2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@yağmur1223, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@bayke abd ile sovyet rusya arasındaki ilişkilerin yumuşaması gibi bir şık hatırlıyorum. 1960 lar küba krizi o sıra dolayısıyla gerginlik söz konusu o ikili arasında. Ben o şık yaptım.
soruda menderes dönemini sormuyor muydu? menderes donemi 60'ta bitti zaten.
-
@audit, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@yağmur1223, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@bayke abd ile sovyet rusya arasındaki ilişkilerin yumuşaması gibi bir şık hatırlıyorum. 1960 lar küba krizi o sıra dolayısıyla gerginlik söz konusu o ikili arasında. Ben o şık yaptım.
soruda menderes dönemini sormuyor muydu? menderes donemi 60'ta bitti zaten.
Hatırlayamadım tam
-
@audit Tr nin arap dünyasından ekonomik çıkar sağlaması gibi bir şıkkın olduğu soru mu ?
-
@ekeblad, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@audit Tr nin arap dünyasından ekonomik çıkar sağlaması gibi bir şıkkın olduğu soru mu ?
yeaps bro.
-
@akademili hocam alemsin
-
@audit yok 60 lar diye soruyordu hocam menderes 'in adı bile geçmiyordu
-
@sbf13 soru 60 lar da tr'nin çok yönlü politika arayışına girmesinin nedeni değildir gibi bişeydi diye hatırlıyorum hocam.
-
bu konuyu okuduğumu hatırlıyorum .ama sadece 60 lar değil de 60 70 arasında çıkıyor olaylar .Konu şöyle .Tr abd ye çok güveniyor ve 60 lara kadar felan diğer ülkelerle pek ilişki kurmuyor .Bir avrupa var bir de abd .arapları ya da bağlantısızları çok umursamıyor .Ama ne zaman u2 krizi oluyor ,jhonson mektubu gönderiliyor ,tr abd ekseninden çıkıyor ve olaya çok yönlü bakıyor .60- 70 arası sovyet abd ilişkileri bir yumuşama içinde .
ben de araplarla ilgili olanı yaptım çünkü o dönemde çok ekonomik ilişkimiz yok diye düşündüm daha çok bir yakınlaşma var . ama emin değilim . -
@sbf13 soru 60 lar da tr'nin çok yönlü politika arayışına girmesinin nedeni değildir gibi bişeydi diye hatırlıyorum hocam.
Tam hatırlayamadım yalan olmasın aklımda belki Yumusama ya denk getirmiş olabilirim o dönemi
-
sömürge de olabilir düşününce çünkü o dönemde zaten çok sömürge yokki
-
Matematik soruları da şunlardı:
1)yaş sorusu
2)hız sorusu(8 saniye)
3)klm mantık sorusu
4)35 dedikleri soru
5)şikago
6)asansörden indiği bindiği soru
7)sesli harfler yanyana gelecek şekilde kaç farklı
8)olasılık (5/12 diyen var cevaba bilmiyorum)
9)30 kova sorusu
10)boyalı kutular sorusu .birinin yarısı diğerinin 1/4 dü boyalıydı
11)işçi sorusu
12)zil sorusu
13) 123 246 sorusu
14)45 derece sorusu
15)BULAMADIM -
@ekeblad diğer soru da tezgah sorusu
-
@arven16 tezgah sorusu nasıldı hocam hatırlıyor musunuz
-
@yağmur1223 %15 zararla satıyordu, %25 kar etmesi için ne kadara satması gerektiğini soruyordu o da 27500 olacaktı
-
ilk 15 de kaç yanlış iyidir ki?
-
@arven16 hatırladım sağolun
-
@ekeblad 123 246 nasıldı hatırlayamadım
-
@chia87 bir daire 3 e bölünmüştü .123 vardı .2.dairede 2 4 6 vardı .sonra bi tane daha vardı daire .4.dairede de 2 sayı vardı .hangi sayı gelmelidir diyordu .
-
@ekeblad tamamdır hocam hatırladım tesekkürler
-
Asgari 72 Doğru 28 yanlış, azami 79 doğru 21 yanlış. Kaçla kapatacak bakalım.