2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@gençişsiz çevirilerin hepsi ekonomiyle ilgili miydi dostum?
-
@bcbc3434 evet hocam ekonomi ve bankacılık ile alakalı cümlelerdi
-
@gençişsiz ingilizceden yeterli puanı alabilmek için neler yapılmalı bi önerin var mı acaba?
-
@bcbc3434 hocam naçizane tavsiyem eğer yeterli düzeyde İngilizce bilginiz varsa ilgili alanların kavramlarını öğrenmek bile yeterli olur. İngilizce düzeyiniz kötü ise bir şey diyemem.
-
arkadaşlar burası 2018 sonrası duyumlar sayfası, ingilizce sınavını nasıl yapacağınızı özelden konuşmanız daha uygun olacaktır.
-
@tozkok gayet çok çok kolaydı yani ydsim olduğu halde o seviyede sınabdan 59 almam tamamen kurumun asıl seviyesini gösteriyo
-
@baelish Dostum seçim şu an kurumaları en çok baskılayan şeylerden birisi. Seçim sonucunda eğer dalgalı bir netice alınırsa bu da olumlu veya olumsuz etkileyebilir süreci. Tüm alımları benzer şekilde etkileyebilir hatta. Bakalım bunları görmek için beklemek gerek. Bir diğer nokta ise bu alımın soruşturma sürecinin çok uzaması ihtimali. Bu alımı yapmak isteyen mevcut idare şayet süreç içerisinde değişirse -ki bu durum söz konusu olabilir Haziran'a kadar- süreç yine sıkıntıya girebilir. Ama şu an net bir şekilde planlar yapılıyor. Her netleşme adımında bir daha istişare etmek lazım dostum. Sayı son alımdan yüksek planlanıyor diyebilirim sadece dostum.
-
@tükendikagrubu Dostum sınavı değerlendirirken biraz katı kriterleri var Kurumun. Bu kolay değişmez Ama iyi bir çalışma ile illa ki halledilebilir. Nihayetinde hiç kimsenin kazanamadığı bir sınav değil. Biraz daha dikkatli hazırlanarak, son sınavdan nispeten ders alarak nokta atış hamlelerle mümkün olabilir bu kez
-
@paretowilfredo bddk da soruşturma mülakat sonucları açıklandıktan sonra yapılmıyor mu? Daha önce yapılıyor gibi anladım sanki
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam. Benı de ıktısatta 58de bıraktıkları ıcın heves kalmadı içimde diye sormuştum. Ama güzel bir tecrübe oldu, ılk klasik sınav deneyımımdı. Kısmet bakalım o zamana gore gelen kadro sayısına göre karar vericem.
-
@bydaler Kurumların ekserisi mülakatlarla birlikte başlar dostum. Arşiv araştırması sürecinden farklı daha kapsamlı soruşturmadır bu.
-
@paretowilfredo vmy alımı ile ilgili bilgin var mı? Ne zaman olabilir?
-
@intermilan hocam bakıyorum da herkese emir verir gibi size cevap verilmesi şartmış gibi ve yanıt verilmezse dövecek gibi davranıyosunuz. belki mizacınız bu bilmiyorum ama bu tarz biraz kaba. daha nazik ve saygıyı ifade eden bi tavır sergileseniz daha fazla feed back alırsınız bence. bi kere herkese emir kipiyle ve sen diye hitap ediyorsunuz. bu şekilde yanıt almanız çok olası değil. naçizane düşüncem, dile getirmek istedim dikkatimi çektiği için.
-
@albertcamus özür dilerim kusura bakma
-
@intermilan estağfurullah hocam bi arkadaş tavsiyesi sadece. tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır derler
-
@albertcamus sen nasıl değerlendiriyorum vaziyeti, n'olacak bu ilanlar
-
@albertcamus değerlendiriyorsun*
-
@paretowilfredo Üstad bu soruşturma konusuyla ilgili sitede okuyabileceğimiz bir yazı var mı?
-
@albertcamus hocam alakasız olacak ama feed back tercihi neden:)
Yanlışsam düzeltin ama geri dönüş veya geri dönüt gibi bir kalıp bu kavrama Türkçe'de karşılık geliyor. -
@gençişsiz Nottingham yerlisiyim hocam ondan tabi isin girgiri bu haklisiniz hocam aslinda Turkcesini tercih etmek daha dogru olurdu sacma sapan agiz aliskanliklarimiz