2018 KPSS İktisat Sorulari
-
@fernando-reges ben de bılgı eksıklıgı var hocam tamamdır
-
@hakperest46 milli paranın değeri artıyordu hocam 1dolar=1.38 den 1.23 ₺ olursa ülke parası değerlenir dolayısıyla kur düşer revelüasyon olması lazım
-
İktisat bi bana zor gelmiş anlaşılan 20 net gelse sevinçten havalara uçarim
-
Türkiye Ekonomisi sorusunda, enflasyon hedeflemesinde kullanılan temel politika diye bir soru vardı onu ne yaptınız? Gecelik faiz, bir hafta vadeli repo ihale faizi diye şıklar vardı.
-
@asdfghjkl hocam kime gore neye gore kolay:) yani kolay 40ta en az 35 yapmaktir bence
-
@ilanmılano hocam o sorudan eminmisin üfe değilmiydi
-
@balans-etkisi valla ben de üfe yaptım
-
Cevabı meltzer olan bi soru varmıydı ithal mala kota falan bişeyler diyordu olsa olsa meltzerdir dedim
-
@balans-etkisi cevap revalüasyon hocam
-
@bcbc3434 gıda fiyatları ve üretimle ilgili bişey vardı üfe mantıklı geldi banada emin değilim ama
-
@balans-etkisi ticaret saptırması yaptım
-
Harrold-domar ile ilgili sorunun cevabı neydi arkadaşlar ikiz açık falan diyordu
-
@balans-etkisi Evet hocam Meltzer paradoksu
-
@birgarip bütçe açığı ve dış ticaret açığı yaptım
-
@birgarip soruda bi pislik yapmadılarsa dış ticaret bütçe açığı dedim ben
-
@balans-etkisi tüfeymiş o çekirdek enflasyonda özel tüfe göstergelerindenmiş enerji çıkarılmış tanımında veriyor bende yanlış yaptım
-
@fabercastell makro soruları yaktı beni
-
@birgarip Normalde ikiz açık dış tic bütçe de bu Harrod kesin kafasına göre değiştirmiştir deyip tasarruflu olan şıkkı yaptım
-
@fabercastell hadi ya hayırlısı Q=al a>0 ise tc nasıldır diyordu ?ben sabit artan dedim ama yanlışta olabilir
-
@bcbc3434 hepimizi yaktı