2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Eskiden cuma günleri blki ilan vs. gelir diye sonra dakikaya kadar beklerdik şimdi kimsede gram ümit kalmadı, cumalar bir bir boş gelip geçiyor...
-
İlanlar öyle veya böyle gelecekler. Şu vakitler şikayet edip küsme değil ilanlar geldiğinde hazır olmak ya da puan yükseltmek için çalışma vakti. Umutsuz olanlar da umutsuzluklarını lütfen "içinizi dökün","sevgili günlük" gibi mevcut başlıklarda veya yeni açacakları başlıklarda yazsın. İlan başlıklarından bildirim geldiğinde böyle şeyler okumaktan sıkıldım. Umutsuzluğuyla,karamsarlığıyla kimsenin kimseyi zehirlemeye hakkı yok.
-
@onuktekin Aynen ben de işsizim ama bu konu “beklenen ilanlar” konusu. Ağlama duvarı konusu değil. Sürekli yeni bir şey var mı diye umutlanıyoruz sizin yüzünüzden!
-
@paretowilfredo kpss oncesi icisleri uzman yrd sinavi gelir mi ustad
-
Ticaret bakanlığı Kpss öncesi bir ilana cikar mi ne düşünüyorsunuz arkadaslar ? Kurumda çalışan burayi takip edenler de bilir personel yoğunluğunuz nasil bulunduğunuz yerde ihtiyaç var gibi mi duruyor?
-
Dostlar bilgi olduğu zaman paylaşacağım. Şu an menfi ya da müspet bir duyum almadığım için bir şey diyemem. Onaylanırsa gelebilir, reddedilirse gelmez. Beklediğim haber de bunun üzerine. Buna ilave olarak 10 kişilik bir Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımı da Bakanlıkça çıkarılmıs. Bunu da iki kişide duyup kendim de teyit ettim. Ama ahvali henüz belirsiz diğerleri gibi.
-
üstad içişleri onayları CB'nin tasarrufuna kaalmış ise seçim öncesi beklemek zor ama inşallah 2019 öncesi gelir
-
@paretowilfredo hocam hangı puan türünde istiyor ve kac katı giriyor sınava, dernekler denetcılıgı yardımcılıgında?
-
@tükendikagrubu kurum p23 ten aliyor.bu yil da p23 puan türünde inanılmaz bir yığılma var hayırlısı olsun bakalim bir gelsin de ilan
-
@olursaolur kac katı giriyor hocam sınava ya da direk sözlü mü var.?
-
İstemeye istemeye 2019 kpssye gireceğim bu gidişle. Sınava girmek puan almak bir şey değil de aldığım puanlarla koca yıl içinde bir veya iki sınav görmek sonrasında kös kös beklemek içimi daraltıyor.
-
@tükendikagrubu Hocam kac kaçtı aliyor hatırlamıyorum suan ama en son alimda 89 kusurle kapattıydı.Bir de sınav olayı yok direkt mülakat
-
@olursaolur tesekkur ederim hocam. Beklemım o zamann. Yuksek puanlıymıs.
-
Sen soktun sen cıkar yarabbim..
-
P23 te işletme var çok sağlam net çıkarmak lazım
-
@paretowilfredo üstad çevre bakanlığı uzman yardımcılığı hakkında bir duyumun var mı? son alınan uzman yardımcıları yeterliliklerini verdi diye biliyorum 4 yıl oldu nerdeyse son alım nisan 2015'te olmuş.
-
@paretowilfredo 10 kişilik ilanlardan bıktık artık hocam ne yapalım bir öneriniz var mı
-
@zenginmemur İlgöç için parantez açayım son mülakatta bir üstada sordum bunu kurum tüm personel ihtiyacını tamamladı. Artık kadro boşaldıkça alım yapılıyor dedi. Yani başka kurum kazanıp gidenler veya emekli olanlar yerine.
-
@fernando-reges Bunu merkez göç için söylemiş olabilirler mi acaba? Çünkü göç idaresinin taşra teşkilatlarında personel eksiği olduğunu düşünüyorum, üstelik personel sayısının artırılmasını gerektirecek gelişmeler oluyor.
-
@plansız Hocam şöyle açayım. Ben eskiden 500 kişi alınırdı şimdi sayılar çok düştü deyince dönemleri kıyas yaptı. Müdürlük kuruldu personel ihtiyacı fazlaydı. Şimdi personel ihtiyacını tamamladı, kadro boşaldıkça alıma çıkıyor dedi. İhtiyaç yine olur yine alır ama sayının düşük olmasını bu şekilde açıkladı