2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@merasim34 ahahahaha güldürdü
-
"Yokluk nedir ?"
Yokluk , Atama işleminin ilan unsurlarının hiç olmaması veya atamanın bu nedenle kamu dünyasında hiç doğmamış olması durumudur. -
@nlismail aynı zamanda yokluk kurucu unsurların eksik olmasından da kaynaklanır. Nedir bu unsurlar örneğin ilan, sınav...
-
@RootofAllEvil maalesef ki öyle
-
Merhaba dostlar.
Arayı biraz açtık ama bu kez güzel sayılacak haberler getirdim sizlere. İnşallah bir nebze olsun aydınlanır önümüz bu durumlar müspete dönerse.
Önce daha net haberlerden başlayalım. İlk haberimiz Kaymakamlık'tan. Haber alamamış dostlarımız için burada yineleyelim. Önce ilgili başlıkta @can-mavi kardeşim Eylül ve 100 kişi haberini verdi bizlere. Akabinde uyum kursunda bulunan 107. dönem Kaymakam Adayı kardeşlerimiz orada bulunan Kurum yetkililerinin de Eylül ve 100 bilgisini doğruladığını iletti bizlere. Bunu bi cebe koyalım.
İkinci olarak daha evvel çok net olmayan BDDK 2019/2. alımının bir nebze daha netleştiğini söyleyebilirim dostlar. Eğer ki bir aksilik olmazsa, bir sarkma ya da karar mercilerinde bir değişiklik söz konusu olmazsa 2017 - 2018 KPSS puanları ile yapılan sanıyorum en yüklü alımlarından birisi olacak ve 2019 KPSS'den önceki son çıkış olacak bu. Söylediğim gibi bu alım 2019 KPSS açıklanmadan öncesine yetiştirilmeye çalışılıyor. Planlanan sayı son gerçekleştirilen alım sayısının biraz üstünde olacak gibi. İnşallah en kısa sürede daha net hale gelir dostlar.
Üçüncü olarak SGK Denetmen Yardımcılığı alımı.
Ben daha evvel ilanın reddedildiği bilgisini vermiştim dostlar. Ben bu bilgiyi SGDY'ye özgü olarak aldığım için bu alıma dair yorumlamıştım. Bugün bu yorumumun nispeten isabetsiz olduğunu fark etmeme sebep olan haberler aldım. İki dostum bu alıma dair direkt bir reddin olmadığını iletti bana sağlam kaynaklarla.
Benim başka kaynaklarımdan aldığım güncel bir bilgi ise şu şekilde; hatta bu bilgiyi bir dostumuz daha teyit eder nitelikte bir bilgi verdi bana. Tüm A Grubu alım taleplerinin görüşülmesi bir tarihe kadar durdurulmuş durumda. Nisan ayında bu taleplere dair görüşmeler yapılacağı taleplerin alınacağı ve değerlendirileceği söylendi.
Bunu durduran merci Külliye. Külliye'nin reddettiği haberini ben SGK'ya özel yorumlamıştım ancak tüm alımlar için olması durumu bir nebze daha akla yatkın. Çünkü alımın reddedilmediğini net bir şekilde dile getiren dostlarımızın haberleri ile özellikle yine üç unvan için İçişleri Bakanlığı'nın da talepte bulunduğu haberlerini, İçişleri alımlarının da henüz netleşmemesi durumuyla birlikte değerlendirdiğimde, söz konusu taleplerin değerlendirilmesi sürecinden sonra tüm diğer alımlar ile birlikte SGK alımının da gelebileceği sonucuna varıyorum. Seçimden sonra bir daha soruşturacağım bu durumları.
Tüm süreci ve haberleri sizinle de paylaştım ki siz de yorumlayın ve fikir verin dostlar. Tüm bu bilgiler bir arada bende umut ışığı doğurdu açıkçasıŞimdilik haberler böyle dostlar. Yine gelişmeler oldukça paylaşacağım.
-
Çok şükür uzun süre sonra olumlu duyumlar aldık.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun gerçekten seçim sonrası bi ışık belirdi sayende
-
Bizim memleketten başka bir yerde, dünyada yani diğer ülkelerde seçim var diye böyle enteresan bir atmosfer oluşuyor mu. İnsan gerçekten merak ediyor.
(Not: İleti-başlık eşleşmesi yapıldı:)
-
@paretowilfredo Nasıl nasıl nasıl sevindim sizde sevinin inşallah.Umarim beklediğimizden de fazla sayıda alım olur özellikle SGK da
-
@paretowilfredo şu anki BDDK mülakat sonuçları ne zaman açıklanır
-
@piko Güvenlik soruşturmaları biter bitmez dostum. Kurum nezdinde yapılacak bir işlem kaldığını zannetmiyorum.
-
@paretowilfredo Hocam yüreğime nasıl su serptiniz anlatamam. Bizim için bu kadar uğraşıyorsunuz Allah sizden bin kere razı olsun. Hep iyi insanlara çıksın inşallah yolunuz.
-
ALlah razı olsun Hocam ️ İnşallah guy da aynı şekilde 2019 kpss den önce yetiştirilmeye çalışılır da yüzümüz güler 🤲
-
Hayatta bir insanın yüzündeki tebessümün bir kıvrımında yer almak, onun parçası olabilmek kadar güzel bir şey yok dostlar. Karanlıkta umut olabilmek kadar güzel bir şey bu en az. Bunca olumsuzluk içerisinde size güzellikler getirmeye çalıştım, sustuğum günden beri heybeye toparladıklarım bunlar. İnşallah bunlar gerçekleşir, hatta daha fazlasını da getirebiliriz de haybeye gitmez bu uğraşlar. Gariptir, -medi eki Türkçede olumsuzluk anlamı katar kelimeye, hemen kuzeyimizde, çok uzak olmayan topraklarda, denizde; Lazcada bu kelime yazıldığı şekliyle "umut" anlamına gelir. Medi, umuttur. Olumsuzluk içerisinde size umut ateşini yakabilmek güzel.
Özellikle BDDK ihtimali KPSS'yi de kapsayacak güzel bir çalışmaya başlamak, ölü toprağını üzerimizden atmak için şahane bir gerekçe dostlar. Bu geceden tezi yok kitaplar çıksın, masalar kurulsun. Herkes ders başına geçsin
Güzel günlere medi ile yürüyelim dostlar. Umudunuz hiç eksilmesin. -
@plansız Bu sorunsalı çözen, atomu da parçalar, yürüyen uçak da yapar
-
@paretowilfredo inşallah bddk kpss den önce gelir hocam çok sağol bilgiler için
-
@kuznets_12 Planlama bu şekilde görünüyor dostum. İnşallah bir aksilik olmazsa bu yılın en güzel alımı olacaktır. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Malum bu yılın çoğu periyodu bu aksiliklere kurban gitti. Artık bi arkamıza geçsin rüzgar, yolumuzu kesmek yerine.
-
@paretowilfredo savunma bitti taarruzamı geçiyoruz şimdi :))
-
@paretowilfredo hocam madem yeni alım yapılacak ki ihtiyaç var demektir bu peki murakıplık için mülakata giren 45 kişiden gvs sıkıntısı olmayanları almaları gerekmez mi?
-
@karar Dostlar, ben size sınavı değil mülakatı emrediyorum! diye uyarlayabiliriz kendi cengimiz için dostum