GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Ac artan cevap olan soru hangisi
-
@futureguy ed küçüktür 1 olan şık neden doğru değil
-
@antoniogramsci Görmez bence cok zor
-
@hdbekosa yürü be keynes.
-
@fernando-reges Genelde yazılı sınava çağrılan son kişinin ya bir puan üstünde ya bir puan altında kapatmış hocam. Umarım dediğiniz gibi olur
-
@kpss01 hocam mc ac den büyükse hangisi dogrudur gibi bişeydi sanırım
-
Arkadaslar dguy da oldigu gibi 100 sorunun cevabi yazildi mi? Yazildiysa ya sayfayi ya da tekrar paylasabilir misiniz? 65 sayfa olmuş her sayfayi takip etmek zor olur.
-
@futureguy zorunlu malın miktar ekseninden çıkması lazım soruda gelir ekseninden öıkıyodu
-
@eskikeynesyen taahhüt kaydını sormuyor muydu ? Ortaklardan alacaklar olmasi mümkün mü?
-
@bomm o soru şöyle Y=Co+Cyd burdan da malesef 500 geliyor
y=200+0.75(1-0.2y)
y=200+0.6y
0,4y=200
y=500 -
Ortodoks politika ve Keynes de dikkate kaçırdığını zaman şey likitide tuzağı olabilir mi ? Keynes faiz artar olmalıydı diye hatirliyorum
-
@beveridge-eğrisi hocam yenilerde paylaşıldı 60 dan başlayın
-
@jkeynes vergi oranını neden almıyoruz peki?
-
@yeterkardesim taahhüt kaydında borçlu tarafı soruyordu. Ödenmemiş sermaye cevabi
-
Bu arada arka sayfalarda baktım ama göremedim. Teknolojiden bahseden teori hangisiydi?
-
@antoniogramsci reel konjonktür teorisi
-
@antoniogramsci reel konjonktür
-
Arkadaslar muhadebedeki 9 mamul üretip 5 mamül sattıgı 440 hangi şıktaydı tam olarak hatırlayan var mı?
-
@bomm gelirin içinde vergi hocam cyd ya hani co+cy(1-t) bunu çarpanlarla yapmamak lazımdı nasıl 500 çıkardılar ben de anlamadım.
-
Arkadaşlar iç borç sorusu sizce de hatalı değil mi? Yani kriteri vermesi gerekmiyor mu?