YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@foucault hocam bu torpil mevzusu forumda da çok döndü. Ben tecrübelerime dayanarak diyorum ki, torpil hiç yok değil elbette var. Ama her giren torpilli değil, kendi hakkıyla giren bir çok kişi var.
-
@foucault sen hayırlısını dile
-
@foucault hocam @genclerbirlikli söylediklerinde haklı akrabalarımdan hiç kimseye tek kelam etmeden farklı kurumlara giren oldu bizzat şahidim, diğer konuda da haklı olmadığını söylemek polyannacılık oynamak farksız olur hele ki bizim ülkemizde etrafında dövizci/kuyumcu olan bankalara gidip yaklaşık 2 saat sıra bekle ne demek istediğimi anlarsın orda bile sıra beklemeden önüne birilerini alırlar
Bu sınavda da elbette ki torpil dönecektir , torpili başka torpili ezmeye yetmeyen bi çok kişinin de torpil yapanlara beddua ettiğini göreceksin. Torpilsiz hiç bi yere girilmez mi? Asla öyle bişey yok kısmetin varsa gelir Hintten Yemenden, kısmette yoksa ne gelir ki elden demişler -
Fırtına öncesi sessizlik
-
@serkankaya Hocam maaş konusunda belirsizlik var, siz ne kadar olduğunu biliyor musunuz ?
-
@politics06 hocam bekarlar için 5500 tl evliler içinse 5750 tl civarında.
-
ARKADAŞLAR UNUTMAYALIM,
Bugün öğlen saat 12.00 ' da maliye bakanlığı sınavları için etkinlik yapıyoruz , katılırsanız seviniriz ... Metin asagidaki gibidir ,metnin sonuna konu ile ilgili kurum ve kişileri etiketleyebilirsiniz ,şimdiden hepimiz adına teşekkür ederim.
Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı @hüseyinkarakum @cengizyavilioglu -
@serkankaya, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@politics06 hocam bekarlar için 5500 tl evliler içinse 5750 tl civarında.
Kurumda seçim katibi olarak çalışanın dediğine göre ortalama 4000-4500 arası diyor siz nereden duyuyorsunuz böyle 5000’leri falan. İnç kıdemli Seçim müdürü zaten 5800 alıyormuş, çok şişiriliyor bu maaş konusu o sebeple yazdım.
-
twitter etkinliğimiz başlamıştır, hem tag hem de ortak metin
#GuyDguyAçıklansın
Maliye Bakanlığı sınavları hakkında ;
1.Devlet Gelir uzmanlığı sınav sonucu haala açıklanmadı
2.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı haala açıklanmadı
3.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti haala belli olmadıSiz değerli büyüklerimizin bizleri anlamasını diliyor ve talep ediyoruz.
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @maliyebakanlığı @hüseyinkarakum @cengizyavilioglu -
@serty66 seçim memuru arkadaşım var ondan duyuyorum.kendiside kurum içi ysk seçim müdürlüğüne geçiş sınavına bizimle aynı anda girdi
-
Arkadaşlar bn 80 doğru yaptım. Allah'ın izniyle listeye giricez merak etmeyin. 79'lar ve üzeri mülakata hazırlık yapalım;)
-
@atauni25 ya 78in suçu ne ️
-
@atauni25 yahu şöyle demeyin lütfen ya lütfen 79 altı alan insanların moralini bozmaktan başka hiçbir şey yapmıyorsunuz yeter ya!!!!
-
@sbkyciniz hocam sizin de olabilir. Çünkü 875 kişi alım var. Bnm mantığım şu 200 kişi 90 üstü, 500 kişi 80 üstü kalan 175 kişi de olabilirsin;)
-
@north-remembers psikoloji bırakmadılar cidden
-
@sbkyciniz ciddiye almamak en güzeli hocam ama yapamıyorum 17 gün geçmek bilmeyecek
-
@atauni25 dostum en az 85 le kapatır bnce boşuna ümitleniyorsun
-
-Baraj 70
-Mülakata katılacak kisi 875 ama +900 olacak
-Sınav bütün alanlara çalışanlar icin kolay bazı alanlara bakmayan için eh işte çalışmaylara göre çok zordu.-Burada bir cok kişi aldığı puana göre tahmin yapıyor. Kötü niyetli olanlarda var onlarda moral bozmak istiyor.
-Burada üye olanlar genelde çok iyi puan yapan kişilerden oluşuyor. Onun için buradaki puan tahminleri kesinlike reel değil.Barajı geçebilecek herkes kendisini çok fazla kaptırmamak koşulu ile bence umutlu olsun.
-
Lütfen umut hırsızlığı yapmayın. İnsanlar zaten sınırdayım diye düşünerek akşamı sabah ediyorlar. Ne gerek var bir de üstüne siz yük bindiriyorsunuz?
Sonuçlar açıklanınca 'bak ben demiştim' demek için mi böyle konuşuyorsunuz?
Sabırlı olalım diyip devam etmek en güzeli. -
@mulki̇