2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
üstad varya tam her şeyden umudumu kestiğim anlarda yetişiyorsun, Allah razı olsun senden
-
@paretowilfredo Sgk müfettiş yardımcılığının 2019 kpss öncesi gelme ihtimali var mı hocam?
-
@paretowilfredo dostum kosgeb de tanıdıkların varmıdır iki ay önce altmış kişilik bi alımdan bahsetmişti arkadaşlar. Sorgulatabilirsen süper olur.
-
@paretowilfredo Çok teşekkürler benim için de bir umut kaynağı oldu ama 2018 KPSS puanlarını kullanabilecek miyiz veya benim p48 im 84 buna yetecek mi? Eskisi kadar yüksek sayılarda alımlar olmayacağı için. :))
-
@paretowilfredo üstad malum kamu bankaları hazine ve maliye bakanligina baglandi. Sence bankaların ilana çıkmama nedeni bu yapılanma mı acaba? Fikrini almak isterim yada duyum falan varsa paylasırsan sevinirim ustad.
-
@872 Bir bilgi olarak söyleyemem dostum ama kurduğunuz ilişki bence de mantıklı. Kendi kurullarında karar alsalar dahi Bakan Bey oluru bekleniyorsa bekletilebilir diğer alımlar gibi.
-
@ff Mevcut süreci tamamlamadan bir şey demek zor dostum.
-
@mrnobody Malesef direk bir bağlantım yok dostum. Bi bakarım dostlarımızdan, çevremizden oranın yetkililerinden tanıdığı olan varsa sordururuz. Bilgi alırsam paylaşırım dostum
-
@paretowilfredo seçim öncesi mhuy gelme olaslığı % kaç,bence 0:)
-
@paretowilfredo tamamdır üstad tesekkurler.
-
@pepe35 Söylediğim koşullar belirleyici olacak dostum. İhtimali koşulların şekillenmesine göre konuşabiliriz ancak.
-
@paretowilfredo hocam son gelişmeleri derlemişsin emeğine sağlık teşekkürler. Sgk teftiş sonuçlarının ne zaman açıklanacağıyla ilgili bir duyumun oldu mu acaba ?
-
@gazi3 Malesef dostum.
-
Kamu gözetiminin 11’ i İİBF olmak üzere 15 kişilik ilana çıkması bekleniyor.Eli kulağındadır.
-
@asımın-nesli bence bu kurum için sayıdan çok puan türü önemli hocam. Hala arayış içerisinde gibiler
-
@vorgheizer p48 olur inşallah
-
@asımın-nesli İngilizce olur mu
-
@vorgheizer p10 bile olabilir ogretmenlerinki
-
@flouriess10 inan şaşırmam hocam
-
@beveridge-eğrisi en azından p47 olsun da isminin hakkını versin bence hocam