TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@twopoint 13 ekime kadarki cuma günlerinde arayın
-
@pgulus Hocam deneyelim şansımızı Bir bu cuma bir de gelecek hafta var zaten.
-
@twopoint 5.günün şafağında saat 5:30 gibi doğuya bakın dedi bir arkadaş. hadi hayırlısı
-
@arthaslaurenn Umutlar başka bahara kaldı..
-
Herhalde haftaya cumaya falan aciklarlar artik
-
Araştırmacı sınavı sonucu açıklanmış, uzman ne zaman açıklanır acep.
-
@genclerbirlikli araştırmacı sınavının sonuçları biz sınava girmeden önce açıklanmıştı galiba hocam. Sayı az olduğu için erken açıkladılar herhalde.
-
@ankaragüçlü hadi ya helal valla,onun sınavı ne zamandı önceki hafta mı ?
-
@genclerbirlikli 15-16 eylüldü galiba hocam bizim sınavdan iki hafta önceydi
-
@ankaragüçlü bizimkine de az kaldı zaten, surda 13 Ekime ne var. Sgk beklemiş tayfayız
-
hukukçu arkadaşlar var mı
-
odtü-bilkent dışındakiler grubu boşaltsın. geçen sene 42 kişi aldılar tamamına yakını bu iki üniversiteden. isteyen linkedin hesaplarından check edebilir
-
@alican anlamadım grubu neden boşaltıyoruz? Kurumlar ne zamandan beri üniversitelere özgülendi? Sınavı geçip geçememek mesele değil de ekonometri çalışıp sınavı geçen bu iki okul dışında kazanan ve çalışan iki sınıf arkadaşım var. Biraz dikkatli konuşalım şu forumda artık. İlk iletinizde başlık boşalttırıyosunuz maşallah.
-
@alican benim siyasaldan giren arkadaşım gizli gizli bilkente gitmiş demek ki.
-
@fg94 amma da gergin herkes. lafın gelişi söyledim grubu boşaltın diye. Ben de odtü veya bilkent mezunu değilim ama kusura bakmayın üniversiteye özgülenen kurumlar da şirketler de var. Ve bu aptalca bi durum.
-
@genclerbirlikli hacı senin arkadaş bi istisna muhtemelen. Google a "tcmb uzman yardımcısı linkedin ekim 2017" yaz da gelenlere bir bak sırayla.
-
@fondra olur hacı, diğeri feyk hesap mı?
-
@fondra bu iki okulun bu kurumdaki avantajı İngilizce eğitim vermesi ve öğrencilerinin kpssye hazırlanma oranının düşük olmasıyla alakalıdır. Siyasal mezunuyum kpssden yeni çıkmışken onun verdiği bıkkınlık ve önümde üç sınavın olması nedeniyle ekonometri çalışmak mantıklı gelmedi. Çalışsam yapardım ama. Forumdaki birçok insanın da bu durumda olduğunu ve çalışsa yapacağını düşünüyorum. Kurumun ales kabul etmesiyle alakalı tamamen. Herkese kolay gelsin çalışmaya ve her kurum için umutlanmaya devam
-
Gaziliyim ve ekonometriden 5 soruyu tama yakın çözdüm.İktisat ve para banka zaten cepte bende çıkayım mı ?
-
@akademili, içinde söyledi: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
Kimse ekonometriden bahsetmiyor ,3 tane soru yapabildim onda da canım çıktı..Çan yapmazlar ise kimse mülakata kalamaz bence..
hocam çıkmayın siz ama belli de olmaz çan olmazsa