Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Hakkiyla kazananlara tebrikler. Mulakattan sinav puani sebebiyle mi yoksa guvenlik sorusturmasi olumsuz sonuclandigi icin mi elendigimizi aciklasalar bari. Sinav puani sebebiyle ise kac puanla elendigimizi en azindan. Bagimsiz otoritelerin en azindan bu konuda seffaf olmasi gerekmez mi?
-
@mrtt İstedim ancak mesele şu yazılı sınavda elenen bir arkadaşımda istemisti gelen cevapta sadece puanı yazmakta sıralama yok ben yazılı sınavda kaçıncı olduğumu da öğrenmek istiyorum
-
@kara anladım hocam.
-
@akademili, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Arkadaşlar kazananlardan illaki Rtuke başvuru yapanlar olmuştur.Rtuku arayıp başvurunuzu geri çektiğinizi de bildirirseniz ne güzel olur.Tabii orayı istiyorum diyorsanız o ayrı..:)
İkisi de yanyanna hocam :)ve rekabet baya iyi kurum insallah arkadaslarımız duyarlı davranır Bi yol acılır bize de
-
@fg94 tebrikler hocam hayırlı olsun
-
@jszz Ptt uzman yardımcılığını kazandığınız için mi mgk mülakata gitmediniz hocam ?
-
@ceks74 Teşekkür ederim öncelikle. Bende açıkçası yedeğe kalacağını sanmıyorum en fazla 2 olur diyorum ki ilk ikide değilim. Sadece belki kazananlardan bazı arkadaşların hedefinde başka bi kurum falan vardır. Bir umut işte
@öğrenci aynen ptt açıklandı ve düşündüm taşındım gitmemeye karar verdim. Kazanacak arkadaşlara hayırlı olsun
-
kazanan arkadaşlardan istihdam uzman yardımcılığına başvuranlar varsa geri çeksinler lütfen. Ricamızdır.
-
@aybala işkur için 0312 2163119 numarasına dilekçe yazıp fakslayarak başvuruyu geri çekebilirler.
-
Kazananlar arasında kamu yönetimi mezunu olup işkura başvuran varsa kurumu arayıp başvurusunu çekebilir mi? Çok makbule geçer şimdiden teşekkürler
-
Arkadaşlar burayı kazanıp rtük mülakat listesinde olup gelmeyecek olan var mı
-
Arkadaşlar merhaba kazananlardan istihdam uzman yardımcılığına başvuranlar varsa feragat edebilir mi lütfen duyarsız kalmayalım bir kişi bile çok şeyi degistirir.Ne kadar zor olduğunu biliyoruz.Yapilan iyilik Allah katinda elbette karşılıksız kalmayacaktır.
-
@ahmet-tahsin iktisat bölümünden RTÜK mülakat listesindeyim. Feragat için aradık ama ulaşamadan açıkladılar listeleri hemen. İktisattan mülakata girmeyeceğim. Başarılar..
-
@ankaragüçlü rekabet oldu mu hocam sizin
-
@duygu55, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Arkadaşlar merhaba kazananlardan istihdam uzman yardımcılığına başvuranlar varsa feragat edebilir mi lütfen duyarsız kalmayalım bir kişi bile çok şeyi degistirir.Ne kadar zor olduğunu biliyoruz.Yapilan iyilik Allah katinda elbette karşılıksız kalmayacaktır.
Umarım rekabet kazanıp feragat edecek duyarlı arkadaslrmz vardır
-
@ankaragüçlü eyvallah hocam sizi de tebrik ederim Allah utandırmasın
-
Arkadaslar burayi kazanip istihdam uzman yardimciligina basvuranlar varsa basvurularini geri cekebilirler mi?Lutfen
-
@akademili oldu hocam çok şükür
-
@ankaragüçlü Allah utandırmasın
-
@ahmet-tahsin teşekkürler hocam size de başarılar dilerim önünüzdeki süreçte. Umarım dilediğiniz yeri kazanırsınız