2018 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Bu başlık gün yüzü görecek mi acaba, artık bu başlığın zamanı geldi
İçişleri, maliye ve SGK bunlardan 2/3 yapsak bile iyidir -
Karamsar olmak istemiyorum ama biraz öyle olacağım. Bu hafta guy dguy içişleri ab uzmanlığı ve kontrolörlük mülakatları ile bddk mülakatları açıklandı ve ben tamamlanan bu alımlardan sonra kısa vadede yeni bir guy dguy alımı olacağını sanmıyorum.
Dguyda kadro doldurulmadı, guyda birçok ilde yedek ayrılmadı, bddk desen hepimizin malumu ilan ettiği kadronun yarısını bile almadı... Yani demem o ki yakın dönemde yeni maliye alımları gerçekleşmeyecek bakanlık makamında berat albayrak olduğu sürece bu durum böyle maalesef -
@rootofallevil pes doğrusu ömrümüz bitiyor ugrastigimiz şeylere bak ilan gelse bi dert gelmese bi dert özel de iş falan hak getiren çoğumuzun kyk odemesi geldi vs sıkıntımız var be zaman yoluna girecek isler anlamdim
-
Arkadaşlar bunları forumda isyan ederek değiştiremeyiz kimin kurduğunu bilmiyorum ancak dernek fikri gerçekten güzel ve çok ses getireceğini düşünüyorum birilerinin doğrudan bizim adımıza seçim öncesi yetkililerle temasa geçip belirleyici gücümüzü, sürecin şeffaf ve belirli hale gelmesi için bir an evvel ilan için dile getirmesi lazım. Yoksa twitter da etkinlikle en fazla 2 gün sonra aciklayacaklari mülakatı 2 gün erkene çekeriz ilan ı ara ki bulasın
-
@paretowilfredo üstad içişlerinden onay çıkmadı mı bilginiz var mı
-
@ceteris Malesef yeni bir bilgi yok henüz dostum. Haber aldığım zaman güncelleyerek haberleri paylaşacağım yine burada.
-
@paretowilfredo herhangi bir alım görünmüyomu ufukta hocam kpss öncesi
ne çektik 2018 liler olarak.. -
Bu başlık bence 2019 sonrası acılmasını bekledıgımız sınavlar olmalı.
-
https:// www. memurlar. net/haber/831128/binlerce-memura-devlette-kariyer-firsati.html
etkiler mi bizi -
@tükendikagrubu sormayın hocam bari kpss sonrası yüzümüz gülse
-
@smyy-drms benım umudum her geçen gün azalıyor. Umarım Maliye 'den en azından ıkı kadro verırler . Ki vermezlerse kpss sonrasına kalır hersey. O zamanda daha yüksek kapatır butun sınavlar.
-
Sağlık bakanlığı sağlıkçıların yoğun çabası ile mülakatı iptal etti. Arkadaşlar bu gidişe bir dur diyebiliriz tek yapmamız gereken tek ses olabilmek. Yok terörü engellemekmiş yok liyakati olup olmadığını anlamakmış bunların hepsi farazi laflar. Hayati öneme sahip olsa sağlıkçılara mulakat yapıp damar yolu açtırırlar ama yapmıyorlar çünkü işin iş yapılırken ogrenilecegini biliyorlar. Bizler türkçe matematikle kadro istemiyoruz onlarca kitap,mevzuat, teori, kural öğrenerek hakkımızı istiyoruz. Lütfen tek ses olalım adalet için atanan atanamayan tüm arkadaşlarımızla beraber sesimizi duyuralım çünkü sağlıkçının emeği ile bizlerin emekleri sabırları mukayese edilemeyecek düzeyde, bu haksızlığa bir dur diyebilelim. Bu arada tek 1 mülakattan dahi elenmedim çünkü yeni mezunum ancak bu sistem daha çok canlarımızı yakacak, daha çok lokmamızı kursağımızda bırakacak boğazımızı düğümleyecek. Kurulan derneğin tanıtımı ve amacı için, gövdemizi taşın altından çıkarabilmek için lütfen elimizi taşın altına koyalım.Etkinliklere maddi olarak aktif katılım sağlayalım. Saygılar.
-
adalet bakanlığı 11000 personel istihdam edecekmiş bakalım bizim için uzman yardımcılığı vb kadrolar gelecek mi
-
@bcbc3434 adalet bakanlığı uzman yard. gelir mi ki
-
Birkac gun once bir gelisme oldu foruma baktim soyle bir sanirim kimsenin dikkatini cekmemis. Meclise getirilen torba yasanin icine kpss a grubu meslekleri ilgilendiren atama nakil dil sarti vs vs bir yasa eklenmek istendi fakat plan butce komisyonu oybirligi ile anayasaya ve tabii 657 sayili kanuna aykiri oldugu icin geri teklif cekildi torba yasanin icinden. Bu gelisme gosteriyor ki yeni sistemde hala devletin a grubu meslekler ile alakali kafasi karisik gibi.
-
@lion Aslında çoğumuzun dikkatini çekti bence, burada tartışmadık. Yapılmak istenen düzenleme konusunda planlar net gibi duruyor sadece uygulanması noktasında her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor olabilir. Ne yazık ki devamı gelecektir diye düşünüyorum. İçinde bulunduğumuz koşullar itibariyle naklen atama durumunun suistimale fazlasıyla açık olduğu ortada.
-
@paretowilfredo dostum kpss öncesi yıl içinde kuş kadar olan ve süreci tamamlanan ilanlari toparlama fikri nasıl olur?
Beklentimiz ütopik olsa da geleceğe dair bi görsek sanki iyi olur . -
Sgk'nın uzun bekleyiş sonrası gelmesinin üstüne İçişleri de gelse tadından yenmez
-
3 sene evvel(2015 alımı)
50 kişilik il planlama uzman yard. Ilaninda 200. Kişinin puanı 84.67(p31)
40 kişilik içişleri uzman yard. Ilaninda 160. Kişinin puanı 87.2(p73)
2015 yılında puanlar kaç yıl geçerliydi onu bilmiyorum işte. -
@yakup-cemil 2015 yılı puanları 2 yıl geçerli olmalı tek istisna yılı 2016 oldu hocam .