2018 Kpss Muhasebe
-
@lion hocam en çok çalıştığım ders muhasebe ama çok sıkıntılı ve zordu zaman yetiştirecek diye kalem oynatmayan çözmeye çalıştım
-
@bcbc3434 ben muhasebeden yaptin sandim. Olsun kardesim yine guzel muhasebede 20 yi gectiysen yine guzel bir puan gelir bu sene muhasebe sinavin gozbebegi oldu.
-
@fatoss21 malesef kardesim bircogumuzda ayni sikinti var.
-
@lion peki hocam ben de sorayım madem merak ediyorum
19-20 hukuk
22-23 iktisat
30-31 maliye
22-23 muhasebe sizce beni ilk 5000e sokar mı gyk 58-60 filan -
@2iki insaALLAH girersin kardesim. Keske hukuktanda bi 28 29 lari gorseydin tabi o zaman daha bir guzel olurdu ama muhasebeden 20 ustu yapman senin icinde avantaj.
-
Geçen seneye göre puanlar yükselir sıralamalar düşer diyolar bu durumda sıralama mı önemli yoksa puanın yüksek olması mı?
-
@lion hukuktan daha iyi yaptığımı düşünüyordum fakat gördüm ki yapamamışım. ama muhasebe daha fazla çıkabilir 31 soru yaptım 4 soru kesin yanlışım var 3 soru muallak hatırlayamadım ne yaptığımı şu an yanlış olarak düşündüm bakalım.
-
@2iki hayirlisi olsun senin icin kardesim. Umarim gonlune gore olur ve kurum sinavlarina tasir bu netler seni.
-
Envanterli soru vardi ya donem ici alis falan verilen soru; neydi o hatirlayan var mi 8000 miydi
-
@zenginmemur Benim için en iyi kaynak kanun oldu.
-
Muhasebe için süreyi yettirenlere hayranlık duyuyorum ben de herkes gibi "10 dakika daha olsa 5 soru daha çözerdim" modundayım 32 tane işaretledim ki yanlışlarda var bakalım herkes için hayırlısı olsun
-
@zenginmemur ben ankara kariyer istirak cozdum bir de konsensus adli hakimlik seti sadece bunlar. Hocamin cevaplari dogru ise 39d 1y. Ozellikle istiraki tavsiye ederim
-
@no33 hocam cevapları paylasırmısınız. bizde kendimizi kontrol edelim
-
@kilici optik aynı olduğu sürece adam istediğini yapar sende yapsaydın hakla ne alakası var gidip sistemi eleştirmek işinize gelmiyo burda bir iki kişiye sallayınca elinize ne geçiyo
-
@leonwalrasbey Okuduğunu anlama kabiliyetin gelişince tartışalım senle
-
@morand Bu basliga kalabalik yapmayayim. Hukuk basliginda paylasirim hocam
-
@kilici ne boş adamsın:)
-
@2iki İlk 3bin diyorum bu netlere
-
gy gk 70net
hukuk 30
iktisat 32
maliye 29 33 arası
muhasebe 26 30 arasıilk 1.000 olur mu sizce ? herkes hukuk iktisat yaptım diyor o yüzden emin olamıyorum.
-
@2iki 84,5 net 4200 sıralaması vardı gk gy 57-58.Ama bu sene atı alan Üsküdar'ı geçti ona göre hesap yapmalısın