İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@ayse_furkan maaş 3000 civarydi sanirsam
-
Sinav takvimim cok enteresan oldu 11-12-15-18 mulakat tarihim aciklanmayan bir kurum var inş şu araya girmez
-
Çok yakın tarihe mülakat verdiler. Bu sevindirici oldu. Bıktık beklemekten. 4 ay mülakat beklemisligim var. Ben de ilk gün gireceğim. Başvuru çok az olmuş bu arada..
-
@yirmidört
@hayal9
Çok istekliydiniz sizler adına ayrı sevindim. -
@davetsiz hocam inş sonucu hemen aciklarlar,mulakati kaybetmekten daha cok koyan 7 ay bekledikten sonra kaybetmek mülakat kazanamadigim için o duyguyu bilmiyorum
-
Arkadslar mülakatta ne soruluo bilgisi olan yok mu
-
@davetsiz tesekkurler
-
@asdfghjkl 15-20 güne açıklarlar. Kurumun maşallahı var.
Mülakat ile ilgili bilgiler geçmiş sayfalarda mevcut arkadaşlar. Kurcalayın azıcık -
Belgelerin asıllarını göndermeyenlerin tekrar göndermesi veya mülakata giderken yanlarında götürmesi falan gerekiyor mu ki acaba?
-
Arkadaslar etimesguttan nasıl giderim oraya bilen var mı çok uzakmış sanırım bide ilk sıradayım
-
@ucanbalon
Sincan kayas treni aktifse önünden geçiyor 600 mt yürüme mesafesinde. -
Aa sıramızı söylüyor muyduk ya ben unutmusum. Neyse ilk 5'deyim. Gizemimi korumam lazım. Mülakat günü ceketimin cebindeki gülden çıkarırsınız artık..
Sadece diplomanın aslını yanımıza alacağız diye biliyorum ben.
-
@davetsiz teşekkürler hocam hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberlerin devamı da gelir umarım
-
@keynesinruhu evet hocam tren gidiyormuş öğrendim çok teşekür ederim
-
Hayırlı uğurlu olsun önümüze bir mülakat daha eklendi inşallah bu son olur
-
listeye girip tecilli olan varmı ben 87 le tecilli oldugum icin basvurmadm
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
-
@ert kaçla kapattı arkadaslar
-
@olursaolur tam bilmiyorum ben umutsuzca evimin dibinde diye 80 puanla başvurmuştum gelmedi
-
@ert 83 le umitlenmeye lüzum yok diyip basvurmadim da merak ettim simdi:)