GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@toranj @gencburokrat birde bretton woods sisteminde ülke hangisini yapamaz diye birşey vardı. siklarda devalüasyon falan vardı.
-
@james-buchanan yok hocam siz soruyu karıştırmışsınız 1 taneydi cevapıda deminki yazdığım:)
-
Sözlesmeden donmeyi bir tek bn mi isaretledim
-
@toranj benim yazdigim hangi soru peki
-
@hagi birde bankadan hic kredi cekmedigin nasıl da belli hocam o soru %99 960
-
Tevdi ve sozlesmeden donme cikmislardada vardi
-
@eliff azalan oranda artan olması değiştirmiyor toplam maliyet eğrisi pozitif eğimliyse ölçeğe göre azalan getiri durumu mevcuttur.Net blgi tartışmaya gerek yok.
-
@james-buchanan ben şu an develüsayonlu soru hatırlayamadım. bretton woods da da genel sözel bilgiler vardı yoruma dayalı değildi. cevabı da amerikanın ödemeler bilançosu fazla vermiştir diyodu
-
@istatistikçik valla ben de zaten azalan getiri yaptm ama artan diyolar iste
-
@eliff derler boşver.
-
Cevap o değil mi zaten hocam ?
-
@toranj hocam abd yi isaretledim de ülke hangisini yapamaz gibi bir soru hatırlıyorum.
-
@james-buchanan tam olarak yazabilir misiniz soruyu
-
@sinan-taylan hocam mal ve hizmet artışı ne oluyor peki. Bı şık ka yanlış demek için baya bı zorlaman gerek sanki. Zira büyümenin tek bir tanimi olmayabilir zannimca.
-
@baybatur parasal değer de olabilir mi güzel kardeşim
-
@toranj hocam bretton woods sisteminde hangisi yapilamaz diye birsey ama yanlis hatırlıyorum herhalde tamam.
-
itiraz sorusu neydi. Diğer siklarda ne vardi.
-
@james-buchanan onun cevabı sistemin çökmesi abd nin fazla vermesi idi. Yanlış bu çünkü abd acık verdiği için çöküyor
-
@james-buchanan hocam sizin aklınızda kalan sanırım a şıkkındaydı hatırlıyorum farklı bi soru değildi yani
-
Arkadaşlar, kpss a grubundan birisi vergi tahakkuk kaydı için yanlış demis. Hani şu 691 370 li soru. Onun doğrusu tam olatak nedir ve Şıklarda tarh diye birsey varmıydı?