-
@amirim abi sınavın ertelenme durumu var mı yakın egıtım hocası levent hoca ızınlerınızı bıletlerınızı almayın demıs senın bu konuda bır duyumun var mı abı ya da duyumu olan arkadas var mı ısten ona gore ızın alacagım
-
@hukukçu28 kendisi 1 seneden beri sınav olacak diye bütün aylarda sınav tahmininde bularak kurs da guruplar açtı.Kazancı az geldiyse bi grup açmayı daha planlayabilir bu söylemle...
-
@amirim abı sende olmasan sukur dert edıyordum ızın bılet ısını sagolasın abı cansın
-
İdare hukukunu;
eski idare hukuku kitaplarını çerçeve olarak kullanıp, @Aslan-Reyiz 'in attığı kanunları da esas alıp harmanlayarak çalışmaya başladım, normalde kitap bekleyecektim fakat kafamda büyümeye başlamıştı idare hukuku artık. Ayrıyeten uzun zamandır takip ediyorum sayfayı fakat yazmak yeni nasip oldu. Sınava girecek herkese başarılar. Umutsuzluk hepimizden uzak olur inşallah. -
idare hukuku değişiklikleri için yardımlaşarak da gidebiliriz arkadaşlar fark ettiğimiz değişiklikleri burada birbirimizle paylaşırsak daha yararlı bir platforma da dönüştürebiliriz naçizane fikrim Ben henüz başladım fark ettikçe derleyip köşeye yazıyorum sizinle de paylaşacağım.
-
@hkubradgn eski idare hukuku kitabını tablo olarak anımsayıp yeni mevzuatlarla karşılaştırarak gidiyorum ben biraz. bide tüm mevzuatları meseka word olarak indirdim kendime gre özetliyorum. daha rahat oluyor
-
İdare hukuku benımde gözümde büyüyor..Yeni idare kıtapları ne zaman cıkacak bılgısı olan var mı???
-
@kendinehakime bu hafta savaş yayınlarının gelcek deniyor.themis bence 2 hafta daha bekletir
-
@freeboy, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kendinehakime bu hafta savaş yayınlarının gelcek deniyor.themis bence 2 hafta daha bekletir
teşekkür ederim.