2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@strtmn hocam @paretowilfredo nun askerleriyiz piyasada inanilmaz bilgi kirliligi var yine en temiz ve saydam bilgiyi burda alabiliyoruz
-
@albertcamus estağfurullah hocam ama dil kültürü oluşturan en temel unsurlardan birisi sahip çıkmalıyız
Neyse başlığı alakasız konuyla doldurmayalım -
@albertcamus @paretowilfredo üstad Gandalf adeta bizler için
Bu yüzüğü o olmasa taşıyamazdık, guy ilanı tarihini verdiği gün, dağların en tepelerine çıkıp ona selamla yüzüğü aşağı fırlatacağız :)) -
Valla şu kadar söyleyim üstadın söylemleri olmasa yine karanlıktayız çünkü yine sıfır ilan hali, değişen bir şey yok nisan ayı inşallah belirleyici olur.
-
Kpss sonrası 2019 yılı bitmeden ikinci dguy alımı olur mu? Bir de iptal edilen vmy alımı seçim sonrasına kalan yapılanmayı mı bekliyor?
-
@paretowilfredo üstad sağlık bakanı bugün yaptığı açıklamada önümüzdeki aylarda hekim, hemşire vb. gibi birçok alanda atama yapacaklarını söyledi; sizce bu paketin içerisinde uzmanlık müfettişlik görür müyüz daha önce sağlıkla ilgili yazdığınız yazıya dayanarak
-
@modigliani-0 KPSS'den sonrası için planlar duydum dostum.
-
@paretowilfredo yani yine 90 üstü kapatacak belli ki, keşke 19'dan önce olsaymış; neyse üstad sağolun duyum için.
-
@modigliani-0 Daha evvel olmasına dair bir şey duyarsak paylaşırım dostum ama şimdilik durum böyle. Bakalım.
-
tamamdır üstad.
-
@paretowilfredo ustad saglik bakanligi icin mi , maliye icin mi duyum
-
@fridakahlo Sağlık Bakanlığı dostum.
-
@paretowilfredo anladim tsk, puan turu kac acaba bilginiz var mi
-
@fridakahlo Yeni sistemde bir alım gerçekleştirmedi iki unvan için de dostum. Her iki unvan için de önceki durum ve şu anki beklentiye ve tabi mesleklere dair şu yazılara bakabilirsiniz;
Sağlık Uzman Yardımcılığı
Sağlık Müfettiş Yardımcılığı
-
Resmi sonuçlara göre Tercihini Yap Partisi Genel Başkanı @paretowilfredo %93.28 oy alarak yeniden TYF Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir.Hayırlı olsun :))
-
Seçimin bize nasıl bir yansıması olur arkadaslar ? Düzeltmesi gereken ekonomide,atılması gereken adımlarda biz kpss-a kadrosu bekleyen garipler nemalanabilir mi
-
İnşallah Nisan ayı bize uğurlu gelir @paretowilfredo üstad Nisan ayı size emanet
-
@ragnarnurkse sabah kalktigimdan beri ayni sorular kafamda hocam, yorum yapmak icin erken bence , icimden olumlu bir his var nedense... Umarim secim sonuclari ulkemize ve bize hayirli olur malum bu surecte en cok magduriyet yasayanlardaniz
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Resmi sonuçlara göre Tercihini Yap Partisi Genel Başkanı @paretowilfredo %93.28 oy alarak yeniden TYF Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir.Hayırlı olsun :))
İtiraz çalışmalarımız bu konuda sürüyor. Kimin desteğini aldığını biz çok iyi biliyoruz . Kesin olmayan sonuçlara göre " karar "adayımız %93.29 öndedir .
-
Yapısal reformlar,güçlü ekonomi programı mekanizmasını gündeme attılar.Seçimin sonucunun negatif olmasının belirtileri.Kamuda mali disiplininin sağlayacakları aşikar.Geçmişe yaşadığımız reformlar bize yol haritası olacaktır. Ne diyim,sonumuz hayrolsun.