GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
@ilanmılano O soruların tamamını çözdüm o kadar uzun bir tanımlı bütçe sorusu görmedim
-
@ilanmılano hangi soru söylebilirsen bir bakarım
-
@özgesmith lifo sorusuydu arkadaşım cevap da 780 di sağlık olsun
-
@toranj piyasa kriterini vermesi lazım yoksa ayıramazsınız para cinsi derse Tl olan uyruk derse vatandaş olan , mülkilik derse Türkiye’de olan olur , ben şıklardan ayırdım , İKİ ADET PARA CİNSİ TL OLAN VARDI , eğer para cinsine göre yapsan 2 cvp olur , Vatandaşlığa bakarsan gene 2 cvp oluyor , ama mülkiliğe göre bakarsa cvp Tek TÜRKİYE olarak çıkıyordu , diyorum çok sıkıntılı soru
-
Arkadaşlar 80 yada 81 doğruya İstanbul için mulakata girme şansı nedir
-
@yusufkalkan261 içerdesin rahat
-
@yusufkalkan261 Baya yüksek benim görüşüm
-
Ne zaman aciklanacagina dair bir bilgi yok degil mi ?
-
@bankacıkız hocam cevabı 780 olan nasıl bir soruydu şıklarını ve soruyu hatırlıyosanız söylebilir misiniz bir türlü aklıma gelmedi
-
@alika28, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@kpss01 yanlış. Bu soruda hatayı yanlış yerde arıyorsunuz. Soruda şık .......temel bir yıl üzerinden mal alımı..... diye gidiyordu. Sadece mal değil mal ve hizmet alımı olacak. Yani tanım olarak reel gsyih doğru mal ve hizmet yazmadığı için yanlış. Diğer lıklar doğru işsizlik, iktisadi büyüme vs
Ben de bu arkadaşımıza katılıyorum , reel kısmında sıkıntı yok ama orada “mal ve hizmeti” birlikte görmemek düşündürdü .. cümle inanılmaz eksik gibi geldi .. ha mal deyince mal ve hizmet anlaşılır diyebiliyorsanız hemen ikna olmaya hazırım ve bu eksikliğimden ders alacağım
-
@shanks siz neresi için gitmistiniz hocam
-
@bir-i̇ki lifo sorusu
-
Soru cvp paylaşıldı mi toplu olarak acaba
-
@yusufkalkan261 Denizli
-
Bu arada araya bayram giricek beyler kaç 3 yıldır bu sınavlara giren biri olarak söylüyorum , bayram günü çok stres yapmayın biraz realist olun , geçmiş yıllarda çıkan 100 sorudan 50-60 tanesinin çıkmış soru odduğu diğer sorularında kaliteli olmadığı zamanlarda bile max gördüğü 81-82 dir , 2016 sonbahar sınavı nerdeyse tamamına yakını çıkmış soru gelmişti onda bile max 85 di galiba , böyle bir sınavda max kapatacak il 77-78 dir oda büyük ihtimal İstanbul olacaktır , herkese iyi bayramlar gününüzü güzel geçirmeye bakın iyi akşamlar herkese .
-
@shanks umarım iyi geçmiştir
-
@moonlight, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@alika28, içinde söyledi: GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
@kpss01 yanlış. Bu soruda hatayı yanlış yerde arıyorsunuz. Soruda şık .......temel bir yıl üzerinden mal alımı..... diye gidiyordu. Sadece mal değil mal ve hizmet alımı olacak. Yani tanım olarak reel gsyih doğru mal ve hizmet yazmadığı için yanlış. Diğer lıklar doğru işsizlik, iktisadi büyüme vs
Ben de bu arkadaşımıza katılıyorum , reel kısmında sıkıntı yok ama orada “mal ve hizmeti” birlikte görmemek düşündürdü .. cümle inanılmaz eksik gibi geldi .. ha mal deyince mal ve hizmet anlaşılır diyebiliyorsanız hemen ikna olmaya hazırım ve bu eksikliğimden ders alacağım
Dostm işsizliğin tanımı iş arayıpta bulamamak, çalısma çagındaki bireylerin hepsine işsiz diyemezsin. Cevap cok netti siz biray detay düşünmüşsünüz.
-
@mascott Bende aynısını düşündüm
-
@yusufkalkan261 İyi geçti diyebilirim sağol inş istediğimiz gibi gelir sonuçlar
-
@shanks inşallah herkes için hayırlısı olur sizce ortalama kaçla kapatır iller