2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@audit birbirine yakın olacak muhtemelen herkes
-
@sbf13, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@audit birbirine yakın olacak muhtemelen herkes
sanmiyorum hocam 79'a kadar düşeceğini.
-
WhatsApp grubuna katılmak için bana özelden yazınız.
-
78 83 aralığı bence. Hatta 78 79 iyimser bile olabilir dguy'un 83 le kapamasindan sonra test sınavlarını dusuk bekleyemez oldum. Yüksek gibi illaki yapan vardır 40(+10/15 taban) kişi olacağını düşünürsek bir de. ben 74 civarı bir net çıkarıp elenecegimi düşünüyorum, sorular bir aciklasin da önümüzü görelim.
-
Düzenlenmiştir
-
@glzkermn gruba katılmak istiyorum ama kaybedersem grupta olunca daha çok üzüleceğim ...
-
En kötü ihtimalle 75 D, en iyi ihtimalle 85 D, hakkımızda hayırlısı olsun, kazanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, umarım göreve başlayınca bu sayfayı hatırlayıp nostalji yaşarlar
-
Sorularin ne zaman yayinlanacagi ile ilgili bilgi alan var mi arkadaslar?
-
@ultrasfelicita Aradım, 2-3 güne kurul toplanıp her şeyi halletcez dedi.Yayınlanacak ve itiraz süresi verilecek dedi.Tamam dedim kapattım.Ramazan Bey seviyeli muhabbetimiz için sevgiler ve teşekkürler.
-
@akademili, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@ultrasfelicita Aradım, 2-3 güne kurul toplanıp her şeyi halletcez dedi.Yayınlanacak ve itiraz süresi verilecek dedi.Tamam dedim kapattım.Ramazan Bey seviyeli muhabbetimiz için sevgiler ve teşekkürler.
Üniversite mi dedi hocam?
-
@ceks74, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
78 83 aralığı bence. Hatta 78 79 iyimser bile olabilir dguy'un 83 le kapamasindan sonra test sınavlarını dusuk bekleyemez oldum. Yüksek gibi illaki yapan vardır 40(+10/15 taban) kişi olacağını düşünürsek bir de. ben 74 civarı bir net çıkarıp elenecegimi düşünüyorum, sorular bir aciklasin da önümüzü görelim.
Dguydan cok farklı bi konsept bence karsılastırılması cok mantıklı olmayabilir maliye sınavları bu tarz sınavlara göre daha tekdüze ve kolay oluyor bu daha cok yönlü Bi sınavdı ben cok yüksek kapatmayacagını düşünüyorum tabi belli olmaz hayırlısı olsun
-
Paranın dolaşım hızı ile para miktarının toplamı sorusunun cevabı neydi?
-
@adolf-stalin, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
bunu son anda attım ben. şıkları bile aklımda değil.
-
@sbf13 inşallah siz haklısınızdır hocam hayırlısı olsun
-
@audit, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@adolf-stalin, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Sıklarda reel faiz ile nominal faiz vardı ben de onu hatırlıyorum
-
@sbf13, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
@audit, içinde söyledi: 2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
Sıklarda reel faiz ile nominal faiz vardı ben de onu hatırlıyorum
bu sorunun yanısıra bir de tl döviz kuru sorusu vardı. türk lirası piyasa dengesinin altında kalmıştır gibi bir soru.
-
@adolf-stalin cari gelir vardı şıklarda reel gelir de vardı ben cari gelir yaptım yani nominal gelire tekabül ediyor.
-
Bir de uluslarası kuruluşlarda hangisi evrensel bir örgüt gibi bir soru vardı sanki. Şıkları hatırlamıyorum ama..
-
@yağmur1223 türkiye hangisinde aktif rol oynamaz gb bi soru vardı seceneklerde g20 vs vardı omu acaba
-
@chia87 yok hocam bu farklı, dediğiniz brıcs di galiba.