2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@officialsecret benim kac puanim oldugunu ne biliyosun sen , bi de gelmis abi tavsiyesi diyo bebeye bak yasij kac senin laflara bak. Önce düzgün konusmayi öğreneceksin.
Senin girdigin sinavlarin seceresini tutacak kadar bos biri degilim anladin mi! gereksizce her baslikta yok basvuracam, yok soyle yapacam diye konustugunu goruyorum hepsi bu bebe
-
Tamam kardeşim lütfen boş yapma. Hadi iyi forumlar. @beylerbeyi
-
Arkadaşlar lütfen konu uzamasın. Başlık amacına uygun devam etsin.
-
Hem YDS'den 70 istemek hem de öncesinde 10 katı adayı sınava tabi tutmak, üstelik 60 TL karşılığında, biraz lüks değil mi?
-
Dpbde ilan guncellenmis 2017 de dahil edilmiş
-
@genclerbirlikli bu çok güzel bir haber oldu kardeşim. Demek ki cimere yazmamız ve kurumu arayıp şikayetleri iletmemiz işe yaramış. Bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Olması gereken de buydu zaten.
-
Henüz 2018 puanları açıklanmadı ama şimdiden baslatayim muhabbeti. Acaba kaçta kapatır? :)) puan türü hiç tanıdık değil. P38 den 86 puana gelme Şansı var mı? 2018 puanı gelince revize edeceğim gerçi çünkü 2018 çok garip bir sınav yiliydi ve büyük olasılıkla 2017 puanı çöp olacaktır.
İkinci olarak sınavın türü sorun arkadaşlar. Klasik mi test mi olduğunu nasıl ogrenebiliriz? İkisinin de çalışma tarzı farklı ve büyük bir sorun bence sınav türünü bilmemek.
-
@genclerbirlikli güzel oldu valla çok sevindim cimere yazan ve kurumu arayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
-
@ceks74 kapatacağı puanı şimdidem kestirmek gerçekten zor. Ama aşağı yukarı aynı sıralamaya aynı puan gelirse yds şartı nedeniyle 85 üstünün şansı olduğunu düşünüyorum. Ama dediğim gbi tamamen 2018 kpss puanlarının nasıl geleceğine bağlı. Eğer şişirme puanlar gelirse 90 la bile kapatabilir. Yani sonucu beklemek gerekir.
-
Olması gereken buydu 2017 kpss puanı olanlara haksızlık olacaktı
-
2017 2018 puanları geçerli ve 2 puan türü var yds 70 şartı olmasına rağmen ilk ilan olması dolayısıyla çok fazla düşeceğini zannetmiyorum ama 90'ları göreceğini de sanmam 200 kişi 87-88 civarı kapatır tahminim
-
@ceks74 ilanda test usulü olduğu belirtilmiş
-
Dostlar alımdaki durumun yarattığı mağduriyeti Haber haline getirdim. Tüm mevzuat dayanaklarını da ekledim. Siz de yayabilirsiniz bu haberi, en kısa sürede bu hatadan dönülmesi lazım.
-
@paretowilfredo üstad ilan güncellenmiş. 2017 kpss yi de eklediler. her zor ve haksız durumda bize her zaman destek oluyorsun. Allah razı olsun.
-
@frustration Son gelismeyi kacirmisim gozden dostum. Migren pismanliktir haberi yazmaya sabah baslamistim aslinda tamamlayamadim agridan e olsun netice onemli guzel olmus. Haber de emsal olsun baska kurumlar yaparsa boyle bir seyi kullaniriz taslagi hayirlisi olsun hakkinizda dostum.
-
@paretowilfredo bende de var migren iyi bilirim ellerine sağlık yazı güzel olmuş. Dediğin gibi taslak olarak kalır benzer durumlarda kullanılır ki inşallah benzer durumlarla karşılaşmayız. Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
Bakin iste bu forumun nekadar guzel bir amaca hizmet ettigi birkez daha cikti ortaya. Zamaninda koordine olup duzgun resmi bir dil ile kurumun yaptigi yanlis belirtilmis ve hatadan kurumda cok gecmeden donmus. Emegi gecen herkesten ALLAH razi olsun.
-
@küçükarabalık kacirmisim hocam teşekürler
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Dpbde ilan guncellenmis 2017 de dahil edilmiş
Haydaa E hani kurumun yakdir yetkisi nolmus
Aylarca beklediler halbuki 2018 puani istemek icin , bosuna mi beklediler yani
-
İibf kısmı kac ile kapatır acaba