Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@pmprofx Şimdi ilanda her bir alan bilgisinden 65i geçmek gerek deniliyor. Testi ayrı bir alan bilgisi olarak düşünmedim hiç. Neyse hayırlısı diyorum dediğim gibi.
-
Bu kurum yazılı sonuçlarını puan olarak açıkladığı senede de sınavda büyük ihtimal test soruları vardı ancak sonuçlarda yalnızca hukuk iktisat işletme ingilizce yazıyordu ve bunların ortalaması alınmıştı. Kurumun testten gelecek puanı bonus yapması da mantıklı gelmiyor, niye bonus yapsınlarki? Şimdi görevlinin dahil demesi kafamda çok büyük sorulara sebep oldu arkadaşlar
-
@abrakadabrazz Hocam o yayınlanan sınav 2016 sınavı. Bildiğim kadarıyla 2017 sınavında da test vardı ama 2016 sınavında test olup olmadığı konusunda emin değilim. Aslında şimdi düşününce testte de baraj olması mantıklı gelmiyor değil, ek puan getiriyorsa eğer. Yani bilemiyorum hayırlısı olsun.
-
@ceks74 ben açıkçası sakin durdum ama kurumdaki ilgili karşı tarafa tahammül edilemeyecek derecede sert bir ses tonu ile konuşuyordu
-
Arkadaşlar genel olarak netleriniz nasıl? benim 29 alan 37 ingilizce var.
-
@frustration benim alan 33 ingilizce 37 ama işletmede muhasebeyi yaptık 193 ü kullandık direk 50 puan silerlerse baraj altı olabilir çok üzülürüm valla diğer derslerdeki klasikler de tama yakındı
-
@friedman94 direk silmezler kardeşim tecrübeyle sabittir. Muhasebede gidişata bakılır.
-
@friedman94 cari oran sorusunu hesaba kattınız mı
-
@fg94 yanlış olarak kabul ettim 2 demiştim
-
@frustration inşallah hocam
-
34 alan , 43 ingilizce Ama hukuk klasik sıkıntılı benim.Ticari işletme unsurlarından birini eksik yazdım ,tüzel kişiler sorusunu da kısa cevapladım.Eğer testler eklenmezse 65 ı zor geçerim hukuktan.Bu da beni üzer
-
@akademili Testler bonus değil ayrıca bir alan olarak değerlendirilecekmiş hocam, yani test puanı dağıtılmayacak, ondan da 65 puanı geçmek gerek.
-
@frustration 26 alan, 42 İngilizce net. İnşallah alandan daha fazla yanlışım yoktur diyorum.
-
Bu koşullara bakınca sınav kolay görünüyordu ama aslında zor bir sınavmış diyorum. Her alandan 65 almak üstüne test ve ingilizceden de bu puana ulaşmak.. İlk yazılı sınavımdı, gözüm korkmadı değil
-
Ben bu şartlarda test soruları ve ingilizcenin büyük etken olacağını düşünüyorum. Özellikle ingilizce 40 üstü yapnlar avantajlı olur. Testten de 30 üstü avantajlı olur. Tabi klasik sorular da güzel bir şekilde cevaplanması şartıyla
-
Demirin tuncuna hukuk/işletmenin 65 ine kaldık..........
-
Bu 65 puan olayı kötü biraz çünkü adam belki 5 alanın 4 ünü çok iyi yaptı genel ortalama 70 i geçecek ama tek dersten kalacak
-
@ceks74 kağıtları kim nasıl okuyor o önemli, isteseler %80imizi iyi bir sonuç beklerken yere çakarlar. Mesela ben işletme mezunuyum bizim sınavlarda finansman gideri olan hesabı yanlış yaptıysan puan vermezlerdi. Yani bu tamamen taktire bağlı. Bence biraz esnek davranabilirler.
-
Hayır benim anlamadığım geçen yıl arkadaşım bu kuruma girdi, işletmeden 50 puanlık yer anca yaptım dedi ve barajı geçtip mülakata kaldı.Buradan çıkarılacak sonuç testlerin alana dağıtılması ya da test puanını 3 e bölüm eksik olan alana verilmesidir.Zaten sonuçlarda da test puanı gözükmüyormuş.Yani bu test bi yerlere yerleştiriliyor.Bu benim fikrim.
-
@akademili İnşallah sizin dediğiniz gibidir hocam ama birkaç arkadaş aramış, yazdılar zaten buraya testte de 65 barajı var diye. Hayırlısı olsun hakkımızda.