GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@toranj tamam teşekkür ederim. Peki 150-225 ve amerika cevapları kesin doğru cevaplar di mi.
-
Peki bu uygulama ile sonuç arasındaki gecikmeyi soran maliye sorusunu ne yaptınız arkadaşlar? Her sınavda çıkıyor hepsinde de iki arada bir derede kalıyorum arkadaş
-
@merve06, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
hangi şıktaydı tam olarak hatırlayan var mı?
B şıkkıydı a kitapçığında
-
@futureguy 150-225 hangisi hocam? Amerika cevabın doğru
-
@antoniogramsci tepki gecikmesi dendi hocam ona
-
@baybatur Hadi ya, silip işlem gecikmesi yaptım son anda. Yazık oldu
-
@jkeynes hocam çarpan dediğim benim bu yani denklem yazmak 1/1-c den filan çıkmaması lazım
-
@noturns kriteri vermediği yerde benzerlikten gitmeliydin. Üç şık aynı benzerdi. Ordan piyasaya göre bakmak gerektiği anlasiliyordu
-
@antoniogramsci Ben 78 i gorur diyorum ve en yuksek istanbul olur.
-
@bomm hocam kamu dengesi deseydi ( g _ t + tr) 'den vergiyi düşerdik ve 400 çıkardı
Yalnız soruda milli geliri sormuştu oda y=c+g+ı olacaktı yani vergi dahil edilmeyecek düşülmeyecekti diye biliyorum -
@toranj tamamen şansa bulmuşsunuz hocam ordan burda ne kamu harcaması var ne de otonom vergi neyse doğruya ulaşmışsınız
-
@hdbekosa benim aklım hala Kıbrıs ta. Yavru vatan diye boşuna mı dedik o kadar. Bide bu nasıl bı şık tır. Kıbrıs tan başka ülke mi bulamadın yazacak ey gib.
-
@kaimoğlan En yüksek İstanbul kapattığı için en yüksek İstanbul olur zaten muhtemelen. Bana da 76-78 civarı olacak gibi geliyor
-
@antoniogramsci 150 225. Birincil bütçe dengesi ve operasyonel açık sorusu
-
@antoniogramsci Ama bu sınavn zorluk derecesi daha fazla bakalm hayrlısı
-
@noturns sagolun bi an rakam yabancı geldi şıktan sorayım dedim:)
-
@jkeynes hocam sizin yaptığınız gibi yaptım:) ama sanırım k ile çarptı insanlar vergiyi içe yerleştirmediler.
-
@baybatur Cevap kıbrısmıyms
-
@futureguy 150 225 değil 300 225 olmalı
-
@fernando-reges hayir tr. De ki banka