2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@greyfalcon kontrol edin yinede işlenmemiş kanunlar olabilir
-
Valla bu saatten sonra cb kararnameleri anayasa son güncel ve meclis içtüzükten başka birseye çalışmıyorum bu ne arkadaş binlerce sayfa
-
Cb kararnameleri herşeyi düzenlemiş nerdeyse 500 sayfa
-
@kemoenes 18 Temmuz'da 700 ve 703'üncü KHKları eklediler aralık çok fazla uzamıyor genelde ekliyorlar hemen
-
@mülkiamir007 yok hocam daha fazla 7 kararname ile
-
@corleone, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kanunname haftaya çıkıyormuş.
sağlam duyum mu kardeş
-
@kemoenes Facebook sayfasında söylediler. Anayasa Hukuku Altın serisi çıkmış zaten.
-
Kitap almayı düşünmüyorum tavsiye etmiyorum ne zaman çıkarsa çıksın mutlaka yürütme erki kendisini güncellemeye devam edecek cb kararnameleri her an her dakika çıkabilir o yüzden kitap değil kanun ve cb kararnamesi diyorum.
-
@aslan-reyiz hocam bu kaime-makam nasıl anayasa hukuku akfon yayınları yazar yiğit yılmaz facede dolaşıyor da.Tabi ben sizin tavsiyenize uyup themis alacam.Ama yine sorayım dedim.Çok övüyorlar.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Merhaba dostlar.Bildiğiniz üzere sınavda ANAYASA ve İDAREDEN toplamda "54 SORU" gelmektedir.Önceki seneler incelendiğinde komisyonun mevzuata önem verdiğini görüyoruz.Yalnız mevzuatın genişliğini ve kalan süreyi dikkate alırsak her şeye bakmak mümkün değil.Çok fazla mesaj geliyor hangi kanun okunmalı vs.
Naçizane hazırladığım en önemli "30-35 kanunu GÜNCEL TEK PDF " halinde paylaşıyorum.Okumak isteyen,takıldığında kanuna bakmak isteyenler faydalanabilir."Seçerek de okunabilir." İyi çalışmalar.
@paretowilfredo @can-mavi @amirim @istihbarat_mia @genclerbirlikli @Kaydı-Silinmiş
https://yadi.sk/i/jRvVxTBD3ZKa3y
"Ne mutlu kendini bir ideale adamış olanlara."
Aslan REYİZ
Ben diyorum Reyiz beylere kök çarşısından bi tezgah açalım diye :)))
Kök çarşısı: Ankara/ Meşrutiyet caddesinde öğrenci dostu bi yer
-
Anayasa kısmını anayasa metninden çalışsak kitap almaktan bir farkı olur mu ? Kitabı da sonuçta o bilgilerle alıp birkaç süslü laf ile paragraf haline getirmiyorlar mı ?
-
@ertuğrulbey az önce inceledim eski hali yeni hali şeklinde hazırlanmış böyle kitaplar değil de direk yeni hali ile bir kitap gerektiği düşüncesindeyim ve puanım o kitaba 10üzerinden 1buçuk:)
-
Yüksel bilgili türkiye ekonomisi soru bankası yeni baskıyı merak edenler için yazıyorum kitap kesinlikle daha kaliteli kağıda basılmalıydı bu yüzden puanım 10üzerinden 2buçuk:)
-
@freeboy hangi kitap hocam
-
@freeboy İçerik önemli kağıt idare edilir
-
@rorschach159 şu elimde kitap sorulara göz gezdiriyorum.
-
@economist-04692 kaim anayasa hukukunu soran arkadaşa yazdım dostum.anayasa ve idare için kitap almak isteyenler bence bu haftayı da beklesin themis yayınlarının inşallah bu sorunu çözeceğini düşünüyorum tabi oda fiyatta uçmazsaaa..!
-
Yüksel Bilgili kaymakamlık sınavına özel türkiye ekonomisi soru kitabı genel hatlarıyla iyi ben aldım.2017 verileride işlenmiş şekilde.kendi düşüncem yasin çobanın arkasındaki sorular ve bu kitap işimizi görücektir.fiyatlar oynuyor sitelerde en uygununa bakın.pazartesi piyasaya gelcek 4 5 kitabı da inceleyip yazcam arkadaşlar ahmet nohutçu da dahil
-
Bu arada eğer isteyen olursa kutluay kararlının 2.baskı insan hakları kitabını ihtiyacı olan birine hediye edebilirim dostlar mesaj yazmanız yeterli hepinize iyi çalışmalar
-
Kutluay Kararlı' nın İnsan Hakları kitabını alan oldu mu ? Nasıl değerlendirirsiniz ?