YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@Atauni25 Kemerini bağla DOSTUM, TYAirlines iyi uçuşlar diler.
-
@albertcamus hocam resmi bir talep veya şikayet oluşturmadıklarını söylemiş olabilirler, onların da isyanı kendilerince haklı belki, içeride altyapısı oluşmuş birisi de faydalı olabilir fakat tüm altyapısını bu işler için oluşturmuş insanların (İİBF mezunu A kadroya hazırlanan adaylar) yetersiz kalabileceklerini düşünmeleri biraz garip geliyor bana. Tabi ki meslek içindeyken insan çok şeyler öğrenir fakat bu işler de nihayetinde teknik bilgi gerektiren, usta çırak ilişkisine kesin ihtiyaç duyulacak işler değil ki, kağıt üzerinde var olan bilgilerin bilinmesi bilinmemesi durumu, eee onların yeterli düzeyde anlaşılmasını sağlayan da bu konularla ilgili altyapı. Şimdi bu kadrolara hazırlanan insanlar yeterli olabilecekler mi, içeriden gelmesi daha iyi olur gibi şikayetler burada hükümsüz kalıyor. Her ikisinin de olduğu, hem birikimli insanların alındığı hem de insanların tecrübe kazanarak yönetici konumuna eriştiği kadroların artması en büyük temennimiz ama ikinci olmadan olmaz bu iş demek verilen tüm emeklere saygısızlık gibime geliyor.
-
@paretowilfredo eline sağlık üstad
-
@atauni25 müdahaleyi yapan yapmış neyse iyi uçuşlar
-
Ben şahsen ağzı bu şekil konuşanlarla iş arkadaşı olmak istemem düşünsenize iyi kötü bir işe sahip oluyorsunuz ama ömrünüzü yiyecek bu tip şahıslarla yanyana çalışmak zorunda kalıyorsunuz . Şurada saygılı seviyeli geçinen arkadaşların arasından sıyrılmaya çalışan tiplerle umarım aynı yerlerde karşılaşmayız eğer öyle olacaksa da Allah yazdıysa bozsun hayırlısını güzelini versin
-
@fetih en çok şu link takip eden insanların hastasıyım yemin ediyorum heykeli dikilecek adamlar
-
Neyin kafasını yaşıyonuz sohbet nerelere gelmis
-
@buğracaan Işığı gören geliyo ! @genclerbirlikli @paretowilfredo
-
@sbkyciniz Estağfurullah dostum. Niye böyle davrandığımı da kısaca izah edeyim. Bana ettiği laftan dolayı değil, herkesin kaç vakittir huzurunu kaçırdığı için attım. Kimse burada bir başka üyeden üstün değil. Herkes o nedenle saygı çerçevesinde hareket etmek durumunda. Özelden devam etmesini söylediğim halde ben ya da bir başkasıyla halen ikili dialoğa girip aynı tavrı sürdürmesi asli sebepti. Burası herkesin, forumun genel huzuru, tek tek üyelerin egolarının üzerindedir.
-
Bu arada iptal edilen veya edilme ihtimali olan soru/sorular hangileri bilen var mı?
-
@buğracaan hocam üslubumuza dikkat edelim, özel mesajlaşmada istediğiniz üslubu kullanabilirsiniz ama genel kısımlara yazarken lütfen uygunsuz bir dil kullanmaktan uzak duralım.
-
Seviyorum bu forumu
-
@patakute Hocam gk-gy kısmı hakkında bişey söyleyemem ama alandaki sorularda ben hiç hata görmedim, itiraz vs de duymadım sınavın geneline dair..
-
@patakute, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Bu arada iptal edilen veya edilme ihtimali olan soru/sorular hangileri bilen var mı?
Herhangi bir soruda hata yok bence alan/gkgy .Özenle hazırlanmış bir sınavdı.
-
Arkadaşlar kullanmadığım için bilemiyorum, facebook gruplarında durum nasıl ?
-
@politics06 hocam kullanma boyle daha iyi. Yani sacma sapan muhabbetler, birbirine satasanlar, olaydan sinavdan kilavuzdan tarihlerden habersizler.. bir garip ortam. Zaten tükettiler artik bu muhabbetleri de sessiz artik bir sey dönmüyor.
Ben her girisimde ibretlik sorular, ibretlik paylasimlar goruyorum.
-
@foucault Hocam başvuran sayısı 14 bin civarıydı, sınava katılım olarak kaç kişi olmuş böyle bi bilgi var mı ?
-
@politics06 hocam, ben bu konuda ordan veya herhangi bir yerden net ve temiz bilgi almadim. Ha belki ben kacirmisimdir oyle ise forumdaslar beni duzeltsin. Lakin saniyorum gruplarda bunla ilgili kesin bilgi yoktu. Ordan gelecek bilgi ne kadar kesin olur zaten o da ayri muamma
-
@foucault Kaçla kapattığını öğrendiğini yazmış bi arkadaş facebook gruplarına belki bu konuda da bilgi vardır diye düşünmüştüm, bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz
-
Yarin açıklansa artık ama 27'sini bekleyeceğiz galiba