2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@872 aynen öyle
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
@kuşçubaşıeşref hocam bu başlık etkinlik başlığı değil beklenen ilan başlığı. Etkinlikler için başka başlık açabilir, iletileri oraya girebilirsiniz. Kimseyi boş yere heyecanlandirmanin/meraklandirmanin alemi yok.
-
70 İçişleri Uzman Yardımcısı İlanı bekliyorum, puan türü duyarsam ekleyeceğim.
Ek olarak yarıdan çoğu yoğun olan nüfus ve vatandaşlık idaresinde görevlendirileceklermiş. Ayrıca dillerini geliştirmeleri için bakanlık bir kaç aylığına yurtdışına yolluyormuş.
-
@genclerbirlikli hocam her hangi bir tarih duyumu var mı ya da sağlam bir duyum mu
-
@ceteris duyum sağlam, içişleri ab uzm yardı da söylemiştim. Tam tarih veremiycem maalesef.
-
@genclerbirlikli kaç katı çağrılıyor Hocam ?
-
@yigido89 4 katı olur yine
-
@genclerbirlikli kamulu puan türü dışında dernek gibi p23 ya da p48 gibi genel bir puan gelebilir mi
-
@genclerbirlikli İlaç gibi gelir gerçekten. Uzun zamandır yüksek sayılı alım olmuyordu -ki 70e yüksek dersek- Ama öncelikle şu yüksek puanlıların atamaları gerçekleşseydi daha iyi olurdu
-
@genclerbirlikli YDS şartı olur mu hocam. Olursa kaç olur.
-
@maxmin hocam 2015te p73 istemiş, içeriğine bakmak lazim ama genel gelmez gibi bence.
@Shadowmoon yds istenmez hocam başvuru için. Yine yönetmeliğe bakmak lazim ama değiştiğini sanmıyorum.
Yönetmeliğe baktım yok yds şartı
-
@maxmin p73 işletmeli bir puan. O puana en yakın p18 gibi. Geçen sene de bir çok alımda p18 kullanılmış.
-
@mrnobody gerçi p18 de kamu yokmuş. Muhtemelen kamulu bi puan olur heralde
-
P30 p33 bunlar kamu ağırlıklı puanlar
-
Muhtemel P9 olur bence ama onda da işletme yok.
-
@genclerbirlikli Hayırlı olsun o zaman
-
kpss 73'e puan türüne en yakın P9 puan türü oluyor işletmenin olmamasının çok önemseneceğini zannetmiyorum. O yüzden ilan gelirse puan türü P9 olacaktır. Asıl önemli olan ise ilanın gerçekten gelip gelmeyeceği. İnşaallah en yakın zamanda gelir.
-
@g-uzmanı inşallah olabildiğince geç gelir. şubat ya da mart gibi. böylece rekabet, kdk ve içişleri kontrolör gibi alımlar da bitmiş olur. yoksa yine çok yüksek kapatır
-
@g-uzmanı en yakın zamanda gelmesin hocam şu an halihazırda mülakat süreci devam eden bir çok alım var. Mülakat sürecindeki yüksek puanlı arkadaşlar da ister istemez yeni alımlara da başvuruyor. Madem dişe dokunur bir alım olacak en azından bir kaç kurumun atamaları tamamlandıktan sonra olsun. Diğer türlü sürekli aynı kişiler başvuruyo ve ilanın bi anlamı olmuyo