Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@tiebout bir arkadaş puana göre dedi.Tüm bu puan türlerinden en yüksek puanlı 280 kişiyi sıralamaya alcaklarmış.Puanınızın yüksek olması lehe gibi gözüküyor hocam.
-
Arkadaşlar çıkmış İngilizce soruları varmı. Ben baktım bulamadım. Sizce bı buçuk ayda İngilizce çalışarak 65 barajı geçilebilir mi?
-
yds istiyor mu
-
Çıkmış ingilizce sorularını nerden temin edebilirim arkadaşlar
-
çıkmış sorular var mı?
-
@mrnobody hocam ilan metnine ulasamadim ben yds istiyor mu?
-
-
@luthor kaç kati mülakata kaliyo ben goremedim ilanda. Ilan cok eksik ve bastan savma hazirlanmis . Detayli bilgi yok hic
-
- dönem rekabet uzman yardımcısı olarak sorularınızı yanıtlamaya hazırım dostlar.
-
@richie-rich sanırım "katı" olayı yok yazılı ve sözlü sınavların ortalaması alınıyor.
-
@siyasallı71
@richie-rich, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018@luthor kaç kati mülakata kaliyo ben goremedim ilanda. Ilan cok eksik ve bastan savma hazirlanmis . Detayli bilgi yok hic
-
@siyasallı71, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
hazırım
Kurum neden bu kadar gözde, cidden şartları imkanları vs çok mu iyi hocam?
-
@mami1616 istemiyor hocam. Baraj 65 istiyor ama yapılacak İngilizce test sinavindan
-
@siyasallı71, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
- dönem rekabet uzman yardımcısı olarak sorularınızı yanıtlamaya hazırım dostlar.
Kpss siralamasina gore mi yoksa KPSS puanina gore mi cagiriliyor sinava?
-
@mrnobody Çok ozur dileyerek bir sey daha sorabilir miyim hocam ? Sinav klasik mi olacak test mi ? Başka sorum yok
-
@luthor Cok sag olun hocam
-
Arkadaşlar işletme nasıl zor mudur, nereden çalışılır acaba? Bir de istatistik ve ekonometri çözmek zorunlu mu?
-
@mrnobody Tamam hocam buldum sag olun
-
Bu rekabet bilerek kpss sonucundan hemen sonra veriyo ilani. Amaç yüksek puanlilari toplamak sanirim. Yalniz bu kadar yuksek puanli adami tutamazsin kolay kolay.
-
@richie-rich, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Bu rekabet bilerek kpss sonucundan hemen sonra veriyo ilani. Amaç yüksek puanlilari toplamak sanirim. Yalniz bu kadar yuksek puanli adami tutamazsin kolay kolay.
Rekabetten sonra adamin gideceği yer hakimlik kaymakamlık olur zaten onu da hic bir kurumda tutamazsin.