2018 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı İlanı (10 Kişi İİBF)
-
@arven16 HOCAM BEN DE GK GY olacağını düşünüyorum .herkes yanlışım çıkmaz diye düşünür ama en çok yanlış da türkçeden çıkar .mevzuatta çok bir şey yok.uluslararası sözleşme de çok yok .
-
Bir de Uluslararası kısmı da uzun .yani mesela siyasi tarih de sınır nedir bunu kestiremiyorum ya da örgütlerde .o kadar ayrıntısı var ki.çalışsan 1 ay da sürer bi de ben uluslar mezunuyum ayrıntı ayrıntı boğuluyorum
-
Bende şu an "Başvurunuz güncel ve ödemeniz yapılmıştır fakat sınav yeriniz henüz açıklanmamıştır." yazıyor ve rengi kırmızıdan maviye dönmüş oh be
-
@islimbot bende hala banka ödemesi beklenmektedir yazıyor
-
@ankaragüçlü 8 ekim sabah saatlerinde yatırdığım için erken çıkmış olabilir
-
Benim de mavi olmuş, başvuru ve ödeme onaylanmış
-
@islimbot ben dün yatırdım hocam bakalım saat 2-3 civarı da aynı uyarıyı alırsam okulu ararım artık
-
ben de dün yatırmıştım ödeme beklenmektedir yazıyor
-
@ankaragüçlü hocam benimki maviye dönmüş siz de kontrol edin isterseniz Başvurunuz güncel ve ödemeniz yapılmıştır fakat sınav yeriniz henüz açıklanmamıştır. yazıyor
-
@aysecelik aynen hocam benim de mavi olmuş
-
Parayı bugün öğlen yatırdım, hala ödeme beklenmektedir yazısı var. Ne zamana düzelir dostlar?
-
Ücret yatırma faslı da 25 dakika önce sona erdi muhtemelen 200 kişinin hepsi yaptırmadı fire vardır. Ben yazılı sınavda %23 küsür şansımız olduğunu düşünüyorum mülakata kalmak için mülakatta zaten %25 şansımız var. Tabi işinizi sadece şansa bırakmayın ama ondan da bihaber olmayın
buradan başvuran, b. vurmayan herkes için şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. -
@gölkentli 70 barajını sınavın zorluğuna göre 40 kişi geçemeyebilir zira konular çok fazla
-
@arven16 peki böyle bir durumda baraj düşürülür mü? bir tahmininiz var mıdır acaba?
-
@dididilara bilemiyorum. Kurumun ilk uzman yardımcılığı sınavı o yüzden tahmin etmek zor
-
@dididilara 70 i gecen 10 dan fazla kişi olursa düşürmeyip kontenjan doldurmayabilirler ama 70 i gecen olmazsa illaki yapacaklardır diye düşünüyorum
-
@gölkentli ne biliyoruz ki 200 kişinin yatırmadığını ?belki de hepsi yatırdı .
70 barajını geçenin az olacağını düşünmek istiyorum ama bir yandan da çok çalışsan kişiler var onlar mutlaka geçer diye de düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi
-
@ekeblad tahmin ediyorum dostum ama elbette vardır fire, her zaman her sınavda oluyor nitekim. bence(yine tahmin ve öngörüde bulunuyorum) 2018 kpss ye girenler (netice de 79 kusurle kapatti saglam adaylar) zaten konuların çoğunu henüz unutmadı genel bi tekrarla hatirlar farklı konularda halledilmeyecek gibi değil bu yüzden 70 barajının sıkıntı olacağını düşünmüyorum şayet çok zor sormazlarsa ki yine tahminim zor soracaklari dersler ve konular bildiğimiz yerlerden gelir , personel yonetimi, Uluslararası İlişkiler zor olmaz en azından öyle umuyorum
-
@ekeblad sadece internetten başvuru olsa haklısın belki ama elden ya da postayla başvuru yapmaya üşenmeyen birçok kişi gidip parayı da yatırmıştır bence. sınav da test olacağı için firenin minimum olacağını düşünüyorum. bu kadar yüksek katılımlı bir sınavda sayıştay zorluğunda sorular sorulmazsa 70 barajını 40'tan fazla kişinin geçmesi çok kolay. hatta sorular orta seviye sorulsa 78-80'le falan kapatabilir
-
Sınav saati belli mi?